Hayırlı olsun..Kazasız sürüşler dileğiyle...
Hayırlı olsun..Kazasız sürüşler dileğiyle...
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
allah razı olsun hepinizden sağolun
abi ne kadar kullandın nası hoş mu? biraz yorum yaparmısın?
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
eşşekten inip ata bindin ha amin abi olmayanlarada versin
avatarda en saadaki benm ilk konserim:bounce::P
hayırlı olsun gulegule kullan.
kazasız belasız güzel günlerde kullan .. metehan abi dokunduysa en az 15 hp diyorlarmış ((((: ... yan çantalar çok hoş durmuş arka çantaya hiç sıcak bakmıyorum eger çanta takarsam bende yan çanta sistemine geçicem
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
allah kaza bela vermesın..........
O BİR HAYATTIR
hayırlı oolsun Allah kaza bela vermesin... güle güle bin
Her asker yeşil bereli olamaz
Hayırlı olsun ..
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
Darısı -hayırlısı ile-, olmayanların başına...
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Hayırlı ugurlu olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle Allah herkeze gönlündeki motosikleti nasip etsin.
Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.
Allah kaza bela gostermesın tekerın hep duz bassın
Allah nazardan saklasın Kazasız belesız suruşler dilerim ozzy73 bi çocuğu falan sevindir şeker meker alda kimsenin gözü kalmasın. Bende ince eleyip sık dokumalarım sonunda makinaya gerçekten çok ısındım tabiki bunda '' Metehan '' abinin Çok buyuk katkısı var az bir zaman sonra bende allah kısmet ederse CBF çi olacağım ama sana bir sorum ve ricam olacak ben bursadayım o yan çantaları çanta demirlerini nerden ve kaç paraya buldun yazarsan sevinirim. Tekrar teşekkürler.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
hemşehrim hayırlı olsun. Allah güle güle günlerde kullanmanı nasip etsin. kardeşimde hayırlı olsun diyor(mt27 nickli)
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
hayırlı uğurlu olsunnn .
saol dostum iyi dileklerin için .motoru alırken honda bayiinde gördüm fiyatı 120 euro dediler markası kappa imiş sonradan öğrendim bayaa kaliteli bişeymiş.
motor+yan çantalar+yan sehpa(ayaklık)+koruma demiri hepsi 4065 ytl peşin.
gördüm gördüm gene ağına düşürmüşsün artık hiç kaçarı yok o da bizdengereken cevap verilmiştir arkadaşa
Çok teşekkürler ozzy emeğine sağlık.
Aynen metehan abicim zehri aldık Ağına düştük bi yardım lütfeeenn cbf bulun bana istiyorum onu. ama 2 hafta bekleyeceğiz şu yarışlar bi olsunda ondan sonra inşaallah. Bu arada yarışlar körfez pistinde değil izmir pınarbaşında olacak terih aynı ama pist farklı varmı bilginiz ? bu arada ilk toplantıya bende motorumla gelirsem süper tesadüf olacak Metehan abide ve bende cbf 150 kankalarda f 650
Düzeltiyorum 'terih' yazmışım orası tarih olacak
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)