Kızacaksınız ama akıl lazım scooter
Reklamlar
-
Arkadaşlar biliyorum yüzlerce kez tartışılmıştır ama;
malum bahar geldi bi motor alayım diyorum.Şehir içi gidip gelmelik,yarım saatlik yolculuklar falan...
Bütçem kısıtlı,mondiala bakıyorum sitesine benlik fiyatlar var.1500-2000 ytl falan.
Yamaha ybr 125 falan değil ama bana gösterişli scooter önerir misiniz?
Mondial'i kötü biliyorum servis yönünden ama bir yol bulamadım.Bianchi'nin 50cc happy modeline bile baktım yani :D
Şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
gösterişli scooter dersen ben mondial 150zc derim ama sadece görüntüsü için. yoksa mondialden çok canı yanmış tanıdıklarım var. yine de görüntü dersen 150zc
-
akıl istiyorsan scooter den uzak dur onun yerine mondıal 100 kh modeli var cup olanlar onlar cok sağlam ondan al
-
sende zen al otur yerine çin çan çon... 125 klasik chopper scooter... jinlun marka aynı motor 999-YTL. haberin olsun... bi de www.zenscooclub.com/forum adresine qöz at...
::offtp::___________[B] " POSETCHI "[/B]__________::offtp::
[B]Her Türlü Baskılı Poşet Yapılır...Fabrika Olunca... :P[/B]
-
2000 ytl kadar paran varsa çinçonla uğraşma git 2 el beat al..
-
Al bi tane 50 cc bak keyfine depoyu doldurdunmu artık sana bi sezon yeter zaten kısa mesafede kullanıcam demişsin 50-60 km yol yapacaksan ideal.
-
ben kullandıgım motordan serviz yöyündende çok memnunum nonero 150 cc tavsiye ederim oda çin çan ama servisci arkadaşlar iyi
-
kardes akıl lazım demıssın cvb ı kendın vermıssın cınlıden uzak durrrrrrr.
-
Neye kızıcaz ben onu anlamadım.. 2. el beat veya cygnus tarzı motor al, kafan rahat olsun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
Yamaha Bws 100 var bende , bu ara satmayı düşünüyorum; istersen özelden görüşebiliriz...
-
kardeşim sna kızmıyorum ve diyorumki o motorların yani çinlilerin yanına bile yaklaşma
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz...
) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
-
kısa mesafeyse 50 cc idare eder seni...
-
şehir içi kısa mesafeli kullanımlar için ideal bir motor:
TABİİ Kİ HONDA INNOVA :
http://www.motosiklet.net/forum/satm...%2A%2A%2A.html
-
Teşekkür ederim cevaplar için,Kızma konusu herkes sormuştur diye aynı konuyu açmamaktı.
Aslında para kısıtlı olunca böyle oluyor,ucuz etin yahnisi yani
Ben gene bakınmaya devam edeyim.
-
Honda Today öneririm, hem yakıtı az, hem de sağlam, şehir içinde yeterli olur sanırım ...
-
bısan lıfan dusunur musun bence kucuk tekerlı motor alma
-
sen bence castello bisiklet al...hem ucuz hem çin işi deil hem de doa dostu
cem kulakların çınlasın emi
-
34_AK_027 adlı üyeden alıntı
sen bence castello bisiklet al...hem ucuz hem çin işi deil
hem de doa dostu
cem kulakların çınlasın emi
Sırf konuşmuş olmak,yazmış olmak için yazmak ve saçma sapan laflar...
Kibarlığımızı korudukça böyle insanlar çıkıyor...Biraz daha anlayış,hoşgörü lütfen.
Bu siteye güveniyoruz ve takip ediyoruz.Bilen kişilerden akıl istiyoruz siz kalkmışsınız bisiklet al diyorsunuz.Oldu mu şimdi.
Neyse hayırlı günler..
-
teodor adlı üyeden alıntı
Sırf konuşmuş olmak,yazmış olmak için yazmak ve saçma sapan laflar...
Kibarlığımızı korudukça böyle insanlar çıkıyor...Biraz daha anlayış,hoşgörü lütfen.
Bu siteye güveniyoruz ve takip ediyoruz.Bilen kişilerden akıl istiyoruz siz kalkmışsınız bisiklet al diyorsunuz.Oldu mu şimdi.
Neyse hayırlı günler..
orda sana deil başkalarına birşey anlatmak istedim...bööle anladıysan canın saolsun...kalan sağlar benimdir... .
-
honda innova - yamaha bws 100 - honda beat . bu üçünün içinde fiyatı ve görünümü hoşuna gideni al.çinli scooterla uğraşma.
İyi bir sürücünün denge,doğru karar mekanizması ve iyi zamanlaması
vardır.Aynı şekilde iyi bir sevgilinin de..
ne mutlu türküm diyene ! ! ! 35 U 7273
TECRÜBE, LİMİTLERİNİZİ BİLMEKTİR!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)