Hayırlı olsun.. Çantalarda yakışmış baya motora...
Motorun hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız sürüşler dilerim. Bu arada yan çantalar ve motorun rengi çok güzelmiş
hayırlı ugurlu olsun yolun hep açık olsun . cantalarında janjanlı duruyor hani güle güle kullan
hayırlısı olsun ..
çantalar gerçekten çok güzel durmuş ..
Allah kaza bela vermesin işallah ..
hepinize çok teşekkür ederim sağolun varolun.
valla hayırlı olsun allah herkese birer honda nasip etsin cantalarda guzel duruyop degişik olmus
hahahah abi bi çantaLardIr gidiyor wALLAhi :p ama güzeL durmuş bi gerçek :p evet evet çantaLar hayIrLI uğuLu oLsunnnnn
motor nasıLsa biLdiğimiz motor :p Ama yok ÇantaLar süper süper
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
Hayrılı ugurlu olsun dostum motor super Allah kaza bela vermesın cantalarda cok hos durmuss
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
hayırlı olsun dostum insanın kendi motoru gibisi olmaz
senin motorun dünyadaki en iyi motordur herkes için bu geçerlidir kendi motorun ise en iyisi odur ii bak motoruna
kazasız sürüşler
DRİFT RELİGİON
4 teker benenimi, 2 teker ruhumu taşır
Hayırlı uğurlu olsun.Güle güle kullanman dileğiyle.
lezzet gider,mesuliyet kalır...
Hayırlı olsun güle güle bin, güzel motor Allah nazardan saklasın.kafamdaki modellerden bir tanesi benimde hoşuma giden bir motosiklet.
SUZUKİ BURMAN UH 200
hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin
Ben dostlarımı ne kalbimle nede aklımla severim
Olurya kalp durur..Akıl unutur...Ben dostlarımı ruhumla severim O ne durur ne de unutur....(MEVLANA)
Hayırlı olsun, iyi günlerde kullan...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
hayırlı olsun.. güle güle bin..
Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim
Hayırlı olsun,harika motor güle güle kullan. Yaptığın hız ve deneyimleri paylaşırsan sevinirim.
;-;-;
Racing,touring,chopper,cross... Yeterki herşey iki teker üzerine kurulsun...
;-;-;
Hayırlr olsun, kazasız sürüşler..
[B]“Şairim/ Zifiri karanlıkta gelse şiirin hası/ Ayak seslerinden tanırım/ Ne zaman bir köy türküsü duysam/ Şairliğimden utanırım“...Bedri Rahmi[/B]
hayırlı olsun..... .........
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)