MOTOSHOW 08 Yamaha Perakende Fiyat Listesi
Reklamlar
-
akünüğn kutup baslarına giden voltmu artık neyse onu ölcen cihazda 14 cıkması lazım benmkide konjektür bozuk oldugundan 16 17lere cıkıyo motora devir verincede cok sarj ediyo buda elektirik arıza ısıgını yakıp beni kıl ediyo ayrıca aküde yanabilirmiş
Reklamlar
-
erdo2002 adlı üyeden alıntı
yrb 250yemi en:
erdo2002 adlı üyeden alıntı
yrb 250yi demekkki
yrb 250 açıkcası :
haco farını hatlarını yiyim şu ismini bi doğru yazsan gam yemicem...
YBR
pre_lude adlı üyeden alıntı
akünüğn kutup baslarına giden voltmu artık neyse onu ölcen cihazda 14 cıkması lazım benmkide konjektür bozuk oldugundan 16 17lere cıkıyo motora devir verincede cok sarj ediyo buda elektirik arıza ısıgını yakıp beni kıl ediyo ayrıca aküde yanabilirmiş
yani işe yarayan bi dalga...ok...öğrenmiş olduk hem...
elimize alacağımız şeyin ne olduğunu bilelimde belki faydası olur...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
-
-
-
şu Ybr 250 Hasta Oluyorum Yaa Fiyatı Da Ii Miş
-
ybr 250 alcagıma kawasaki er-5 alırım temiz daha iyi
-
biraz ybr250 satılsa da yollarda görsek. sanki hiç satılmamış gibi yok piyasada.
==============================
==============================
-
-
ybr 250''nin sitesindeki fiyatı hala 9400''ytl..fuar içinmi fiyatını aşşağı çektiler yoksa bundan sonraki fiyatı 8250 ytl''mi....
-
fiyatlar fuar için satış fiyatları.. fiyatlarda değişiklik yapma hakları var zaten aldın aldın almadın şap diye 9,400 den verırız dıolar yanı
-
ben zannetmem fuardan sonra tekrar fiyatını çıkarsınlar!!zaten fiyatı yüzünden satılmıyordu..ama 8250 ytl uygundur bence bu makina için
-
babaçi adlı üyeden alıntı
bunlar fuar fiyatları dostum pazartesi eski fiyata dönebilirler
bence fuarda bitir işi
dostum fuara gelemedim ama konuştum bizim iş hallocak inşallah
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler