Bu kaskı kullanan veya bilgisi olan varmı ? - Lazer LZ6 Japan kask
Reklamlar
-
Yeni bir kask almanın zamanı geldi.. Şimdi feyizoğlu'nda gördüm. Yeni çıkmış. Fiyatı 172 ytl. Uygun geldi. Sağlamsa alıcam. Yardımınıza ihtiyacım var.. Tek beklentim kaza anında kafamı patlatmasın , o kadar. buğu muğu halledilecek şey önemli olan o.. Lazer olduğu için marka diyip , kalitelidir diyip alayımmı sizce ?,
http://www.feyizoglu.com/alisveris/p....php?pID=44763
Reklamlar
-
iyi bir kaska benzıyor ama daha cok bılgısı olan arkadaşlar san ayardım eder.
-
Evet bende yeni aldım motorun üstünde diğer LZ6 lardan farklı değil desen farkı var sadece Nolan 61 veya Nolan 62 yi öneririm 210 Ytl ye bulursun illa alıcam diyosan lazer kafanı korur ama ses rüzgar yalıtımı iyi değil buğu camı yok içi sökülemez bunlar eksileri ama kafanı koruyacak iyi bir kaska sahip olursun...
bu arada motorumla beraber satılıktır....
http://www.sahibinden.com/motor_pant...XQQdisplayitem
-
yahu tamam ama kullanmaya başladığında işin boyutu değişiyor..
lazer vertigo var bende de ama ben zamanında bilsem olacakları daha da iyisini alırdım. neden diyeceksin. bi kere buğu olayı lanet bişi.. hele sabahın beşinde altısında yola çıkmışsan.. ses olayı ayrı bi eziyet belli bi müddet sonra mallaştırıyor. zaten motosiklet titreşimli bi saat bindinmi yarım saat güreşmiş gibi oluyorsun.. bi de egsozun sesi kulaklarında çınladı mı.. tamamsın.. senden malı yok artık piyasada o andan sonra..
o yüzden mümkün mertebe sağlam ve kaliteli olmalı tabiki ama.. buğu ve ses olayı çok önemli be paşam.
-
peki şu nolan n61 ler nasıl ?
-
motosikletinizi kulak tıkacı ile kullanırsanız Nolan N61 ve Lazer modelli sizi rahatsız etmez. Dayanıklılık konusunda ise üzerine düşen görevi yerine getirir.
==============================
==============================
-
Bende Lazer Vertigo Samurai var. cok memnunum.. lazeri tavsiye ederim.. evet rüzgar sesi lazer'de biraz duyuluyor. ama rahat bir kask...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
-
abicim marushin oraya 777 nin yeni modelide gelmis zaten icim yandin samura modelini ne kadar begenerekte alsam
-
bu seviyede kesinlikle n 61 ve n62
-
Ben kullanıyorum biraz daha üzerine koyup daha iyi bişey almanı tavsiye ederim
-
Lazerin Lz6 sınıfında Nolan 61 var çok daha iyi Lazerin vertigosu bu snıfta değil daha pahalı.... Nolan 62 Nolan61 in yerine çıktı 230 Ytl civarı olması lazım 10-20 ytl oynaya bilir bence alıcaksan bir kere iyisini al içi söküle bilir olsun buğu camı olsun önerim Nolan62 Buğu camı var içide sökülüyo fullface bir kask yani çeneden açılırı yok ses ve rüzgar yalıtımı daha iyi.....Benim görüşüm
LZ6 Japon Kaskı Motorumun üstünde gördün zaten ses ve rüzgar olayını beğenmiyorum kaskta ama kafaya iyi oturuyor alnımı falan tutuyo...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)