Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sizde sooter ı motosikletten saymayanlardan mısınız?

Katılımcı sayısı
143. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet , scooter da bi motosiklettir.

124 86.71%
  • Hayır , scooter ın motosikletle alakası yoktur.

19 13.29%
5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Sizde scooteri motosikletten saymayanlardan mısınız??

REKLAM ALANI

Alıntı Mustafa ÖZEN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muratd nerelerdesin yaw gelmiyormusun BOLU ya doğru
    gelcem abicim gelcem az daha sabredin inşallah kampa geleceğim yazın

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Rigel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Alıntı crayzboyone adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben daha bısey demıyorum kendını ezık hıssedıyorsan bana hedıye et gozum gıbı bakarım . Senın gıbı motorcular oldugu surece adımız hep serserı kalır boyle
    +1..

Scooter da motordur.. Tadamadığın zevkleri sana ilk yaşatacak olan motordur.. Yeri ayrı olmalı kalbinde.. Vites filan boş işler.. Rüzgar önemli olan..
    Üç boyoz bir kola

kersoyu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dordo sandor 150
    vay be ne uğraşmışsınız bu ufaklıkla bırakın o düşündüğünü doğru bilmeye devam etsin kendini motorkullanıcısı sana birçok motor sürücüsünden farkı yok onunda aralarında ne fark diyeceksiniz bi kaç tane söyleyeyim
    bir motosiklet kullanıcısı motoruna saygı duyar ve onunla bütünleşir motor onun için bir araç değildir bir amaçtır motorla hız yapmayı bir erdem olarak kabul edenlere güler geçer motrunu hiçbir zaman küçümsemez hafife almaz hor kullanmaz yola yordama ve kuralara uyar motorunun dilinden anlar onunla konuşur sesini tanır ve en önemlisi motorunu tamir etmeyi ve yolda kalmamayı bilir bunları yapıyorsanaız bir motosiklet kullanıcısısınız yok aksini düşünen veya yapanlardansanız sadece bir sürücüsünüz etrafa baktığınızda artık yüzlerce sürücü var bu küçük arkadaşımda bir sürücü anlaşılan ki bisikletle motosikleti kıyaslayacak kadar ancak saygısı bilgisi ve görgüsü var ben şaşıyorum sizlere böyle gereksiz bir konu için ukadar dil döküyorsunuz ne gereği var bırakın isteyene istediğini düşünsün delinin biri nir kuyuya taş atar kırk akıllı çıkarmaya uğraşırya bu işte ona benziyo sanki şimdi ben buraya yazssam mopedlerde motosiklettir diye elbet onlarda motormu diyen çıkacaktır motosiklet neyin kısaltılmışıdır motorlu bisiklet değilmi yani üzerinde motoru olan her bisiklet motosiklet sayılır mopedler bile he şu yeni çıkan elektirikli bisikletler hariç motordan kastım bildiğiiz içten yanmalı benzinli motor durum böyleyken şanzımanı cvt yani otomatik olan yada manuel şanzımana sahip bir motor arasında motor değeri olarak hiçbir fark yoktur lütfen polemiklere ve asparagaslara dahil olmayın kendinizi gülünç duruma düşürmeyin ben şahsen bu yazılanları okuyunca baya gülüp eğlendim

ozrace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    = Kawasaki KLE 500
    ruhsatda ne yazıyosa odur.bende motosiklet yazıyor.....
    ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....

Motosikleti
    rmz 200 gy
    ben scoları hani çocukların bindigi kaykaylar varya ortasına ayak basılan ona benzetiyorum kaykayın motorlu versıyonu
    !! ÖLÜ VE YAKIŞIKLI OLACAGIMA CANLI VE ÇİRKİN OLAYIM !! ::tutkuy::

hurricane77 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SW 600 ABS
    Anlamsız topic olmuş...Gerek yok böyle topiclere...
    Oyun bitince Şah da Piyonda aynı kutuya konur...

SW 600

Alıntı byfurkan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tabiiki scooter de bir motosiklettir.
    sonuçta 2 tekerlimi evet rüzgarı yiyomusun yiyosun daha ne o zaman
    yani kasksız binersen gözüne sinek kaçar mı kaçar, kayınca seni atar mı atar, gaza bastımı gider mi, bilmiyorum ama şehir trafiğini hiçe sayan bir alet, her türlü hava koşulunda kaplumbağa gibi ileri gidebilen bir alet, üstüne üstlük, binmeden yanında da taşıyabilirsin + avantaj, her şeyi ile kolay bir alet ya, motosiklet olarak tanıyorum ve kabul ediyorum, saygılar.

kalyo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R1150GS ADV ( Flagello di Dio )
    scooter kuLLanmak koLay gibi mi geliyo )
    vitesli motor kuLLanırken daha mı zorLuk çekiyosun ?? hehhe
    bırak arkadaş zorLanıyosan madem koLay scooter aL niye zorLuyosun ki kendini
    Kafa FLY
    Görüntü FLU
    Hayat FREE

5. sayfa BirinciBirinci ... 345

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler