arkadaslar adam dememişki bu kaskı alıyım aldım demiş.. o yüzden moral bozmayalım ve gercekten benim fikrim görünümü harika resmen sanat yapmışlar
arkadaslar adam dememişki bu kaskı alıyım aldım demiş.. o yüzden moral bozmayalım ve gercekten benim fikrim görünümü harika resmen sanat yapmışlar
o kadar kafama göre beden aradım bulamadım en sonunda lazer ın bu modelini buldum denedim falan 12 ay taksitle aldım...
aldım artık bi kere ama arkadaşlarımdan edindiğim bilgilere göre hepsi senle aynı fikirde değil...
teşekkürler saol....
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Hayırlı olsun.
Hangi mağazadan aldın kaskını? Ben de yarın fuardan alabilirsem gothic stains i alacağım.
hayırlı olsun ve allah kullanmaya ( gerekli yerde) muhtaç etmesin...
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
güzel kask almışsın güle güle kullan kenanlada resim çektirmişsin ohh
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
Korhan, soruma cevap verecek misin?
Özel mesaj da attım...
Fuarda hangi firmadan aldın kaskı?
hayırlı olsun . bendede lazer vertigo maxone var 1 haftadır kullanıyorum ama memnun deılım gibi bende tam cozemedım :D S bedenını aldım ılk baslar kucuk gıbı geldı sımdı buyuk gıbı gelıo tam olarak anlayamadım bide çeneden bağlama kayıslarının kaskın ortasından cıkmasından memnun deılım tam kulaga gelıo :S diğer tum modellerde alttan cıkıo sadece vertıgoda ortadan cıkıo. maske alıp oyle denıycem kaskı ama yazın napcam bılmıom :D
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
Kaskın güzelmiş kardeşim, hayırlı olsun! Kazasız belasız.
ya abicim kusura bakma hatırlayamıorum fakat lazer kask satan çok yer bulamadım ben 2 tane bulmuştum birinde sadece kredi kartına taksit yapabiliodu ordan aldım ama sorarsan gösterirler elbetfakat nolan ada bakmanı tavsiye ediyim dün beni kafama göre beden yoktu bugün hepsi gelecekti ide söledi adam bana....
Allah Allah hakkatten oluyormu ya benim kulağıma denk gelmio ve kafamıda aşırı fazlada sıkmıyo yani kaskta kafanı biras oynadığın zaman belli oluyo..fakat senin kulağına gelmesi kayışların o kötü benimde eski kaskın geliodu hem kaşındırıyor hemde yüzüme batıyodu...
teşekkür ederim abicim sağol
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
Hayırlı olsun, güle güle kullan.. Ama başlık yanlış yerde..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
hayırlı olsun. Kenan Sofuoğlunun etrafı çok kalabalıktı ben girmedim arkasında şöyle bi baktım. Montlar çok uygun fiyatlara satılıyordu bazı ünlü markalar 100 de 50 indirim yapmıştı. 175 euroluk bir montu bizde 155 ytl ye aldık. Old(3 salon girişinde solda kalıyor)
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
bahsettıgım yer kulak deıl yav tamm kulagın altında cıkıntı bı kemık var onla kulak arasında kalan bosluk acıo .ilk 3 gun bendede bı problem yoqtu sonra kulagımın ıcı agırmaya basladı sonra dıslerım. acaba ruzgardan dolayımı belkı ruzgar carpmıstır sonra kayıslar kulaga deydıkce acıtıodur bi maske alıp oyle denıycem kaskı
olmazsa bunu artcı kaskı yapcam kendıme yenı bı dene alcam ama kaskımıda degıstırmek ıstemıom desenı tıpı cok hosuma gıdıo
Dünyanın en güzel hediyesini sana vermek isterdim ama seni sana veremem ki...
gule gule kullaaaaan
bende gecen hafta lazer vertigo kask aldım oda cok güzel
sanatı sanat için değil halk için yapıorum:mrgreen:
::ressam::
kenan abıyle goto ıı olmus hakkaten ankaradanda selmlar kndılerıne...bu arada gule gule kullan kardes aldıklarını ınsallah sadece ruzgardan eskırler....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)