Global Motor'un Yeni Kamuoyu Duyurusu
-
Değerli Motorseverler;
Hyosung markamız ile ilgili olarak ortaya atılan asılsız haber ve demeçler üzerine sorumlular hakkında yasal yollara gideceğimizi daha önce sitemizde duyurmuştuk.
Bu haber ve demeçlerin sorumlusu Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş hakkında Bağımsız Türk Yargısına başvurulmuştur.
Kartal Fikri ve Sınai Haklar Hukuk Mahkemesi, yaptığı değerlendirme ve inceleme sonunda;
• Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş’ nin HYOSUNG markası ile ilgili olarak her türlü mecrada ve her türlü şekilde yaptığı veya yapacağı yayınların durdurulmasına,
• 20 Mart -23 Mart 2008 tarihleri arasında İstanbul Expo Fuar Merkezinde gerçekleştirilecek olan MOTOSHOW 08 Fuarında Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş. tarafından ticari tanıtım ve sergisi yapılacak HYOSUNG marka her türlü motosiklet ürünleri ile HYOSUNG ibaresini taşıyan logo, etiket, stiker, broşür, flama, levha gibi her türlü marka simge araçlarının fuarda kullanılmasının önlenmesine; sergilenmesi veya kullanılması halinde toplatılmasına karar vermiştir.
Söz konusu mahkeme kararları muhatap firmaya tebliğ edilmiş olup, bu karara aykırı hareket edilmesi halinde hukuki ve cezai yaptırımların uygulanacağı kuşkusuzdur.
Firmamız, müşterilerimizin ve bayilerimizin haklarını korumakta kararlı ve ısrarcı olup, Hyosung marka motosikletlerimizin başka bir isim adı altında Türkiye pazarında satılmak istenmesine karşı da yasal yollara başvurmaktan çekinmeyecektir.
Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarız.
GLOBAL MOTOR A.Ş.
DoCqueR | D C R | H4LuK... - "Motosiklet Gibisin, Binmek İstiyorum" Drift Religion
Reklamlar
-
Ohhhhhhhh çok iyi olmuşşşşş
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
-
yaw kanuni kim hyosong kim işine baksın kanuni ben ortak olmasını veya distrübitör olması taraftarı deilim ki tam xrx125 almaya karar vermişken
-
bu isin sonu bize dokunucak
-
adamlar zaten hyonun lafını agzına almıyorlar onlar başka marka adında satacklar bunu olacagıda bir şey yok inşallah tuketiciye yarar
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
-
aslında fiyat kırılırdı.. ama kimsenin, kimsenin ekmeğine de el uzatmasına gönlüm razı olmaz. bence hele kanuni gibi asıl amacı üretim değil satış yapmak olan; siyasilere oldukça yakın; çin malını türk malı diye bize yutturacağını düşünüp bizi ahmak yerine koyan(koymaya kalkan demeliydim), bir firmanın iş yapmasına asla gönlüm razı olmaz. Tabi gerçekten kendimize ait motoruyla komple bi motosiklet yapma zihniyetine geçerse benim de fikirlerim yine kendimce değişir..
-
çok çetin geçicek gibi gelio bana
4 Teker Bedenimi 2 Teker Ruhumu Taşır...!:cat:
-
asfalt meleği adlı üyeden alıntı
aslında fiyat kırılırdı.. ama kimsenin, kimsenin ekmeğine de el uzatmasına gönlüm razı olmaz. bence hele kanuni gibi asıl amacı üretim değil satış yapmak olan; siyasilere oldukça yakın; çin malını türk malı diye bize yutturacağını düşünüp bizi ahmak yerine koyan(koymaya kalkan demeliydim), bir firmanın iş yapmasına asla gönlüm razı olmaz. Tabi gerçekten kendimize ait motoruyla komple bi motosiklet yapma zihniyetine geçerse benim de fikirlerim yine kendimce değişir..
Sen S&T Kanuni nin acıkladıgı fıyatları gormdeıdn sanırım bazı urunler aynı bazıları 50-100 daha pahalı Anlayacagın fıyat mıyat kırılmadı.
Valla arkadaslar ne yalan dıyım o Makınalar Hyo kalıtesınde olsa bıle motorun ne marka dedıklerınde Kanunı yakısmıyor bee
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
-
Mersin İl Temsilcisi
dur bakalım, daha neler göreceğiz. sadece yedek parça açısından sevinmiştim ama kanuni yine kaliteyi düşürmeye, fason parçalar getirmeye çalışacaktır bence. yahu anlamadığım, bu adamlar MZ Alman teknolojisini yan yatırmadı mı? Koreliler bunu göremedi mi? hadi bunları boşverin, internette MZ motorların yeni modellerini gördüğümde içim hoplamıştı, var olana isim takacağına gidip aslanlar gibi MZ teknolojisini diriltese ya. hazır elinde geniş bir servis ağı ve marka reklamı varken neden yapmıyor bunu? belki de çin malı sata sata kendini de çinli zannedip yakında çince kaset de çıkarır bunlar.
heeey kanıniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!! şu yandaki benim resmim değil, beni O zannedip yanıltmaya kalkanların bana nasıl göründüğünü anlatmak içindir!!!!
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
-
Bence geçti Bor'un pazarı...
Peki Global ,fuarda Hyosung namına stant kuracak mı?
Yani ne gibi somut şeyler yapacaklar ? (hakkaten merakımdan soruyorum)
Kanuni'nin stant kurması engellendi diyelim hadi. Global'de bu sene stant açmadı diyelim.
Misal Kanuni mallarına satış yasağı vs.'de geldi (olmaz ya!). Global'e mal vermeyen ST " el mi yaman ST mi yaman" diye sorabilir mi?
Peki bu işin ucu kime dokunur?
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
-
Kanuni'yi anlamak gerçekten zor. İlk başta fabrikasının reklamını yaparak o fabrikada %100 türk malı motosiklet ürettigini idda etti Şimdide dışardan motosiklet ithal etmek için ugraşıyor.Okadar büyük bir fabrika yapıp sonrada motosiklet ithal etmek bana pek mantıklı gelmedi.Söyledikleri ile yaptıkları çelişiyor.Üstelik ihtal ettikleri motosikletin Türkiye'de dispiritörüde var.İlk başta dedigim gibi Kanuni'yi anlamak zor
-
Kanuni zaten hyo markası olarak girmeyeceğini ilk beyanatında duyurmuştu.
yeni bir şey değil,
ne yazık ki benim gibi alıcı adayları bi süre daha bekleyecek görünüyor.
güzel bakan , güzel görür.
-
iyide adamlar zaten hyo markasını kullanmayacaklarki bağlayıcı olmayacağı kanaatindeyim S-T kanuni değilmi markanın adı?
-
-
Mersin İl Temsilcisi
harbiturk adlı üyeden alıntı
Şİmdi benim aklıma ne geldi
Kanuni enjeksiyonlu model satacak anladık
Global ne satacak? Enjeksiyonlumu karbüratörlümü?
Eğer karbüratörlü modelleri satmaya kalkarsa satış rakamları çok düşecektir.
Bu da demektir ki savaşı şimdiden kaybetti.
ne savaşı baba, onlar birbiriyle rekabet edecek diye başımıza ateş topları düşmezse iyidir. ya diğer taraf da mahkeme açarsa ve bu süreç içinde de globalin ithalatı dava sonuna kadar durdurulursa ne olacak yedek parçalar?
-
-
Mersin İl Temsilcisi
-
KAnuni'nin ürünlerinin olduğu gibi ticari anlayışıda kalitesiz
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler