Yamaha Yamaha Yamaha Yamaha Yamaha Yamaha Yamaha Yamaha
TEK GECERIM YAMAHA'yı(BELDEYAMA)
Honda
Yamaha
Kawasaki
Suzuki
Yamaha Yamaha Yamaha Yamaha Yamaha Yamaha Yamaha Yamaha
TEK GECERIM YAMAHA'yı(BELDEYAMA)
Tabiki YAMAHA
ölüydünüz, diriltti sizi. Sonra öldürür, sonra gene diriltir, sonra da gerisin geriye ona dönersiniz.
(bakara 28)
Bunun için mi üye oldunuzilgilenirseniz bir oy atarsınız.http://www.motosiklet.net/forum/anke...gi-japon.html#
doğum yeri kainattır memleketi ise dünya
bence honda sağlamlık olsun satış sonrası olsun yedek parça olsun
bu anketin amacı nedir bilmiyorum ama yaşadığım toplumu tanıyorum.
kim hangi motorun sahibiyse ona oy verir.
honda satış rakamlarını düşününce bu anket hondanın rakipsiz liderliğinde biter.
ölü konu dirilmis bize de söz düşer Türkiye deki çoğu servis beş para etmezdir 3kuruş kâr edecek diye neler yapıyorlar
1.Yamaha/kawasaki=Tasarım
2.Suzuki=Ses
3.Bol yedek parça körü körüne bağlı marka fanatikleri=Honda
Suzuki kullanıyorum ve kesinlikle HONDA AMCA diyorum
Motosiklet ruhlu araba - QQ - kullanıcısı.
Honda amca dünyanın en büyük motorsiklet üreticisi firma olarak sorulursa, ama kalite acısından hepsi kaliteli kisinin kalbi gönlü hangi modele kayarsa bütün japonları seviyoruz
Honda kullanıyorum ama en iyi diye sorarsan suzuki derim
Bu konu ile ilgili tanıdığım ve motosiklet bilgisine güvendiğim bir abim bana birşey anlatmıştı sanırım italya da bir pistte dört büyük japon ktm ve Ducati nin 1000cc Racing klasmanina giren makinaları 24 saat süren bir teste tabi tutulmuşlar. Bu teste göre makinalar sürekli hareket halinde tam performans pisti turluyor ve sadece yakıt ve sürücü değişimi için pite giriyorlar. 24saat sonunda sanırım yine ducatinin MotoGP mekanikerleri bütün motor bloklarini söküyor ve aşınma derecelerine bakıyorlar. Test sonucunda ktm yarışı tamamlayamiyor. Diğer markalar içinde de motor bloğu en dayanıklı olan en az aşınan Suzuki çıkıyor. ....
Bu konuyu Carsamba yayininda Barkın Bayoğlu na sordum. Ancak görmedi sanırım ve değinmedi. Ama en kisa Zamanda Tekrar sorucam.
Ayrıca bu konuyu bilen duyan gören okuyan varsa da aciklarsa konu bilimsel olarak cevaplanmis olur.
Saygılarımla.
Honda kullanıcısıyım ama herzaman yamahanın sorunsuzluğuna ve sağlamlığına hayranımdır. Cevabım YAMAHA
ben japonlarin markalarindan urunlerinden cok azimlerine, disiplinlerine ve caliskanliklarina saygi duyuyorum; taktir ediyorum.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)