Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

alım satım masrafları?

REKLAM ALANI
    ilker19831983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar ben honda scv 100 activia alıyorum motor 2. el ve 2002 model. bir defa yatırmış motoru sahibi ancak temiz duruyor motor motorun sıfırı 2.475 ytl ben bu motoru 2000 ytl ye alıyorum normalmi? ikinci sorum motorun sahibi ile aynı ilçede oturuyoruz sanırın plaka değiştirmek gerekmiycek alım satım masrafları bana kaç liraya mal olur saygılar...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    adam iyi geçirmiş walla sadece alım satımı 250 tutar tabii ödenmemiş bandrolleri var mı onada bakmak lazım
    475 ytl için 2002 model alıcaksan hiç alma altın kaplama mı sorar mısın adama ?
    ERASER WİLL COME BACK

ilker19831983 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    peki verilen bu 0 km fiyatlarında alım satım masrafları dahilmi? yoksa ayrıyeten onuda ödeyecekmiyim?

sean - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asyamotor as 125 t
    abı bende as125t alcam onunda hıc borcu fln yoksa nekadar tutar alım satım masrafı

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    verilen fiyatlar genelde ruhsat+plakadır bayiiye danışın
    ama 2.e l almak istiyorsanız biz burda ne desek boş noterden fiyat alın tahmini rakam 250 ytl tutar bunu unutmayın ona göre pazarlık yapın
    ERASER WİLL COME BACK

Moderatör (forrap) Tuncer Sezen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ya abi o değilde 2002 model activa için 2 milyar çok yaw Kimsenin malına garezim yok ama 2002 model activa ya 2.000 vermek çok saçma bence alma derim. 0 km 2.475 ytl+150 plaka masrafı (ortalama fiyat)=2.625 ytl 0 motor...peki sence 3 yaşında yana yatmış bi motora alım satım hariç o fiyatı vermeye değermi sen karar ver...

Süper Moderatör (BBRR) Barış Şuşut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    ilker19831983, arkadaşım paran o kadar çoksa al sen delirdinmi 4 yaşında motora o para verilirmi bu arada o motorlarda kampanya yapılmış sıfırları 2700 2005 modeli sen ne yapıyosun ya
    [B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler