bu harekatı bana yapsa ki yapamaz yaptığı son kişi olurdum kafasını kırardım bir kere o şe.... anca bayanlara ğücü yetiyor demekki abi bahsetmeyim diyorum hep denk ğeliyor agır sıklet boksör oldugumdan
bu harekatı bana yapsa ki yapamaz yaptığı son kişi olurdum kafasını kırardım bir kere o şe.... anca bayanlara ğücü yetiyor demekki abi bahsetmeyim diyorum hep denk ğeliyor agır sıklet boksör oldugumdan
müzisyen agırsiklet şampiyon
+1................................................ .....
MuraD THSDLN
peki motorcuları sıkıştıran bayan sürücüleri ne yapacağız onları nasıl bilinçlendireceğiz bu konuda fikri olan varmı,çok dikkatli kullandıklarını zannediyorlar ve sürekli kazaya sebebiyet veriyorlar hadi cevaplayın genelleme yapmıyorum yanlış anlaşılmasın sakın
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
it herif..
bi babayiğit kafasını kırar merak etme
bu sitede öle heyvanlara yer yok biline..
cok cok gecmıs olsun uzzuldum ama herkesı aynı kefeye koymamak lazım
öncelikle geçmiş olsun...
Ama bir hatayı birçok kişilerin ortak hatası gibi bir suçlama görünüyor gibi yazdıklarınızdan.Aynı şeyi bir otomobil yapsaydı herhangi bir otomobil forumuna girip "34 ** *** plakalı otomobil sürücüsü gibileri aranızda çok mu?" diye bir konu açarmıydın ?
Öncelikle yaşadığınız çirkin olay nedeniyle size ve eşinize geçmiş olsun dileklerimi iletirim. Yazınızın son paragrafına bakarak bu çirkin davranışı tüm motosiklet sürücülerine maleden bir ruh hali içinde olduğunuzu düşündüm. Böyle bir olay karşısında öfkeyi duymamak mümkün değil. Ama öfke ile hareket etmek sadece cahil insanlara mahsus bir davranış biçimidir. Okumayan kişisel gelişim için gerekli çabaları göstermeyen bir toplum içerisinde böyle davranışları (kamyon, otobüs, otomobil, motosiklet v.s.) bütün araç sürücülerinin gösterdiği malumunuzdur. Olaylara biraz olsun yüzeysel olmayan bir bakış açısıyla yaklaşmak hepimize fayda getirir. Yazınızda altını çizdiğim yerler bence daha değişik olmalıydı.
Sen zaten yeni bir strateji belirlemeye çalışıyorsun hocam, sanki üzüm yemek değil de bağcıyı dövmek niyetin...Sanki önyargılı olmsk için özel çaba sarfetmişsin.
Emin ol o kapıyı tekmeleyen vatandaş daha önce bir bayan sürücü onu sıkıştırdı diye tekmelememiştir...
O tip adamlar da bizim forumumuzda bulunmaz, eğer MT il grubundansa mesela, gerekli yaptırım uygulanır merak etme.
Ama plakanın verilmesi gereken yer emniyet bence...
...Sergerdan...
bence konuyu açan arkadaşın niyeti başka!!!!düşündürücü........
öncelikle geçmiş olsun.böyle kişileri aramızda barındırmayız merak etmeyin.kim yapmışsa gerçekten hayvanmış
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Tamamen uydurmaca bir hikaye.... Kesinlikle eminim....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tek kelime yeterli .isteyen istediği gibi anlasın...
bayan sürücü
arkadaşlar biz tartışıyoruz ama, konuyu açıp gitmiş kardeşim, piyasada yok
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Abi büyük geçmiş olsun, sen hiç merak etme, Allah çok büyüktür, o suzikiyi dikip onuda üzerine bir gün oturtur, böyle bişeyin benim ailemden birine yapıldığını düşünemiyorum ya kahredici bir durum, insan değil ya, bir dananın motor sürmesi gibi bişey bu.
Herkes motorcuya vermiş veriştirmiş ama kimse dememiş bu motorcu durup dururken niye böyle davranmış.? ya bu adam deli yada başka bir problem var konunun motorla yada motorcu olmakla alakası yok.
Meselenin özü şudur ki müslüman mahallesinde salyangoz satmaya gelmiş bu vatandaş. Dar kafalı bir tip olduğu ortada.
Ulan diye hitap etmek istiyorum kendisine ve sonra devam ediyorum ulan ..... akşama kadar bir motorcunun kaç araba tarafından sıkıştırılıp hayati tehlikeye sokulduğunu biliyormusun sen. Senin karın yada bir başka sürücü motoru görüyor geliyor motor fakat 4 tekerli araç tali yoldan atıyor kendin ana yola niye, çünkü o motor ve sürücüsü de insan evladı değil. Defalarca sıkıştırılıyor görüle görüle bile bile. 1 gram değer verilmiyor motorcuya bunlardan biride senin karın .
Gelip burda namus davası gibi anlatmışsın.
Eğer gelen bir otomobil, minübüs hele hele kamyon olsa böylemi yapar senin karın yada birbaşka sürücü.
Ha birde şu var sen karına birdahaki sefere 155 rakamının polis imdat olduğunu öğret o plakayı oraya versin ki gerekli işlem yapılabilsin.
Senin karın nasıl bir hata yaptıkı adamı çileden çıkardı. Gelip burda hariçten gazel okuma.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
harbitürk dur abi sinirlenme trafikte değiliz
zaten konuyu acan kişi açmış ve gitmiş kendine göre amacına ulaşmış oldugunu zannediyo bnce bu topic te yorum yapmamızın bi yararı olacagı düşünüyorum bırakalım ve eskiler içindeki girdapta kaybolsun
saygılar
elbet denk gelir plakanın sahibi bizde olayın iç yüzünü öğreniriz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)