yeni aldım honda(nihayet)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
haydi hayırlı olsun...arka çantasız ve yan çantalarla gayet güzel duruyor makina...bu görüntüyü beklemezdim arka çantasız yalan olur diyordum makina...bide hemen stıckerleri sökmüşün...ne bu acele paşam...yakıştı sana..dün geldim oraya...durusu terkos tarafındaydım arkadaşla..süper yerler...
sağol mete han alınabilecek en mantıklı motor du benim için sana ayrıca teşekkür ederim verdiğin bilgilere herşeye. nasıl iyi olmuş dimi sitcırları sökünce yan çantalarlada minik bi enduro gibi gözüküyo gözüme....
ozan150zc adlı üyeden alıntı
HAYIRLI OLSUN dostum zealsun alacaktın ama
honda aldın hayrını gör inş..kazasız belasın bin
haklısın ozan zealsun düşünüyodum bi ara, ama yan çantaları görünce kanım ısındı cbf ye metehan da sağolsun aklımıza girince aldık işte..
muratgergerli adlı üyeden alıntı
Ozican valla süper makina almışsın..Mete_han'a da yardımlarından
dolayı ayrıca teşekkürler..
Tekerin düz bassın..Allah seni sevdiklerine bağışlasın..
La devrem ne bu iylik severlik birden be.
.Yoksa kıyamet kopacakta
bizim mi haberimiz yok..
Hele bi de bana ..Bârii sevap toplamaya çıkayım
hemen..
sağolasın allah cümlemizi sevdiklerine bağışlasın inşallah .hayırlı olsun diyen tüm arkadaşlara canı gönülden teşekkürler
-
güle güle kazasız belasız kullan, hayırlı uğurlu olsun
-
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.
-
emin_arikoglu adlı üyeden alıntı
güle güle kazasız belasız kullan, hayırlı uğurlu olsun
çok sağol motordaş olduk senlede
-
UÇURUMUN KENARINDA OLSAN BİLE SIRF HAYATA GICIKLIK OLSUN DİYE GÜLÜMSE
-
SAKİ adlı üyeden alıntı
Hay
ırlı olsun kazasız belasız kullanman dileğiyle.
teşekürler bu kadar hayır dua sı aldık sırtımız yere gelmez heralde
sağolun varolun..
-
hayırlı günlerde kullan ozzy73 allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin allahım bizide nasip etsin yeni resimler bekliyoruz haberin olsun haa unutmadan söyleyeyim yan çantalarda süper renk olarak da en iyisini şeçmişsin
Dikkat! Motosiklette nikotin vardır, bağımlılık yapar! :bounce:
-
deli mavili adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun
..........
.....teşekkür ederim.....
COMPACT5555 adlı üyeden alıntı
hayırlı günlerde kullan ozzy73 allah kazasız belasız sürüşler nasip etsin allahım bizide nasip etsin yeni resimler bekliyoruz haberin olsun haa unutmadan söyleyeyim yan çantalarda süper renk olarak da en iyisini şeçmişsin
sağol dostum allah sanada nasip etsin inşallah..
-
ozzy73 adlı üyeden alıntı
çok sağol motordaş olduk senlede
evet cbf ailesi genişliyo
-
çok güzel bir motor rengide çok güzel kardeşim hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın inşallah
Denizleri seviyorsan dalgaları da seveceksin Sevilmek istiyorsan önce sevmeyi bileceksin Uçmayı seviyorsan düsmeyi de bileceksin Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayati seyredersin
-
güzel bi seçim yapmışın hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin güle güle kullan kardeşim
imza mimza yok bundan sonra parmak basıcam:cat::cat::cat:
-
hayırlı olsun allah güle güle binmeyi nasip etsin inşaallah memnun kalırsın
-
Arkadaşım hayırlı olsun. Allah kazasız, belasız güle güle binmeyi nasip etsin. Yan çantaların çok güzel durmuş, maliyet ve montaj konusunda bilgi verebilirmisin...
-
hayırlı olsun , mümkünse lastikleri irc lerle değiştir....
(1 sene cbf 150 kullandım 7500 km de sattım ) atmıyorum yani yol tutuş ve gidiş çok değişiyor .
selamlar.
-
herkeze teşekürler. torcemo, koruma demiri+yan sehpa+yan çantalar dahil anahtar teslim 4065ytl ye maloldu bana.. montajı, plakası, ruhsatı,ötv,kdv si hepsi dahil valla 45 dakika kadar kullandım daha.. yolda gidişi vites geçişleri titreşim hiç duymadım gerçi 80 i geçmedim malum yeni motor ilk izlenim gayet güzel..ayna kolları biraz kısa ilerde kesin değiştiririm,farlar direk yanıyo çalışırken kapama swiç i yok,gazı kısınca aydınlatma da kısılıyo,devir saati yok(devir saatinle işim de yok)ziraa ne zaman vites değişeceğimi biliyorum 12 yıldır şoförüm ...bütün bu artıları ve eksileri biliyodum zaten gerek bu siteden gerek kullanan diğer arkadaşlardan tabii mete han dan..yani diyeceklerim bunlar cbf 150 için..
-
hayırlı olsun guzel motor allah kaza bela vermesın.. bende yaz başında dek gelirse temız fiyat uygun dusunuyorummm
-
büyükşehir pardonmetehandro abim çalışıyo
ne bu her önüne geleni cbf çi yapıyon abi!!!
komisyonmu alıyon caponyadan
god is busy ! can i help you!
-
-
Öncelikle Hayırlı Olsun.
Sana Tavsiyem İlk 1000 km 70km/h Hızı Geçme.
Bu Doğru Seçiminden Dolayı Seni Tebrik Ederim.
Fakat Motorda CBF150 Yazısını Göremedim.Çıkardın Heralde.
1000km'den Sonra 100-105km/h'yi Geçemezsin Diye Canını Sıkma Zamanla Açılır.
Açıldıktan Sonra 110-120 Rahat Görürsün.
Rodaj Zamanı Yakıt Tüketimin 3lt./100km Civarı Olur.
Rodajdan Sonra İse 2,6lt. Civarı Yakarsın.
Kazasız Belasız Kullan Motorunu.
Saygılarım İle...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)