ozur dıleyerek adresı duzeltıyorum
www.stkanuni.com
ozur dıleyerek adresı duzeltıyorum
www.stkanuni.com
daha oncede soyledım global-kuralkan fırmaları profesyonel ıdarecı ve hukukı acık ve eksıklerı gorecek kapasıteye sahıpler. hukuk savası kım kazanır bu bızım ısımız degıl. onemlı olan ıster ustunde hyo,ister kanunı yazsın sızlerın magdur olmaması gerektır. şimdi,st hyo uretıcısi,global 2015 kadar marka tescıllı dıst. zaten st kanunı hyo markası kullanmıyor alınan bu kararda global acısından haklı kendı markalarını kımse kullanamaz KULLANANDA YOK.
demiş bir bayi arkadaşımız ... .............olmaz canım olmaz... bu iş böyle olmaz.. herşeyden önce bende ithalat ihracat yapan bir şirkette çalışıyorum.. ağzının işi ise biri getirsin bakalım benim sattığım malı.. isterse markasını değiştirsin isterse rengini.. onu bırak da bu ahlaklı bi davranış şekli de değil herşeyden önce.. ama en büyük ayıp hyosung un ayıbı.. bir laf vardır açıktaki........ ..... ...... ...... diye. açanda hata var..
kafası az çalışan biri altından gene bir ampulün parladığını görür.. ama yine de bilemiyorsun global reklamı mı yapmıyor sattığının parasını mı ödemiyor şirkete kim bilir ne var.. gönlüm haklı olduğunu düşündüğüm için ve ticari ahlak anlayışımdan ötürü globalden yana. ama ne yazık ki önemli olan benim gönlümün kimde olduğu değil, kimin gönlünde ampül olduğudur
yine bilgi vermek için(kendi bildiğim duyduğum yada gördüğüm belkim hayal ettiğim kadar) konuşuyorum kanuni nin bi zamanki batan holdinglerle ilişkileri olabilir (belki diye tahminimi belirtiyorum düzeltme yapıp malum yarın başımız.... .) kanıtlayamam ama konyada okudum ve bir arkadaşım orada çalışıyordu. şu e... holding yok kombassan az tokatlamadı diye biliyorum gurbetçilerimizi..
ayrıca kanuni firmasının ticari ahlak anlayışını irdeleme gereği görmüyorum, çünki çin malına gözümün içine baka baka türk malıdır diyen bir insana nasıl saygı duymazsam firmaya da aynı şekilde saygı duymam..
deli gönlüm gene bu işten bir siyasetçinin çuvalını dolduracağını söylüyor lakin bilemem.. deli gönül bu.. neler söyler ama... mesela boşbakan insanımızın eşinin ilaç şirketi mi dersin, mecliste çalışanlarının çocuklarının (geçen ay) meclise sınavsız! memur olarak alınmaları mı dersin (bi de bu işsizlikte).. mali konularda bilgili bakan insanımızın hiltondaki ofisindeki dönen beygirleri mi dersin...
bizim siyasetçimiz işini bilir.. görmediniz mi geçen gün de ekonomnin kötü hali için merkez bankasını suçluyorlardı. ahlak aman ahlak.. benim anneannem bir başlardı soy soy soy soy.. diye.. durmazdı hep aynı kelimeyi söylerdi.. anlaşılan ben torunlarımı bırak çocuklarıma başlayacağım ahlak ahlak ahlak... diye
Arkadaşlar, Kuralkan'dan bahsediyoruz.
Bildiğim kadarıyla bahar kadar yeşil bağlantıları olan bir firma.
Bu tarz firmalara güven olmayacağını hala öğrenemedikmi acaba?
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
retox70 öncelikli geçmiş olsun.bir an önce sağlığına kavuşmanı dilerim.
yakut bey cevap verme konusunda çoşkunuzdan bir şey kaybetmiş olduğunuzu bir an ble düşünmedim.kanunideki gelişmelerin de size bu derece zevk veriyor olması forumda size yönltilen eleştirileri doğrular nitelikte.
benim bu olaydaki görüşüm asfalt meleğinin açıkladığı gibi.bu yüzden üzerine pek fazla katkı da bulunmak istemiyorum.
elimdeki hyodan kurtukdan sonra bu firma ile bir daha hayatta işim olmaz.ama bunun motorun kalitesi ile hiçbir ilgisi yok .çünkü kalitesi de tartışılmaz bence.benimkisi tamamen etik.
bu yaşananlar dan benim çıkardığım ders dört büyük den vazgeçme,başın ağrımasın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Kuralkan büyük bir stant çekmiş fuarın göbeğine. Makinalarını sergilemiş ve biz Hyo'cularda arz-ı endam eden bu makinalara bakakalmışız.
Hiçbir açıklama orada olmaktan(veya olmamaktan) daha somut,daha inandırıcı olamaz herhalde
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
kuralkan siteyi açmış www.stkanuni.com.tr ve siteyi açtığı anda kalitesini kanıtlamış.. site mozilla firefox'ta sorunlu açılıyor.. modeller menüsü, main.swf uygulamasının altında kalıyor falan.. web sitesini bile bozuk yapmışlar. farklı browserlarda, farklı platformlarda denemeden açmışlar..
st kanuni de cok ucuzmus
yanlış anlaşılmasın motorların fiyatı olaraktan...
evet yaw fuarda hiçbir şekilde bir civata dahi olmayacak diyordu Global ama adamlar stand acmıslar
ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz...
Güneş, balçıkla sıvanmıyor agalar...
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
yahu arkadaşlar artık olay netleştiyse bundan sonrasına bakalım...kocaa İstanbulda artık 2 tane servisiniz var...
biri Bahçelievler Motovizyon...
diğeride Kartalda yeşilyurt motor...önümüzdeki maçlara bakalım...
http://www.stkanuni.com.tr/Servisler.aspx?ilid=ISTANBUL
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
bu iş netleşmeden st-kanuni veya hyo alanın vay aklına derim .. diğer seçenekleri ve markaları değerlendirmekte fayda görüyorum
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Motovizyonun olmasına çok sevindim daha öncede onlardan motor almıştım ve her sorununla lgileniyorlar ne garanti ne servis no problem zaten evede yakın muhabbet de iyi allah daha ne versin
Sanırım yeterince netleşti.
Globalin fuara gelmemesi üzücü oldu ama birşeylerin sezon açılmadan kesinlik kazanması birçok alıcı için önemliydi. İkinci elde dahil.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Fuarda Hyosung yazılı birmakine goremeyip St&Kanunileri gorunce yanaştım bir kanuni yetkilşisinin yanına konusma suna benzer biseydi:
b- İyi gunler, Ya global motora ne oldu? (tum iyi niyetimle soruyorum bunu)
o- global motor kim?
b- (once afallayıp sonra kişinin tavrını anlayarak) işte hyosung u getiren firma. onlar yok galiba fuarda?
o- hyosung diye bişi yok zaten bizle alakası da yok. biz St&Kanuni satıyoruz.
b- E peki nasıl oldu bu iş bu motorların turkiye satış hakları global de deiglmiydi?
o- yoo bunlar st&kanuni hakları da bizim
b- peki mahkeme kararları vs vardı bu motorların hyosung la hic bi baglantısı olamaz tek bi yerinde bile hyosung yazamaz diye anlasılan bunlar oyle?
o- (marka yazısını gostewrerek) bunlar st&kanuni motorlar hyosungla bi alakası yok
b- peki nası yaptınız bunu?
o- stratejik iş birligi?
b- yani bi şekilde rayına oturttunuz?
o- yoo stratejik iş birligi işte ureticiyle anlaşmamızı yaptık motorları getirdik
b- e peki şimdidye kadar hyosung olarak gelen motorların servisi garantisi ne olacak? siz mi bakacaksınız?
o- walla bize getirirlerse, parça işcilik masraflarını odedikleri surece biz bakarız
b- sizin her servisiniz bakmıycakmış bunlara galiba yetkin servisler belirliycekmişsiniz?
o- evet oyle o işlemler yapılıyo her servis bakmıycak
b- peki ne kadar servis oalcak ornegin istanbulda kac servis gorev yapıcak?
o- bu konular sayılar net degil henuz kurulum aşamasında
arada unuttugum bi kac dialog daha gecmiştir....
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
harbiturk kardeşim hyo yu kullanalar bilir her yedek parçasında hyo yazar .. bir tek üstünde ki ismi değişerek olmaz yani ... ee yarın yedek parça ihtiyacı doğduğunda her parça için kalıpmı değişecek bu kaça malolur .. yada parça üzerindeki hyo damgası veya logosu eğelenerekmi sunulacak
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)