Temiz Kağıdı Nereden Alınıyor?
Reklamlar
-
Arkadaşlar, motorumu satmak için temiz kağıdı almak istiyorum. Bu kağıdı vergi dairesindenmi alıyoruz acaba?..
Ek olarak, ben makineyi Anadolu yakasından almış ve ruhsatı oradan çıkartmıştım. Ama Avrupa yakasında yaşıyorum. Burada herhangi bir noterde satışı yapabilirim değil mi?..
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Reklamlar
-
evet vergi dairesinden alıyorsun.. ruhsatı yanında götür.. istediğin yerden satışı yapar istediğin vergi dairesinden borcu yokturu alabilirsin
-
muayne istasyonlarından da alabilirsin. ben scooter ı satarken beylikdüzünde ki araç muayne den almıştım..
-
ZS PRİNCE'yimi sattın?...
-
ali sami yenin arkasında motorlu taşıtlar vergi dairesi vardı. tadilattaydı şimdi ne oldu bilmiyorum. birde vatan cd. emniyetin yanındakii vergi dairesinde motorlu vardı. oda zeytinburnunamı ne biyere taşınmış. göztepe muayene yada kemerburgazdada veriyorlarmış.
-
bankalar cad yani diyer adıyla karaköy merkez bankası karşısında taşıtlar vergi dairesinden alabilirsin vergi dairesinden dehil taşıtlar vergi dairesi yanlışım varsa düzeltin
-
Arkadaşlar, cevaplarınız için çok teşekkürler.
ByPaTr10 adlı üyeden alıntı
ZS PRİNCE'yimi sattın?...
Henüz değil, ama satış ilanını verdim. 2-3 arkadaşla görüşme içerisindeyiz. Bakalım artık, hayırlısı neyse o olsun diyorum.. 2. El kısmında ilanı var, oradan bakabilirsiniz isterseniz.
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
bankalar cad yani diyer adıyla karaköy merkez bankası karşısında taşıtlar vergi dairesinden alabilirsin vergi dairesinden dehil taşıtlar vergi dairesi yanlışım varsa düzeltin
Hmm, evet. Yerini biliyorum. Hatta uzun bir dönem Karaköy piyasasında çalıştım. Teşekkürler, yarın falan bir bakiim.
-
Temizlik şirketinden
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
-
OGLUMVE BEN adlı üyeden alıntı
doğru temiz kağıdı birtek buradan alınıyor bende aracıma buradan aldım.
-
tepeemre adlı üyeden alıntı
doğru temiz kağıdı birtek buradan alınıyor bende aracıma buradan aldım.
birtek derken neden sınırlama yapıyorsun. bende bahçelievlerden aldım nolcak şimdi
-
Prometheus adlı üyeden alıntı
Temizlik şirketinden
Kötüydü kötüydü kötüydüüü..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)