34 BBM 80 plakalı motorcular gibileri aranızda çok mu?
Reklamlar
-
Herkese Selam,
Bugün Eşimden oldukça üzücü bir telefon aldım.
Motorsikletiyle gezen kanı bozuk bir şerefsiz eşime küfürler ederek kapısını tekmelemiş.
Yolda sıkıştırdığını mı düşündünüz.
hayır
Cumartesi öğleninde DURMUŞ olan trafikte kaldırımla araç arasından geçemediği için.
önce aracın camına hızlıca üstüste vuruyor ardından aracın diğer tarafına geçiyor ve kapıyı tekmeleyerek gidiyor.
34 BMM 80 plakalı Suzuki Marka motorlu yalnız bayanlara bu şekilde davranıyor.
eğer ki bir erkeğe gelseydi böyle davranamadı bundan eminim.
Siz motorcular arasında böyle çok adam var mı?
Aranızda böylelerini barındırıyor musunuz?
Eğer bir motorcu sizin eşinize böyle bir davranışta bulunsaydı yolda gördüğünüz ve daha önce duyarlı davranmaya çalıştığınız motolulara nasıl davranırdınız.
Reklamlar
-
arkadaşım öncelikle eşiniz başına gelen olay çok üzücü,kabul edersiniz ki her meslekte veya her grupta bu tip kalitesiz kişiler olabilmekte.
böyle bir kişiyi aramızda barındırma gibi durum söz konusu olamaz ama burasıda sicil kayıdı yapılan bir yer değil. forumda gayet güzel düşünceler beyan edip trafikte canavara dönüşen insanlar olabilir
size tavsiyem plakayı emniyete verin ve gereğini yaptırın.
o şerefsiz adına bir motosiklet kullanıcısı olarak sizden ve eşinizden özür dilerim
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
siteyi biraz takip ederseniz, hep daha dogruyu arayan bilinçlenmeye çalışan motorcular oldugumuzu görürsünüz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
üzücü Malesef......
Merhaba Ziverbey kardeşim,
plakasını verdiğiniz kişi kesinlikle affedilmeyeck bir hata yapmış
haklısınız,nedeni ne olurse olsun bir erkek sürücüye bu davranışı asla sergileyemezdi çünkü hayatının hatası olurdu bu herhalde!
önemli olan, bu tip insanlar malesef var ve toplumda herhangibir mevkiye gelememiş,hayatı kavrayamamış ve de paylaşımı bilmeyenlerden.
Sorununuzu dilegetirdiğiniz MT Türkiye,gerçek Motosiklet tutkunlarını biraya getiren,kaynaştıran ve güzelliklerin,hüzünlerin ve acıların paylaşıldı bir ortam.
Plakası belli olan bu motosikleti İstanbulda mutlaka tanıyan ve MT üyesi olan birkaç arkadaşımız vardır ve bu konuyla ilgilecektir.
Saygılar,
-
babaçi adlı üyeden alıntı
arkadaşım öncelikle eşiniz başına gelen olay çok üzücü,kabul edersiniz ki her meslekte veya her grupta bu tip kalitesiz kişiler olabilmekte.
böyle bir kişiyi aramızda barındırma gibi durum söz konusu olamaz ama burasıda sicil kayıdı yapılan bir yer değil. forumda gayet güzel düşünceler beyan edip trafikte canavara dönüşen insanlar olabilir
o şerefsiz adına bir motosiklet kullanıcısı olarak sizden ve eşinizden özür dilerim
+++ 100000000 arkadasıma katılıyorum.. geçmiş olsun.
-
[QUOTE=ziverbey;1003524]Herkese Selam,
Siz motorcular arasında böyle çok adam var mı
haklısın hemde sonuna kadar ama!!!bazı cümlelerini çok yanlış kurmuşsun arkadaşım!! motosiklet kullanıcılarının hepsi böyle değildir..
-
Böyle bir olayla karşılaşmanıza üzüldüm. Emniyete plakayı bildirip kişiden şikayetçi olmanızı öneririm. Diğer arkadaşlarımızında söylediği gibi malesef bu tipler her yerde çıkabiliyor. Geçmiş olsun. Biz bu tür düşüncelere sahip insanları aramızda barındırmamaya çalışıyoruz. Doğruyu ve yanlışı dile getirerek insanları birazda olsa bilinçlendirmeye çalışıyoruz...
Tekrar geçmiş olsun.
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Öfkelenmekte son derece haklısınız. Asla beş parmağın beşi de bir olmuyor...
Deniz, güneş, martı çığlığı ve yosun kokusu yoksa yaşam da yoktur...
-
yerinizde olsam, emniyete plakayı verir vatandaşı mutlaka buldururdum.
ondan sonra emniyette başlardım dövmeye... en fazla bi akşam kalırsın üstüne de mahkemeye verdin mi tamam
-
babaçi adlı üyeden alıntı
+1 kanı bozuk bunlarınbunları yakalacan motor u bi...............
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
-
çok üzgünüm eşinizin başına gelen bu talihsiz olay bizlerinde başına gelebilir
çevrede böyle bilinçsiz arkadaşlar var yok değil
ama bizim topluluğumuz bu insanları barındıracak kadar ahmak değil
inşallah bu olay sizlerin motosiklet kullanıcıları için düşüncellerinizi değiştirmez
herkesi aynı kefeye koymayın lütfen zaten koymadığınızı anlıyorum
hazır plakasıda varken bence bu adi insanı bulup haddini bildirmek gerek plaka dan sorgulayabilirsiniz
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
-
arkadasım yanlıs yerde arıyosun arıcaan yer emnıyet
bır kursun kaleme benzer hayat tek eksıgı sılgıdır
-
jackaan adlı üyeden alıntı
arkadasım yanlıs yerde arıyosun arıcaan yer emnıyet
bir nebze haklısın ama emniyet hiç ceza vermeyebilir daha ağır suçlar işleyip elini kolunu sallayarak dışarıda gezenler mevcut.
burada plakası verilmiş,sen veya ben bu adamı tanıyorsak tepkimizi yüzüne karşı belirtirsek ona verilmiş en büyük ceza bu olur
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
plakayı buraya deil emliyete götür derim aramızda öle insan olucağını sanmıyorum ama üzücü bir olay geçmiş olsun eşinize. bir an önce emliyete gidin
Yarını düşünmeden, özgürlüğe yelken açmışcasına..
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
siteyi biraz takip ederseniz, hep daha dogruyu arayan bilinçlenmeye çalışan motorcular oldugumuzu görürsünüz
Takip etmek değil sırf bunu söylemek için siteye üye olunmuş
Bu yapılanı bütün motorculara yıkmak yanlış olur.Zati bizim aramızda(site olarak)böyle birisi yoktur.
Ayrıca 34bbm80 diye araç sorgulamadan baktım öyle bi plaka yok
-
kardeş gerçekten üzücü bi olay onun adına senden özür dileriz ama bir kişi böyle yaptı diye bütün motorcular için bir genelleme yapamayız oda bi insan hemdee enn şe........sizinden kansız herif
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
Haklısın. Böyle bir plaka yok.
Şikayet edecekse nasıl edecek?
-
Geçmiş olsun eşinize yani bir bayana terbiyesizlik söz konusu.. Zaten hiç kimseye yapılmamalı. Bazı motorcular trafikte herşeyi yapabileceklerini düşünüyorlar. Önleri hiç kesilmemeli sürekli onlara özel boş alan bırakılmalı.. Yol istenecekse ufak bi korna dıt die yol verilebilirse verilir zaten ama olmuosa nasıl versin sürücüler. Araba da motor gibi değil ki hemen her türlü manevrayı yapıp yol versin.. Böyle bişi yok!
Siz yine de trafikte aklı başında motorcuları ayırt edebilirsiniz eminim ve onlara her zamanki kibar davranışlarınızı sergilersiniz. Bu talihsiz olay için tekrar geçmiş olsun..
-
PIERzig adlı üyeden alıntı
Takip etmek değil sırf bunu söylemek için siteye üye olunmuş
Bu yapılanı bütün motorculara yıkmak yanlış olur.Zati bizim aramızda(site olarak)böyle birisi yoktur.
akıllı kardeş pierzig.. ankaraya yolun düşerse sana bira sözüm olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler