kmre de 2 kutu bira yakıyo arkadaş :D
[COLOR="Red"]motorcu değil choppercı olmak.....kıvırtmak değil kafa sallamak::xrock::.... varmak değil yolda olmak.... boyun eğmek değil özgür olmak..... hevesle değil tutkuyla bağlanmak...[/COLOR]
[IMG] http://www.allstategarage.com[/IMG]
Rigel kimse seni banlamasın...
Sen damarlarındaki JackDaniel's özgür olana kadar buraya yaz... Biz okuruz sabaha kadar...
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Aga içki kötülüklerin anasıdır...bu kadar içme bence...buraya imla açısından düzgün yazdığına göre kafan daha kıyak değil...buraya yazamaycak kadar zom olsan işte ona uçmuş derim...
Han sarhoş hancı sarhoş Yolda yabancı sarhoş El çek tabip kalbimden İçimdeki sancı sarhoş ...
offf ne güzel parçadır...keyifli geceler efenim...aslında bu şartlarda klavye başında olmaman gerekirdi ama herhalde enerjiyi pc başında harcıyorsun...bence uyu...sabaha dinc kalk...
ha bide tanıdığım tüm doktorlar viski içer...viski ağır abi içeceğimidir ne..ee insan hayatıyla oynayan insanın özel hayatında biraz kafa dağıtmasına saygı duyarım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kafan 1 milyonken tüm imla kurallarına uyabildiğine göre,kusursuz bir sürüş gerçekleştirme olasılığın da yüksek gibi..
Şaşırtıcı........................
Ducatista:)
İmla benim için herşey... Yürüyemiyorum ama yazabiliyorum.. Terbiyeli çocuk... İyi eğitimli..
Viski konusuna gelince.. Hastalar viski getiriyor.. Durumu iyi olanlar Daniel's, olmayanlar Tansaş...
Üç boyoz bir kola
aman abi napıon yav....
sarhoşken denge kaybı , ota b.ka gülme , gaza gelme gibi olaylar oluo ama kafa hala yerınde imla kurallarına uyması gayet normal yılbaşında bende aynı durumdaydım yerden topluolardı ama motorum olmadıgı ıcın bınme ıstegı yoqtu
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Tamam. Memleket kurtarma havasına girmişin.
Nolcek abi bu memkeketin hali?
benim sevgilim Taksimde alemden aleme..boyuttan frekansa akarken ben oturmuş pc başında bişey yazıyorum...zor be... kadınlar hep fedakardır...
Heyyy lanet poponu tekmeleyeceğim pis Danıels...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Benim hastalar sadece yoğurt,süt ve yumurta getiriyorlar,tipimde mi gariplik var acaba
Sevgili Rigel,hasta potansiyelinizi değiştiriniz,ileriki hayatınızın güzelliği açısından
Ducatista:)
Eğitim herşey arkadaşlar..
İmlanız düzelir.. Kask takalım bu arada.. Faydası var..
Sakın viski içerken müzik te dinlemeyin.. x2 oluyor effekt..
Hislerimi biraz daha açmam sonradan bu mesajları okuyanlar için faydalı oabilir kanaatındayım..
Çok rahat ve çok güzel motor sürebilirim gibi hissediyorum.. Yanıltıcı bir his olduğunu hala kabul edebilecek kadar kendimdeyim.. Allah'tan motorla eve dönmeye filan mecbur değilim, zaten evdeyim.. Ama Bu halde bir bardan çıkmış filan olsaydım, kesin basar giderdim.. Yaradan ne verdiyse...
Tüm kontrol bendeymiş gibi hissediyorum şu anda.. Otursam anında uçabilirim.. Hareketlerim çok yumuşak geliyor bana.. Zarif ve hesaplanmış. Sanki hareketlerimi ve kontrolu otomatik olarak birisi yapıyormuş gibi..
Bu yazıyı sonradan okuyanlar salim bir kafayla yazılmadığını lütfen hatırlasınlar...
Umarım yarın daha sağlam bir beRigel oğlan olarak karşınızda olabilirim..
Bunları yazabildiğime göre sağduyu henüz kaybolmamış.. Ve hemen yapmak gereken yatıp zıbarmak ve şişenin kalanı için bir ay beklemek...
Herkese sonsuz teşekkjürler..
Beni bu gece yine de bindirmedininz kızıma.. Sağolun...
Üç boyoz bir kola
Evde nadiren ictigim icin alkollu iken forumlara (baska bir site) sadece bir kere mesajlar gondermistim ve ne yalan soyliyim zevkli birsey. Yani sarhosum, mazeretim var olayi!
Tabi sarhos olup biraz isi sakaya vurmak falan guzel, ama ama iste alkol alip trafige cikan o hay one oglu ohomm.. pardon iste kendini bilmezler yok mu?!?
Insanların "alkolluyken de idare edebilirim" diye dusunmedigi gunlere varacagiz, umarim.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Yarın sabah (öğlen desem daha doğru mu olur? ) okur okur gülersin artık yazdıklarına
[B]MURATKARAOGLU.COM[/B]
Evet, kesin oyle bir sey olacaktir. Oglen kalkilir ve bir de gorulur ki saglam bir bas agrisi nuksetmis bunyede.
= = = Be Aprilia racer! = = =
Kardeşim, en iyisini yapıp uyudun sanırım
berkant abiii aman diiim... hadi sen yavrucuklarini cocuklarini bi op kokla yataga gir abi yarin pazar sabahda boyozlari narliderenin guzel karafirin ekmeklerinden all ohhhh hadi bende yatiyorum hayirli geceler guzel abimm
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ampüllerden ve memleketten bahsedelim isterseniz, belki kalmanın gitmekten daha önemli olduğunu hatırlarsınız
bizde Sarhoşa saygı ve hürmet diye bir psikolonci var...dikkatinizi çeker dimi...Sarhoşsa ve saçmalıyorsa aynı formata karşısındakide girer...o frekansta olmaya çalışır...ama bu kankası olursa naz çekme durumudur...başkasının sarhoşluğundan genelde tiksiniriz...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)