yeni site honda nın ki kadar güzel değil bence
http://www.kawasaki.com.tr/
fiyatlara birtürlü erişemedim :D
yeni site honda nın ki kadar güzel değil bence
http://www.kawasaki.com.tr/
fiyatlara birtürlü erişemedim :D
neyi yenilendi hep böyledi fiyatlarda hep yoktu zten
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
ben daha yeni gördüm :O:D
Kafalarını yenileyemedikten sonra istedikleri kadar sitelerini yenilesinler müşteri açısından pek birşey degişmez..
Kawasaki'ye yakışmayacak kadar kötü bir site olmuş. Sıvanmamış binaya benziyor... Ayrıca birçok kısım çalışmıyor.
Konu ile alakalı değil ama sitede VN2000'in plaka kısmı ilgimi çekti.. O nedir ya o kadar yukarıda???.Motorun mükemmel hatları ile hiç uyuşmuyor.Çok keskin durmuş.Altta olsa olmuyormuydu?
Site Kötü... Motorlar harika
hondanın sitesiyle kıyaslanamaz bile...fiyatlar niye yok orası ayrı bir saçmalık
2 gözüm 2 tekerim var , 4 aç gözünü 4 tekerin var !!! :bounce:
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
eskisi çok daha iyiydi...
valla site belli değişmiş de.. içerik yine mi aynı?
bir web tasarımcısı olarak yorum yapmam gerekirse resmen berbat ya.. html sitenin üstüne flash banner koyulmuş başka hiçbirşey yok. en azından sitede iletişim formu kısmı olması lazımdı müşteri nasıl ulaşacak bu adamlara illa telefon ile mi. yok ya bu z moto dan cacık olmaz. reklamdan da anlamıyorlar yaa yazık resmen yazık
ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK
bencede site iyi olmamış sonuçta insanların çoğu oradan araştıracak motorlarını biraz görsel ögeye yer verse biraz stili kaliteli yapsa fena olmaz ama neyse sonuçta biz siteyi satın almayacağız motorlarını satın alacağız bizim işimiz motorsiket değil mi
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
site hakketen berbat ya demo site gibi....
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
sitede modele giriyorsun hiç teknik bilgi yok sadece fotograf var bence eskisi daha iyiydi
HIZ YOLU DEĞİL ÖMRÜ KISALTIR
site konusunda iyi yorum yapanı bulanın alnından öpücemmm !!!!!!!!!!
Ben beğendim dermişim Hakkaten z moto hakkında söylenenler doğru adamlar motorla alakası yok, sanki başka bir sektördeler de zorlama ile bu işi yapıyorlar görüntüsü var, kle 500 üm varken bir para iadesi alacaktım bi türlü yaptıramadım adamlara, sonra yağ filtre gibi sarf malzemesi aldım da fitleştik. Böyle uyduruk bir firma olamaz... Ben de kawa almam bidaha...
kawasaki ürünlerinin tanıtım resimleri çok küçükkk
yanış anlamadın demiii yorumu yani siteyi kimse beğenmemiş anlamında
Biraz para harcayıp siteyi daha güzel yapsınlar ucuz etin yahnisi yavan olur sağlam bi wep sayfası sağlam paralara olur naber kawasaki
motosiklet ler harika , web site si o kadar berbat.....................
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)