Sarhoşken motora binilmez.. Ama motosiklet.net'e yazılabilir mi?
-
Arkadaşlar üstünüze afiyet Jack Daniel's tarafından uçurulmuş durumdayım..
İçimde acayip bir 'motosiklete atlayıp asfaltı yırtmak' arzusu var...
Şimdilik sağa sola mesaj yazmakla kendimi meşgul ediyorum ama biraz sonra aşağı atlayıp kökleyip, muhtemelen dünya değiştireceğim... Beni ban'leyin... Biri beni durdursun canım...!
Yoksa sabaha kadar yazarım.............
Üç boyoz bir kola
Reklamlar
-
iniş takımları sağlam mı?
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
Bence uyuma pozisyonu alarak kendini banla aksi takdirde Jack Daniel's in yanına gitmen olasılıklar dahilinde...
-
Pro şimdi uçurur sizi,bulutlara çıkarsınız beraber
-
Pro, abim buralardaysan uçur beni...
Üç boyoz bir kola
-
yarasın
jack Daniel's ile uçmuşsun asfaltı yırtma mesaja devam
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Ne o beraber falan bilmediğimiz bişeyler mi var yoksa
вιкє мє αρяιℓια 'яѕ 250'
tuem
-
Yırtarım dağları, enginlere sığmam taşarım...
Üç boyoz bir kola
-
[B][COLOR="Red"]GAZLA UÇABİLİRSİN AMA FRENLE KONAMAZSIN[/COLOR][/B]::144::
-
Sen Motoru bu gece unut.... Buraya yaz..Biz okuruz merak etme....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Arkadaşım daha ne istiyorsun. Hiç bir araca binmeye gerek kalmadan uçmayı başarmışsın. Bence senin artık araca binmene gerek kalmamış. Ayrıca uçuşa geçmişsin artık. Semalarda kuş gibi süzülmek varken motorla olsa bile karada gitmek zevki bozar. İyi uçuşlar
-
-
Aman hocam ne motora binmesi bu halde!
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
Rigel üstad senin mesleği insanları iyileştirmek olan birisine yakıştıramadım bu tarz düşünce ve davranışları...bence sen tak bir tane oyun havaları CD'si oyna oyna pilin bitince de yat... ya da bir küçük daha bitir ondan sonra zaten gelirsin taklaya merak etme...
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
-
Sanki çok güzel ve itina ile motor sürülebilir gibi geliyor.. Hiçbirşey yapmasam bile beni götürür kızım diye hissediyorum..
Hareketlerin tümü yumuşak, hassas.. Güç sağ el bileğinde.. Biraz ittir sağa, biraz solu ittir, sola...
Çizgiyi koru.. Gitmek istediğin yere bak... Gerisini kızım haleder.
Pürüzsüz ateşlemelerin sesi.. Dakikada 9000 devir.. Biraz çevir.. Hırrr... Kızma kızım...
Karşıdaki farlara takılmasın gözün.. Yolun kenarındaki kedi ölüsüne... Kim ezdi kediyi.. Hayvan ruhlu bir arabasüren mi?
Vites mi değiştirmek istiyorsun kızım?.. Boşver... 12000 iyi devir... Herşey hazır.. Asıllll...!.......
KOPPPP...!
Üç boyoz bir kola
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
Ne o beraber falan bilmediğimiz bişeyler mi var yoksa
Hehe yok,ben alkol de kullanmam zati
Rigel adlı üyeden alıntı
Yırtarım enginlere sığmam taşarım...
Heytt güzelleştin valaa iyice
-
Rigel adlı üyeden alıntı
Sanki çok güzel ve itina ile motor sürülebilir gibi geliyor.. Hiçbirşey yapmasam bile beni götürür kızım diye hissediyorum..
Hareketlerin tümü yumuşak, hassas.. Güç sağ el bileğinde.. Biraz ittir sağa, biraz solu ittir, sola...
Çizgiyi koru.. Gitmek istediğin yere bak... Gerisini kızım haleder.
Pürüzsüz ateşlemelerin sesi.. Dakikada 9000 devir.. Biraz çevir.. Hırrr... Kızma kızım...
Karşıdaki farlara takılmasın gözün.. Yolun kenarındaki kedi ölüsüne... Kim ezdi kediyi.. Hayvan ruhlu bir arabasüren mi?
Vites mi değiştirmek istiyorsun kızım?.. Boşver... 12000 iyi devir... Herşey hazır.. Asıllll...!.......
KOPPPP...!
koptu geliyo valla
...kağıttan gemilerle okyanusları geçemezssin...
Drift Religion
-
Yeri gelmişken bizi de bilgilendirirsen memnun oluruz. Bu uçuş olayında km.de pardon havada mil oluyodu galiba, ne kadar yakıyo. Tabi hangi hızda gittiğin de önemli ama gene de bir bilgi verirsen teknik anlamda hepimiz faydalanırız.
-
ExTReMa adlı üyeden alıntı
iniş takımları sağlam mı?
tatarx adlı üyeden alıntı
Bence uyuma pozisyonu alarak kendini banla aksi takdirde Jack Daniel's in yanına gitmen olasılıklar dahilinde...
PIERzig adlı üyeden alıntı
aparat adlı üyeden alıntı
yarasın
jack Daniel's ile uçmuşsun asfaltı yırtma mesaja devam
acemi60 adlı üyeden alıntı
Arkadaşım daha ne istiyorsun. Hiç bir araca binmeye gerek kalmadan uçmayı başarmışsın. Bence senin artık araca binmene gerek kalmamış. Ayrıca uçuşa geçmişsin artık. Semalarda kuş gibi süzülmek varken motorla olsa bile karada gitmek zevki bozar. İyi uçuşlar
aparat adlı üyeden alıntı
koptu geliyo valla
acemi60 adlı üyeden alıntı
Yeri gelmişken bizi de bilgilendirirsen memnun oluruz. Bu uçuş olayında km.de pardon havada mil oluyodu galiba, ne kadar yakıyo. Tabi hangi hızda gittiğin de önemli ama gene de bir bilgi verirsen teknik anlamda hepimiz faydalanırız.
İşin ciddiyetinin farkında değilsiniz sanırım.......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler