Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anket: Sizde sooter ı motosikletten saymayanlardan mısınız?

Katılımcı sayısı
143. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Evet , scooter da bi motosiklettir.

124 86.71%
  • Hayır , scooter ın motosikletle alakası yoktur.

19 13.29%
2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Sizde scooteri motosikletten saymayanlardan mısınız??

REKLAM ALANI
    atlantic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Adx 125
    Alıntı racingnofear adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    çhok kolay scooterdaki hızı ben bisiklettede yaparım
    Senin tabirinle otomatik vitesli arabaları da piyasadan kaldırsınlar o zaman, üretimini durdursunlar yani. çok komiksin yaa. Senin scooterın 50cc falan sanırım? Bırak yatsın zaten kullanma onu, yorma boşa. Bisiklete bin sen.
    Artık yollarda ölmek İS-TE-Mİ-YO-RUZ!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    CaBRioLeT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW R 1150 RT
    vites değiştirerek motora daha hakim olabiliyorsunuz kendinizin bir parçasıymış gibi hissedebiliyorsunuz ok ama scooter a motor demiyen zihniyet çok sığ kalmış beyinler için geçerli olup motorcu ruhunu fatboyunun tepesinde american çöllerinde gitmek olduğunu sanan şahıslar oluyor genelde kimse alınmasın dostlar...hepinizi seviyorum.
    O KASKI Hemen Kafana Geçir.......

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Ciddiye alıp mesaj bile yazmayacağım ufaklık sana

Scooter tabii motosiklettir.. Ama tarz meselesi, mesela ben vitesli motosikleti daha çok seviyorum.. Ama sccoter şehir içinde olmazsa olmaz..
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

szr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ybr125
    Ben de bi örnek veriyim; Geçen hafta bi arkadaşımız , nicki aklımda değil, Honda'nın 2008 model fiyat listesini bizzat sitesinden buraya aktararak topic açmıştı ama bütün motosiklet tiplerinin fiyatlarını aktarmasına rağmen scooter fiyatlarını ya unuttu ya da es geçti; bu da beni biraz düşündürdü açıkcası, scooterlar adamdan sayılmıyor mu diye bi düşünce kafamı sardı...

VaScO1925 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı szr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben de bi örnek veriyim; Geçen hafta bi arkadaşımız , nicki aklımda değil, Honda'nın 2008 model fiyat listesini bizzat sitesinden buraya aktararak topic açmıştı ama bütün motosiklet tiplerinin fiyatlarını aktarmasına rağmen scooter fiyatlarını ya unuttu ya da es geçti; bu da beni biraz düşündürdü açıkcası, scooterlar adamdan sayılmıyor mu diye bi düşünce kafamı sardı...
    evet haklısın ama atlamış bence çünkü cbf 150 nin de fiyatını eklememıstı ben ekledım.. scooterları motosikletten saymıyor düşüncesine gireceğini sanmıyorum arkadasımızın

saymayanlara bakın hele

Hayır , scooter ın motosikletle alakası yoktur.
    FireStarteR, racingnofear, sey_47, spawnem, tutku_rr, yakuza42
    Drift Religion, iZMiR ŞußeSi

Motosikleti
    Honda vfr800
    yha bu soruya yeterli cvp zten verilmis daha fzlasina gerek yok sanirim bnce scooter dan ziyade su altlarinda olup racing kafalarinda ne kask nede ustlerinde mont olmadan dazlak dazlak dolasip kendini motorcu sayan ve kucuk cc leri asagilayanlar warya esas onlar motorcu diil nerdenmi cikti wala nezmndir gicik oluodum o tiplere burda da soliim dedim

Motosikleti
    " AK "
    puahahahahahhaahhaha

yemişim ben bunu diyenleri...laf ola beri qele...
    ::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::

[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]

-BSI- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SH 300

Scooterla viraja girilmezmi Vallahide billahide yalan. Son gezimizden. Yuvacık barajına giderken.
    Okadar dengeli ki durunca ayaklarıma ihtiyaç duymuyorum..

Motosikleti
    150-zAt
    benim scooterım var kapının önünde brandası çekilmiş bi şekilde yatıo motorsiklet demeye bin şahit lazım vitessiz motorsiklet olmaz onla trafiğe çıktığımda kendimi ezik hissediyorum ve çoğu araçlar beni yolda sıkıştırıyor.scooter bisikletten farksızdır.
    bence senin altına goldwing verseler sen yine ezik hissedersin.önemli olan ne sürdüğün değil neyi neler hissederek sürdüğündür...

Motosikleti
    94 model 251 mz
    bu genc ınsanın takındıgı tavır ve aktardıgı dusunce turkıyede yasayan ve hıcte azımsanamıcak kadr cok olan ınsanların gorusudur.kucuk cclı yada scoterlara dısarıdan ınsanların nasıl baktıgını gosterıyo bıze.bu genc arkadasla aynı seylerı dusunmuyorum bunu bastan belırteyım. burda ınsanlara bazı sorular sormak gerekıyo bence (tabı kendımızede )

motorsıklete ne ıcın bınıyosun sevdıgın arzuladıgın ıcın mı araba almak ıcın paran yetmedıgı ıcınmı yada ekmek parası kazanmak ıcın mı yada sırf hız tutkunu tatmın etmek ıcın mı (pılotlar genede yapıyo) yada mıllete hava atmak ıcın mı

eger arzuladıgın ıcın bınıyosan ha 1000 lık bı makına ha bı mobılet sonucta aynı sey. ekmek parası kazanmak harıcındekı dıger secenekler ıcın bınıyosan hayatınla kumar oynuyosundur. en kısa zamanda motoru sat ve turkıyedekı ımajımızı kotuleme.
    yolun dogru ıse herzaman savas

Alıntı szr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet arkadaşlar; çok sık rasladığım bi tabir var son günlerde , scooter da motor mu ya veya tabureye oturulur gibi motora mı binilir; ya da vitesliye bineceksin ki motosiklet kullandığını hissedesin vs.vs. gibi

Size sorsam siz scooter ı motosikletten sayıyor musunuz ; yoksa 2 tekeri olan gaz verdin mi giden, frene bastın mı duran , günlük iş görmeye vs.vs. işlere yarayan bi alet olarak mı görüyorsunuz
    Merhabalar bence bugün kullanmayı başardığımız motorları scooter e borçlu olduğumuzu düşünüyorum ayrıca şehir içi için bence mükemmel bir araç insanlara büyük kolaylık sağlıyor ben şu anda gsxr 600 kullanıyorum ama başlarken bu tarz bir motorla başladım.Bence insanların motorcuları aykırı gördükleri bir toplumda kendi içimizde tartışmaya gireceğimize destek olmamız lazım unutmayalım önemli olan motorların kuvvetleri deyil insanların kaynaşması!!!!!!
    Kapılma Rüzgarıma Sende Yanarsın..!!!!!!:wiinkk:

Motosikleti
    BMW F 650 GS
    benim scooterım var kapının önünde brandası çekilmiş bi şekilde yatıo motorsiklet demeye bin şahit lazım vitessiz motorsiklet olmaz onla trafiğe çıktığımda kendimi ezik hissediyorum ve çoğu araçlar beni yolda sıkıştırıyor.scooter bisikletten farksızdır.
    Millet deliye hasret biz akıllıya...

alonso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    sym fiddle
    kusura bakmayın ama çok saçma olmuş bence eğerki scooteri burda motortan saymayan olsaydı böyle bir topik açılmazdı

Marv - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f
    Bence her motorun ayrı bir zevki var.büyük motor almama rağmen scooterımı satmadım çünkü trafikte olsun virajlı yollarda olsun karda buzda olsun scooterın zevki apayrı.ama scooterı motosiklet kategorine koymamak abeste iştigal eder vites ve oturma pozisyonu hariç hiç bir fark yok.r1 dede cok yatık oturuyosun onuda cıkaralım o zaman motosiklet kategorisinden yada cross motorları.böyle bir ayrım yapılamaz sadece kategori farkı olabilir.
    Drift Religion

Apprentice - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Her lafa cevap verilir mi?
    Bisikletle aynı hızı yaparım diyor, ezik hissediyorum falan diyor genç arkadaş. Herkes atlamış bırakın biraz mantığı değişsin, kendine gelsin, sonra kaale alırsınız.

Başlığı açan arkadaşa söyleyeceğim ise;
    Scooter'i motordan saymama gibi bir durum olmadığıdır.
    Kullanıcısı, beğeneni başka olabilir veya iki tür de beğenilebilir. Ama bu sayılmadığı anlamına gelmez.
    "kick start my heart"

Deryali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-09
    olabilir ama ben benim motorumdan söz ediyorum bence scooter üretimi kaldırılsın
    Dostum senin altında 1000cc 180 beygirlik bi makine duruyor. Elbetteki senin tarafından bakınca haklı gözükebilirsin. Ancak unutmamak gerekir ki
    Örnepin beverly 500 40 beygir gücünde bi scooter motosikler 180 basıyor ve şehir içi olsun şehirler arası olsun oldukça performanslı ve vazgeçilmez bir motor. Ben racer kullanamıyorum belki ancak scooter üretimi kalksın diyebiliyorsan o halde biz scooter kullanıcıları yayan kalacağız demektir.
    "Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif

Motosikleti
    kanuni racer 200 HEMDE ACİL SATILIK
    ya tabiki motordan sayıyoruz milletin sade ötmesi o nları diyenlerin belki motoru bile yok ama sade kullanımı basit olduğu için öle diyolardır sanki 600cclik scooter motor yok
    imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:

hahaha eğlence varmış burda

acayip zevkli oluyo böle saçmalayanları okumak ve tabi site üyelerinin de ona cevap yetiştirmeye çalışması ayrı bir zevk katıyo

durun durun bende cevap vercem bu arkadaşa

bence sen bi şekilde dikkati motosikletine çekip

acaba bunun motosikleti neymiş dedittirip Motosikleti: kısmındaki R1 i okutturmaya çalışıyormuşsun gibi hissettim

Ne dersin???

edit: bir diğer konu ise gerçekten R1 in olup olmadığı

şimdi bunu kanıtlamak için herhangi bir r1 in üstünde çekilmiş resmini siteye upload edebilirsin (video da olabilir) evet asıl mesele de buydu dimi r1 inin olduğunu 7 cihana duyurup prim yapmak istiyordum sonunda bu da oldu benim sayemde hadi yine iyisin

aman allahım çok güzel teori üretiyorum bu akşam formumdayım

asm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    '13 Kymco G-Dink 250i
    Scooterlar hava atmaya gelmez de onun için bazıları onu sevmez

Motosiklet, 2 tekeri olan ve bir motora sahip bir aletse scooter da motosiklettir.

Otomatik (CVT) şanzımana sahip olması buna engel değil. (hani bazıları ara gaz vermek için vites ister ya )

Neymiş efenim vites olacakmış

O zaman otomatik vitesli arabalarda kendine bir kategori bulsun

Scooter kadar sağa sola koşuşturmak için pratik bir alet yoktur.

-Sele altı geniştir kaskınız sığar.(kaskın içine cüzdan,cep telefonu falanda koyarsınız)

-Gidon ile sele arası boşluğa ayağınızı koyarsınız ve bilimum eşyaları oraya da sığdırabilirsiniz.

-Ayaklar yanda değilde ortada olduğu için yağmurda çamurda paçalarınız batmaz,soğuk havada dizleriniz daha az üşür (direkt rüzgara maruz kalmadığı için)

-Zinciri yoktur. Yağmur yağdı,çamur sıçradı diye zincirini temizleye,yağlamaya uğraşmazsınız.

-Az yakar ve bakımı kolaydır. (bazı Çin malları için ne yazıkki aynı şeyleri söyleyemeyeceğim)

-Çok yorgun bir halde bindiğinizde vitesli motorlar gibi debriyajla,vitesle uğraşmazsınız. (Sıkışık trafikte dur kalk yapanlar bunu iyi bilir)

Daha pek çok artısı var ama bu kullanandan kullanana değişir.

Şahsen benim asla vazgeçemeyeceğim bir motosiklet türü bu scooter.

"Motosikleti" kısmında Yamaha R1 yazan ve ayrıca bir scootera sahip arkadaşın dediklerini ciddiye almıyorum.

Kendini ezik hissetme olayı apayrı bir olaydır. Kendini scooterda ezik hisseden adam racinge geçtimi de başkalarını ezer -havası ile- muhtemelen!

Yahu işe bak. Bende diğer motoruma binerken 1-2 kişi dönüp bakınca utanıyorum yeminle (ya adamın alacak parası yoksa da içi gidiyorsa diye)

Ama bazısı da kendini ezik hissediyor kardeşim. Ezik hissediyorsan paranı boşa harcamayacaksın.

Ben dağlık taşlık bir yola sapayımda scooterla, peşimden bir 600,1000RR ,R6,R1vs. gelsin hadi bakalım.

İşi hava atmak olan adam scootera binmemeli hakkaten... (500cc maxi scooterda olsa "abi bi gaz versene" diyen çıkmaz.Yalan yok.)
    Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.

Bandit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    atlar,motosikletler,oyuncaklar
    Olurmu hic ole sey. Yeter ki motosiklet askina kalbinde bi yer olsun . Modelinin tipinin ne onemi var. Bir keresinde Eceabat da bir amcama rastlamistim giristeki Total da .Amcamda eski bi mobilet vardi ole gunluk islerinde kullandigi pasli falan. 15 senedir binermis o mobilete.Azim acik kaldi. 2 senede bi motosikletini begenmeyipde degistiren genc motorcular okusunda utansin.Buyuk saygi duydum . Birakin bunlari . Scoter hem cok kullanisli bi motordur. Her motorunda bi tabiati vardir ve ona gore davranmak lazim.
    bandit : ruhlarinda haydut tasiyanlari , ruhlarinda ozgur olanlari, ruzgara cikinca herseyi unutanlari anlatir

2. sayfa BirinciBirinci 1234 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler