çok para 125'lik makineya verilmez etmeyin yaw git 0 gt250r al veya az daha biriktir 2 tne cbr al değiş değiş bin eskimesi zor olur
çok para 125'lik makineya verilmez etmeyin yaw git 0 gt250r al veya az daha biriktir 2 tne cbr al değiş değiş bin eskimesi zor olur
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
yaa cook sexy bir makine kafayı yemek uzereyim yeni kasa r6 gibi kafayı yedim
Lütfen kask yazın bile eldiven ve gündüzleride farlarınız açınız ve sağlamayınız vede unutmayınız papaz pilavı 2 kere yemez Herkese saygılar
Yamahada şaşırmış yaw 125 cc bu fiyata.Buradan sesleniyorum kaç adet satmayı planlıyorsunuz?
Biz CBF250'ye pahalı diyoruz, nasıl normal bir fiyat Tabi bizim insanımız genelde şekil olsun diye motor alır. Motorun görüntü süper, yani havalı. Fakat motorun sesini duyana kadar
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
125 cc derbi gpr125 7.500 lira
125 cc aprilia rs125 11.000 lira
125 cc cagiva mito 12.000 lira
arkadaşlar bece saçma bi fiyat 125 lik bi motor için en iyisi gider bi gt250r alırım
Ben bu topıce bısey dıyemıcem 8500 ytl bu makıneye verene kadar eskı kasa ya srad 600 ya r6 ya 6rr busuru makıne alınır hadı onu gec guzel eskı olmasada er-5 al bın be bu nedır akıl karı deıl bazılarınız kafayı yemek uzerıyım demıs al bunu sonra 125 cc az gelsın sana sat bakıyım 5000 ytlden satabılcekmısın bunun 2 ıncı elıde gıtmes 5000ytl den satsanız 2 ıncı elını adam 500m daha ekler gıder cbr 125 sıfır alır yanı hıc mantıklı deıl ...
"125'lik yetmiyor abi artık bana " diyenler olacaktır çok geçmeden
ikinci el olarak bu motoru bekleyenler için kaynak oluşturmak adına alınabilir "of çok süper ya" diyenler tarafından
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
internette birsürü test videosu var.bir cbr 125 bindikten sonra yzf 125 in sesi insana hiç enterese gelmiyor aynı ses aynı hızlarda vites değişimini.sonucta tek silindir 125 cc ne bekliyosunuz.bizim canım turkiyeme bırakırsak test sonuclarını bu motor kalıbıyla 200km bile gorur.cbr 125 lere bile halen 180 goruyor diyenler varken yzf 125 ne derler allah bilir türkiye pazarında hermalın alıcısı vardır bu motoruda alan olur elbet.otobanda o motorun hemen yanında olurum ama tabi sahilde kızlar bana bakmaz ona bakarlar
125cc piyasası iyice hareketlenmeye başladı
açıkcası durumu iyi olan insanlar için en ideal 125cc diyebiliriz ama şimdilik !! (pahalı kısmına katılıyorum)
honda, yamahanın bu atağına yakın gelecekde 250rr ları yeniden düzenleyerek nazire yapacak gibime geliyor-- (belkide ben öyle istiyorum)--
çünkü 250 kategorisinde son derece büyük bi boşluk var ve ninjanın 250cc sinin bu boşluğu dolduramadığı gün gibi ortada hem 250ninja yzf125 den daha cılız desek yeridir... sanırım yavaş da olsa artık 600cc racelerin yüksek karj marjları miadını doldurmak üzere( metazori arz talep meseleleri tarih mi oluyor ne?) türkiye pazarının ufak cc için geçerli olan yelpazesi genişlemeye başlıyor ve bu durum nihayet biz tüketiciler açısından sevindirici bi haber...
4500 eu çok değil zannettim ama ytl ye çevirince çok oluyor ya...
Verilmez o para bu motora.......
yamaha yeni depo alsın kendine birine ybr250 ye ayırsın digerini buna
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
gerçekten euro fiyatıyla çok pahalı bu makine,honda cbr125r şu anda bu fiyata göre çok çok uygun yinede alana şimdiden hayırlı uğurlu olsun!
yaw kardeşim 4.500 ytl lik 250 cc motosiklete (CBF 250) hemde 2007 model pahalı diyorlar acaba bu motosikletin ikinci eli kaçtan başlayacak...
fiyatı daha aşağı çekseler bence bu model çok tutulur ama bu haldeykende bi 125 lik motor için çok pahalı değilmi hyosung gt 250 r de var bu fiyata
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
Topic açtık,bilgimizi paylaştık suçmu işledik....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)