İstanbuldaki çesitli istasyonlardan banzin fiyatları
http://www.imedya.com/asp/haberdetay.asp?a=164929
İstanbuldaki çesitli istasyonlardan banzin fiyatları
http://www.imedya.com/asp/haberdetay.asp?a=164929
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
Lan olm başka işin yok mu senin
Yolunun üstündeki en kaliteli firmadan alcan benzini işte, 1 kuruş eksik ödemek için Fatih den Güneşli ye mi gelcen Zaten geliş gidişte senin depo biter
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Eyong adlı üyeden alıntı
güzel bir topic...
motorcu motorcunun arkadaşı,dostu ve kardeşidir
Salih işte bildiğimiz Salih ...
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
lan bi espri yapalım dedik amma abartınız yaw, gitmeyin çocuğun üstüne kıyak yapmış işte bize
Salih valla böle olsun istemezdim
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
vurun la vurun, bi yandan tutun kaçmasın
yolu ucuz satan benzinciye düşenler depoları doldurabilir, aslında faydalı bu devirde sineğin yağını çıkarmalı (gerçi ben benzinin fiyatını bilmiyorum ya )
Eyong, Bittin sen hakkında bütün bildiklerimi dökücem şimdi ortalığa
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
dök dök bütün kirli çamaşırlar çıksın ortaya
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
noluyo bakiim burada?
olcayima dokunmayin, yakarim tüm benzinleri döküp üzerinize...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
gurzan, aman en ucuzundan al, fazla para verme
Kırıcam kafayı bi motor alamadımki benzini düşüniyim
motoru aliyorum galiba.ChatnoiR adlı üyeden alıntı
düsünücez tabi bunlari da.
(eyong kesecek beni )
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Ya Bana Kargo İle Bir Depo Yollasanız olur En Ucuzundan.. Mümkünse 5 kiloluk Vidonlarda Olsun...
RoMaNs_ Özgür Olmak için Uçmaya, Uçmak İçin Kanatlara Gerek Yoktur ( GSX-R 750 ) YeTeR..
ya arkadaşlar ben neyse ben havale yapayım parasını bana da alıp kargoyla gönderirmisiniz
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Yahu ne kadar abarttınız hoşunuza gitmediyse sadece okuyun elbet bi açığınızı yakalarım hepiniz bittiniz...
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
www.ataturk.com
fiyatlar acayip palandı. Ordaki fiyatlar almanyadan palı yaw
khan_cross, sizde kaç YTL veya € ??
Ya artık monotof kokteyli bile yapmak dert olacak , halbuki eskiden ne güzel yapar yapar içerdik değil mi? Ama durun bitmedi ben onada çağre buldum. Balonlara LPG doldurup bırakıyoruz elimize birde boru alıyoruz ve yaptığımız külahı içine atıyoruz fakat külahın ucunu yakmayı unutmayın. LPG yi yemiz olan balonu hedefine vardığı anda patlatıyoruz . Artık benzin döküp yakmak yok, LPG sıkıp yakmak var ...ChatnoiR adlı üyeden alıntı
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)