enduro almaya karar verdim!!!
Reklamlar
-
selam arkadaşlar..yeni motosiklet sevdalısı olmuş birisiyim tecrübem azdır!! yaklaşık 1 haftadır motosiklet modellerini araştırıyorum ve tarzımı sonunda belirledim enduro modelinde karar kıldım..resmen tutuldum makinaların duruşuna!!boyumunda 1,81 olmasıyla birlikte bana uygundur diye düşünüyorum.. şimdi 2500ytl bütçem var ama biraz zorlarsam 3500 ytl bayılabilirim bu makinalara biraz araştırma yaptım sahibinden.com''a felan baktım bu paraya ancak şu motosikletler var..kanuni endro 200,ramzey,asya,gibi ha bide hyosung var ama o''biraz tuzlu..engin tecrübelerinize ihtiyacım var..yardımlarınızı eksik etmeyin....
Reklamlar
-
yamaha,honda gibi marka alırisen daha iyi olur diye düşünüyorum karar senin şimdiden hayırlı olsun
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
-
enduroda zongsen zealsun bıraz daha kalıtelı ısteren onlara bak
-
yamaha'nın modellerine baktım ama fiyatları dudağımı uçuklattı işin açıkcası..tamam celil ybr bide onlara bakiim..
-
yalnız_adam adlı üyeden alıntı
yamaha'nın modellerine baktım ama fiyatları dudağımı uçuklattı işin açıkcası..tamam celil ybr bide onlara bakiim..
dostum ybr endro deyilki sen yamaha xt 350ye bak veya kavasaki klr 250ye bak .]
-
kroscu01 adlı üyeden alıntı
dostum ybr endro deyilki sen yamaha xt 350ye bak veya kavasaki klr 250ye bak .]
yanlış anladın ben celilybr diye arkadaşa cevap yazmıştım...yazdığın adrese giremiyorum eksikmi yazdın acaba??
-
-
temiz az km yapmış daha yeni bir motor olsun dersen o paraya hyosung rx125 bulabilirsin
illa japon olsun dersen eski bir motor alacaksın demektir.
yamaha dt125, kawasaki klr250 vs.
-
D C R adlı üyeden alıntı
Bende uzun boyluyum sanırım bende tarzımı buldum...
Kaç haftadır Cross'ları inceliyorum...
Bi tane ayarladım kendime Mavi Hyosung XRX 125, bakalım elimize biraz para geçerse hyo almayı düşünüyorum...
Ben Hyosung XRX 125 öneririm...
Ama tabi XRX'in sıfır fiyatına, ikinci el Yamaha XT125'de alabilirsin
ben bu modeline baktım 4500ytl civarında!!hatta hyosung'un yeni modelide 5500ytl civarında!!yamahanın var 6500ytl o'tuzlu bana göre!!ben sıfır almak istiyorum ikinci elle uğraşamam.acaba kredi felanmı çeksem ne yapsamkine şaştım kaldı yahuu arkadaşlar (kanuni enduro 200 nasıl motor arkadaşlar bilgisi olan varmı fiyatı cazip geldi)
-
-
sahibinden.com da hyosung rx125 ler var 2006 model 4-5 bin km lerde ve 3000 lira civarına.
-
Eğer japon alırsan o fiyata 96 modelin üzerini çok zor bulursun ama illede japon dersen yorum yapılamaz tabiki.Ben sana Asya as 200 gy tavsiye ederim.Bende önceden zongshen vardı kross olanından şimdi Asyaya biniyorum hiçte şikayetim yok birçok parçası japon denk gelirsen parçaların üzerini okumayı dene derim.Şahsıma 600 ve üstü makine almazsam bu motora uzun süre binmek isterim.
İncelemek istersen http://www.motosiklet.net/forum/moto...00-gy-2-a.html
-
D C R adlı üyeden alıntı
Kanuni'ye bulaşma derim...
XRX için Kredi kartına taksit yapıyolar konuştum biraz
1.500 Peşin, 300 YTL x 12 Taksit...
cansıkıntısı olan!! bana en yakın yer ankara hyosung bayisi..gidip benim yüz yüze görüşmem lazım..kredi kartım yok ama anadolucetelem varmış arkadaşlar hiç bu bankayla alan oldumu??
-
Enduro diyince benim aklıma crosslar gelmiyor nedense..
★★ ----- Decaying organic matter ----- ★★
-
4.000 ytl ye çıkabilirsen honda xl 200 leri de düşünebilirsin.
-
tatarx adlı üyeden alıntı
Eğer japon alırsan o fiyata 96 modelin üzerini çok zor bulursun ama illede japon dersen yorum yapılamaz tabiki.Ben sana Asya as 200 gy tavsiye ederim.Bende önceden zongshen vardı kross olanından şimdi Asyaya biniyorum hiçte şikayetim yok birçok parçası japon denk gelirsen parçaların üzerini okumayı dene derim.Şahsıma 600 ve üstü makine almazsam bu motora uzun süre binmek isterim.
İncelemek istersen
http://www.motosiklet.net/forum/moto...00-gy-2-a.html
asya bayisinede dün baktım dediğin model vardı baya heybetli duruyor.fiyatıda çok uygun..
-
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
abi peki makinandan memnunmusun???
-
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
bilinçsiz bir kaç tamirci yüzünden epey sıkıntı çektim. (karbüratör)
o dönemlerde sinirimden, motoru tekmeliyordum
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ri-buraya.html
başlığı karıştırırsan, yazdıklarımı görürsün.
ama doktorunu bulup, o sıkıntıları giderdikten sonra, sınıfında süper bir motor olduğu çıktı ortaya.
Şu an çok memnunum. satma sebebim, değişiklik isteğimdir.
Bu yaz kısmetse Türkiye turuna çıkacağım. Satılmazsa, bununla çıkacağım.
O kadar güveniyorum motoruma.
bilgilerin için teşekkürler..bu motosikletlerin çin malı olduğunu biliyorum ama herşey maddiyata bakıyor işte zaten bendeki parayla ancak bu ve benzeri alabilirim..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)