Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

arkadaşlar yardım lütfen... (kafa karıştırmadan)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    yakında olacak. ama hala karar veremedim ;)
    şöyle bi yorum ekleyeyim. sahibinden.com sitesinde dediğiniz gibi bissürü bu çin mallarını satmaya uğraşan arkadaş var. öte yandan virago satan ise çok daha az. virago mu az tutuldu. yoksa alan bi daha satmıyor mu. çin malını bi alan bide almayan mı pişman falan filan.

ya şu ybr biraz daha afilli olsa ne vardı.

başta dediğim gibi kayseri'de yaşıyorum ve bu motorların hepsini yakından inceleme fırsatım maalesef yok. kanuni'leri gördüm mesela. çok dandik geldi. ama naapim kararsız kaldım.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    metehan arkadaşa bir şey daha eklemek istiyorum.
    alacağın motor 125 cc kategorisinde olacak.
    o tip motorların hepsi tek silindir.
    tek silindir olup titremeyeni yok diye biliyorum.
    en az titreyeni bile aceminin elini uyuşturur.sen şekle bakım çan çun cin alırsan hiç şansın yok.
    en fazla 100 km dediğin şeyi küçük motorların hiç biriyle tek seferde gidemeyeceğine garanti veriyorum.
    ben ybr ile tek seferde 650 km yaptım(ankara - mersin ovacık). her 50 km de bir dinlendim neredeyse.ama normalde şehir içinde ve acemilik geçince titrediğini fark etmeyeceksin.
    üstelik bir şey daha eklemek istiyorum:
    bmw gs f650 de tek silindir merak etme o bile titriyormuş(hissetilmiyor diyorlar.)

Motosikleti
    Yamaha ybr125
    mete_han;
    Honda servisinde Rebel'in yedek parçasını bulduktan sonra sorun yok.Sesi görüntüsü olan karakterli bir makina.Bakımı pahalı olur belki ama ne kadar sorun çıkartabilirki?
    Motorun kendine özgü bir ruhu, görünüşü sesiyle kendini sana anlatması lazım.Ben bu saydıklarımı cbf150 ybr125 de bulamadığımdan başlangıç da olsa "tarz"bir makinayı tercih ederim ve herkese öneririm.
    Senin tecrübene saygım var...

mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı wxy2437 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şöyle bi yorum ekleyeyim. sahibinden.com sitesinde dediğiniz gibi bissürü bu çin mallarını satmaya uğraşan arkadaş var. öte yandan virago satan ise çok daha az. virago mu az tutuldu. yoksa alan bi daha satmıyor mu. çin malını bi alan bide almayan mı pişman falan filan.

başta dediğim gibi kayseri'de yaşıyorum ve bu motorların hepsini yakından inceleme fırsatım maalesef yok. kanuni'leri gördüm mesela. çok dandik geldi. ama naapim kararsız kaldım.
    kafa karıştırmadan dedin ama şimdiden kafan karışmaya başladı...

part 2...ACABA bölümü...çinçondan uzaklaştırdık biraz...kaliteli Çinlere doğru kaymaya başlar belki deli gönül..

ybr ve cbf kaliteli çin çondur...sende düşünmeye devam ettiğin için kaliteye mantığa saygı duyduğun için bu topiği takip edicem...ve elimdne gelen bilgi paylaşımı esirgemicem...

o kanuniler ve ilanlarda gördüğün 2.el cruserler birbirinin aynısı klon ürünler...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

Motosikleti
    ya arkadaşlar kayseri'de yaşıyorum diyorum. burda ikinci el motor bulmak olanaksız gibi bişey.

Motosikleti
    Alıntı bart1969 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    metehan arkadaşa bir şey daha eklemek istiyorum.
    alacağın motor 125 cc kategorisinde olacak.
    o tip motorların hepsi tek silindir.
    tek silindir olup titremeyeni yok diye biliyorum.
    en az titreyeni bile aceminin elini uyuşturur.sen şekle bakım çan çun cin alırsan hiç şansın yok.
    en fazla 100 km dediğin şeyi küçük motorların hiç biriyle tek seferde gidemeyeceğine garanti veriyorum.
    ben ybr ile tek seferde 650 km yaptım(ankara - mersin ovacık). her 50 km de bir dinlendim neredeyse.ama normalde şehir içinde ve acemilik geçince titrediğini fark etmeyeceksin.
    üstelik bir şey daha eklemek istiyorum:
    bmw gs f650 de tek silindir merak etme o bile titriyormuş(hissetilmiyor diyorlar.)

bart kardeş öncelikle geçmişte seni incittiğim için özür dilerim...nedeni senin ilk zamanlar siteyle dalga geçmeye çalışan biri olduğunu sandım...yanlış bir düşünceye kapıldım...bir kaç tip vardı...atılıpta siteyi karıştırmak isteyen...bir yanlış teorimin kurbanı oldum diyebilirim...hakkını helal et...yaptık bir eşeklik..

önemli olan şu...bu dediğin hususta bu markalar özellikle YAMAHA modellerinde vibrasyon kesici bazı detaylar ekledi...ve bu vibrasyonu en aza indirgedi...Honda desen keza böyle...hakkını vermek lazım...

Alıntı falconwave adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    mete_han;
    Honda servisinde Rebel'in yedek parçasını bulduktan sonra sorun yok.Sesi görüntüsü olan karakterli bir makina.Bakımı pahalı olur belki ama ne kadar sorun çıkartabilirki?
    Motorun kendine özgü bir ruhu, görünüşü sesiyle kendini sana anlatması lazım.Ben bu saydıklarımı cbf150 ybr125 de bulamadığımdan başlangıç da olsa "tarz"bir makinayı tercih ederim ve herkese öneririm.
    Senin tecrübene saygım var...
    baba işte sorun burda...REBEL parçaları servislerde stok bazında yok...İstanbulda yok desem yeridir...Kayseri Hondada olma ihtimalini düşünemiyorum...sipariş sistemiyle geliyor ...bunu 15 günden 2 aya yay bence...kendi servisimdne biliyorum...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

bart1969 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    fz6 fazer 2005/yamaha ybr 125 2004(satmaktan şu ar
    son soru-son yorum yani kısaca bu konuya son mesajım:( cevabı içinde)
    -arkadaşım acemiyim ilk motorum olacak diyorsun.sen motoru binmek ve sürmeyi öğrenmek için mi alıcaksın yoksa motoru alıp salona süs mü yapacaksın,yada etraftan güzel desinlere mi çaba sarf ediyorsun?
    -eğer binmek için alıyorsan düşmemek için yola mı bakacaksın yoksa dur yahu ben giderken motor yandan iyi gözüküyormu deyip motorun yan görünüşünü mü izlemeye çalışacaksın.
    kısaca sen zaten motora bindiğin anda motorun şekli şemali hikaye diyecek ve herkez deviriyormuş mutlaka benim ki hafif olsun diyeceksin.yok böyle düşünmezsen devrildiğinde belki de başkaları ben olsaydım bu motor bende olsaydı diyecekler.
    ---------
    metehan arkadaşın cevabını geç gördüm.mühim olan doğruyolu beraber bulabilmek.ben de çok soru sorup(bilmediklerimizi soruyoruz işte), çok adaletli çok doğrucu oluyorum.farkındayım.amacım kimseyi kırmak felan değil.bu mesaj da dahil .
    özellikle son mesaj dedim.çünki bu kadar yoruma rağmen arkadaş hala kafam karışık diyorsa bizim cevaplar daha da kafa karıştırabilir.zaten yeterince söyledik anlamında.

Motosikleti
    ya metehan hocam bu çinli mevzusu her tür alet edavatta akıl karıştırıyor zaten. işin içinden çıkabilene aşkolsun. geçenlerde mesela arabama mp3 player araştırırkende aynı mevzu oldu. bi tarafta pioner sony var diğer tarafta zibil gibi çin malı klon var. ve fiyatları diğerlerinin 1/5-1/10'u kadar. kaliteli olsun diyip sony aldık. da burda mesele farklı. adam akıllı cruiser almaya kalksan 20 milyarı gözden çıkaracan. buda demek oluyor en az 5-6 sene bekleyecen. heves kalmayacak. falan filan. diğer tarafta 3 milyara klonu var. ne biliim yahu. sanırım bu gidişle ben motor alamayacam :(

Diyarbakırlıyım ama şimdi İzmirde okuyorum
    Motosikleti
    TVS Apache
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın gönülde yatan aslanı kovalamak gerekir her zaman...dediğim gibi benim bindiğim motor kurye tipi motor...seri kullanıma trafikta atlama zıplama maksa ve bilumum herşeye müsait...önemli olan bu...benim için motosiklet beni bir yerden bir yere ulaştırma aracı...senin için görüntü aşk heyecan olabilir...sorunsuz makine istiyorsan ve uygun fiyata 2 seçenek var...ybr..cbf...ama kurye motoru işte naparsın...en az üzülenlerde bizleriz bunuda hatırlatayım...servisler bizi öpmez...15 aydır servisime bakım haric bir kez marş motoru için uğradım...ama crusercilere sor ne için kaç kez gitmişler...eğer elin vide sıkmaya müsait değilse başın ağrıyabilir...
    Abi üzüldüm ya..Sen de böyle diyorsanTaş gibi TVS Apache eriyip gidiyor biz hala 2 seçenek var diyoruz
    [B]O[/B]LMAZSA [B]O[/B]LMAZIN [B]O[/B]LMASIN:wiinkk:

Motosikleti
    ya metehan hocam bu çinli mevzusu her tür alet edavatta akıl karıştırıyor zaten. işin içinden çıkabilene aşkolsun. geçenlerde mesela arabama mp3 player araştırırkende aynı mevzu oldu. bi tarafta pioner sony var diğer tarafta zibil gibi çin malı klon var. ve fiyatları diğerlerinin 1/5-1/10'u kadar. kaliteli olsun diyip sony aldık. da burda mesele farklı. adam akıllı cruiser almaya kalksan 20 milyarı gözden çıkaracan. buda demek oluyor en az 5-6 sene bekleyecen. heves kalmayacak. falan filan. diğer tarafta 3 milyara klonu var. ne biliim yahu. sanırım bu gidişle ben motor alamayacam :(

evettt...beklenen sonu...kafa karıştı...bir süre daha ne alacağına karar veremeyeceksin...

düşün taşın .oktur işin...haydi hayırlısı olsun...

Alıntı Sabırküpü adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi üzüldüm ya..Sen de böyle diyorsanTaş gibi TVS Apache eriyip gidiyor biz hala 2 seçenek var diyoruz
    vayy kanka selamlar olsun İzmire...TVS iyi hoşda deli titriyor paşam...rölantide bile tüm piston vuruşları gidonda buna emin ol...sen kullandın daha iyisini bilirsin...

Motosikleti
    TVS Apache
    Selamların başım gözüm üstüne ama yorumların kaka ığğ Bak cevabımı son cümlenle vermişsin.Ben kullandım hem de ilk motorum hem de daha kullandığım ilk vitesli motor ama inan titreşimi beni hiç rahatsız etmedi ha bu var anlamına da gelmiyor.Hani derler ya klasikçe: Yok denecek kadar az.Ben 3000km kullandım yaklaşık hiçbir derdim olmadı.Motoru aldığım adam şu an tekrar almak istiyor.Malum yurtdışı maceram için satmak istiyorum.Düşün artık durumu.Yani topiği ybr,cbf,TVS kıyası yapmiim ama üzülüyorum dağ gibi motoru böyle yorumlara yakıştırılmış görünce...Vallaha da billaha da ben de o iyi niyetli motorculardanım Millet tek kuruş parasını fazla vermesin istiyorum.YBR yi 2 defa sürdüm valla motoruma daha çok yapıştım yaw.Benden bu kadarSaygılar metehan abi.Senin msn i ekledim galiba da denk gelmedin ya da kabul etmedin bişiler oldu yani

Motosikleti
    YZF R6 2006
    bence gn 125 ama gn 250derim ilk bnm tercihim oydu ve iyi oluyo kullanmak için

Motosikleti
    nası yani..senin ilk makinan cbf 150 değilmiydi...sonra sattında bunu alan başkasıydı o zaman karıştırdım...tek derdiniz hız valla...ybrnin gözünü seveyimben..TVS yokken o vardı piyasada...boynuz kulağı daha geçemedi...

peki esas soru geliyor...

Gaysarıda TVS bayisi varmı...arkadaş gaysarıdanda...

http://www.tvsturkiye.com/

Motosikleti
    TVS Apache
    Benim makinam cbf filan değildi.Onu almak üzereyken çok zoruma giden bir hainliğiyle satıcının, mümkün olmadı alışveriş.Benim ilk motorum TVS.Sen garıştırdın galibaTek derdimiz hız değil.Aynı paraya daha güçlüsü varsa ödün vermem valla;)Boynuz kulağı çoktan geçti boynuzun haberi yok.

Mükemmel soru? Kayseri'de servisi yokmuş ama ben de sana şunu desem:Benim servise hiç ihtiyacım olmadı...Ha yine de o konuda biraz hak verebilirim sana.
    Peki insanlar gerçek seçimi yapsaydı da bu motorun satışlarını patlatsaydı böyle bir sorunumuz olur muydu? Yani yine bizim etkimiz yok mu bu konuda? Bunu hakkaten merak ediyorum.Ustamsın benden iyi bilirsin

Motosikleti
    Benim makinam cbf filan değildi.Onu almak üzereyken çok zoruma giden bir hainliğiyle satıcının, mümkün olmadı alışveriş.Benim ilk motorum TVS.Sen garıştırdın galibaTek derdimiz hız değil.Aynı paraya daha güçlüsü varsa ödün vermem valla;)Boynuz kulağı çoktan geçti boynuzun haberi yok.

Mükemmel soru? Kayseri'de servisi yokmuş ama ben de sana şunu desem:Benim servise hiç ihtiyacım olmadı...Ha yine de o konuda biraz hak verebilirim sana.
    Peki insanlar gerçek seçimi yapsaydı da bu motorun satışlarını patlatsaydı böyle bir sorunumuz olur muydu? Yani yine bizim etkimiz yok mu bu konuda? Bunu hakkaten merak ediyorum.Ustamsın benden iyi bilirsin
    dediğin gibi İsotlar Grup olaya biraz daha asılsa marka hakettiği yere ve satışa gelse bu CABA lar ortadan kalkacak ve Hondadan inip TVS ye bineceğim...bineceğiz...

zaten hep söylerim TVS kendi kendini tanıtıyor...

servise hep ihtiyac olur bence...olmaz olmaz dememek lazım...

Motosikleti
    TVS Apache
    msn istemiştim abi.Vermicen mi

Ben motor tutkunlarından bahsetmiştim ama sen İsotlar'dan bahsettin.Senin için ne sorun varki servis olarak eğer sorun buysa? Binmek için geç bile kaldın

Bu arada fuara gelmeye çalışacağım gelirsem seni görmek isterim

Motosikleti
    msn istemiştim abi.Vermicen mi

Ben motor tutkunlarından bahsetmiştim ama sen İsotlar'dan bahsettin.Senin için ne sorun varki servis olarak eğer sorun buysa? Binmek için geç bile kaldın

Bu arada fuara gelmeye çalışacağım gelirsem seni görmek isterim
    pardon abi...eğer isminle msn adresin farklıysa genelde la bu kim deyip hayır diyorum kusura bakma...yolluyom şimdi pm den...

abi tamam tutku ama satış sonrası hizmetler çok önemli...ah siz gencler hiç işinizi sağlama almazsınız...

Motosikleti
    TVS Apache
    Dediğin gibi olsun nede olsa büyüğümsün...

RoLa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6N
    madem o kadar bütçen war kesinlikle regal raptor al. hem su soğutmalı hemde boyut olarak seni tatmin edecektir. boyun ne kadar bilmiyorum ama cbf ve ybr altımda bisiklet gibi duruyo. kesinlikle chopper ve regal al derim
    Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!

Drift Religion

Motosikleti
    Alıntı RoLa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    madem o kadar bütçen war kesinlikle regal raptor al. hem su soğutmalı hemde boyut olarak seni tatmin edecektir. boyun ne kadar bilmiyorum ama cbf ve ybr altımda bisiklet gibi duruyo. kesinlikle chopper ve regal al derim
    abey iyide senin boy pos maşallah yerinde...Kayseride bence regal raptor bile yok denecek kadar azdır...o paraları kimse vermez Anadoluda...

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)