enduro almaya karar verdim!!!
Reklamlar
-
yalnız_adam adlı üyeden alıntı
bilgilerin için teşekkürler..bu motosikletlerin çin malı olduğunu biliyorum ama herşey maddiyata bakıyor işte zaten bendeki parayla ancak bu ve benzeri alabilirim..
Hayırlısı olsun.
Maddiyat, pek çok kişinin sorunu. Benim için de öyle.
Dünya hayatı çok kısa. Hayallerimi ertelemedim, Çin malı da olsa, bu zevki tattım.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
Reklamlar
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
Hayırlısı olsun.
Maddiyat, pek çok kişinin sorunu. Benim için de öyle.
Dünya hayatı çok kısa. Hayallerimi ertelemedim, Çin malı da olsa, bu zevki tattım.
aynen katılıyorum sözlerineinşallah en kısa zamanda alacam bende bi makina..çin mali min malı ne yapalım dediğin gibi hayellerimizi ertelememek lazım....
-
yalnız_adam Asya 200 ün 0 km sinimi gördün bayide ben üretilmiyor sanıyordum.Eğer öyleyse 0 kmsine ne fiyat istiyorlar bilgin var mı?
-
tatarx adlı üyeden alıntı
yalnız_adam Asya 200 ün 0 km sinimi gördün bayide ben üretilmiyor sanıyordum.Eğer öyleyse 0 kmsine ne fiyat istiyorlar bilgin var mı?
http://www.sahibinden.com/0_km_asya_...m?keyword=asya
-
2007 modeldi benim baktığım!!ama 0km bayide 3200ytl dediler uygun bişeyler felan yaparız dediler birdahada uğramadım...herhalde 3000ytl'ye felan bırakırlar diyede düşünüyorum..
-
Arkadaşlar bu gösterdikleriniz 0 km değil 2007 model büyük ihtimalle kmsi sıfırlanmış plaka tescili yapılmamış motorlar(Bayide satılamamışta olabilir).Bildiğim kadarı ile 2007 nin başına ait motor onlarda.2008 modeli yok üretilmiyor o yüzden şaşırdığımdan sormuştum...
-
Arkadaşlar bu gösterdikleriniz 0 km değil 2007 model büyük ihtimalle kmsi sıfırlanmış plaka tescili yapılmamış motorlar(Bayide satılamamışta olabilir).Bildiğim kadarı ile 2007 nin başına ait motor onlarda.2008 modeli yok üretilmiyor o yüzden şaşırdığımdan sormuştum...
Bayinin elinde kalmış sıfır motorlardır. trafik çıkışları yapılmamıştır.
yılın ilk aylarında satılan arabalar, motorlar geçen yılın üretimidirler. (çok satılan markalarda bu olmayabilir)
bence üretilmiyor değil, getirilmiyordur. eldeki stoklar azlacak ki getirsinler.
-
Ben geçen sene araştırdığımda hiç bir bayide bulamamıştım ki ben büyükşehirdeyim Antalyaya Afyona soralım demişlerdi o sırada 2. el temiz bir tane bulup almıştım.Stoklarda olsa gün verirlerdi sanırım.Ayrıca stok motorunuda 2008 diye satarlar.
Yalnız_adam hangi motoru alırsan al bence kullanmadan en en azından üzerine oturup içine sinmeden alma derim.Motorumla ilgili tek sıkıntım bu ne marka dedikleri zaman Asya diyor olmam onun haricinde parasının çok ötesinde vesselam...
-
yalnız_adam adlı üyeden alıntı
yanlış anladın ben celilybr diye arkadaşa cevap yazmıştım...yazdığın adrese giremiyorum eksikmi yazdın acaba??
ben 1şeyler kopyalamaya çalıştım ama beceremedim geri sildim sen sahibinden coma bakıver 1zahmet.
-
zealsunları çok övüyolar bide asya motorun vardı o da çok güzeldi
Dalından Kopan Yaprağın Akibetini Rüzgar Tayin Eder
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)