cvp vermicem demişsiniz 20 satır yazı yazmışsınız,bide cvp vermeye kalkışsaydınız eywah eywah :D
cvp vermicem demişsiniz 20 satır yazı yazmışsınız,bide cvp vermeye kalkışsaydınız eywah eywah :D
Çin Mallarını ülkemizde satarak ulusal sermaye olduğunu, bir de sadece montaj yaptığı halde yerli üretim yaptığını iddia eden Kanuni'nin bu markayı envanterine dahil etmesini başından beri hazmedemiyorum. Üstelik firmanın üzerinde Kombassan'dan kalan politik şaibeler var hala, en azından bende var... Hala vicdanım elvermiyor bu markaya para harcamaya...
Ama bu rekabet biz motosiklet kullanıcılarının işine yarayacaksa çok da irdelemenin anlamı yok bence. Yeter ki kalite ivmesi yükselişte kalsın, markanın standardı düşürülmesin. Yıllarca fiyat politikasında her marka istediği gibi at oynattığı ve çok yüksek gümrük oranlarımız olduğu için motosikletlere uzaktan bakan biri olarak elbette öncelikli isteğim fiyatların makul seviyelere çekilmesi.
Ama fil-çimen denklemi yaşayacağız gibi geliyor bana... Bu marka için Bir süre beklemekte fayda var bence...
Tabii ki tüm bunlar ortalama bir kullanıcı, potansiyel bir alıcı ve bu ülkenin, artık kendi üretimini kendisi yapması gerektiğini düşünen bir vatandaşı olarak benim naçiz görüşüm
...Sergerdan...
Global' in yaptıgı bu acıklama şmidiye kadar edinilen görüş ve bilgileri değiştirici bir nitelikte değil. Zaten Kanuni firmasının planladığı Hyosung motorları farklı bir isimle getirtmek.
Global bu kararla olası St&Kanuni adı altında getirtilecek motorların tek bir keçesinde dahi hyosung amblemi bulunması halinde haklarını korumayı garanti altına almıştır.
Sonuc olarak bu biraz ilginc de osla Kanuni Kore ile nasıl bir anlaşma yaptıysa St&Kanuni lerin tırnaklarının ucunda bile Hyosung yazmayacak. Bakalım nasıl olcak.
4 tekerleğin konforu, 2 tekerleğin tadı...
hanedan: kardeş estağfurullah ya,öle dermi insan kendine,bgn tartışırsın yarın alırsın.Motor işi kısmet işidir.Hiç bişi hiç bi zaman belli olmaz.
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Aşağıda resimde verdiğim Kanuni'ni sitesinde yayınlanan ankette, İsmail'in sözlerinden alıntı yaptığım kısmı doğrular nitelikte...
Not: İmageshack bir türlü açılmıyor, başka biryerden upload ediyorum umarım düzgün çıkar... resim işini çözene kadar link'i vereyim oradan bakın, halledince resmi de eklerim...
Link: http://www.kanuni.com.tr/tr/Default.aspx
yorumsuz birde boyle yayınlasaydınız çok şık olacaktı.... herhalde tum oyları ben vermısımdır degılmı ? yada tum dostlarınızı yarın yonlendırın sonucları tepetaklak edın :-))
lınkte verelım kurala uysun http://www.kanuni.com.tr/tr/Default.aspx
yahu adamlar yani koreliler firmanin yetkilileri kuralkanla anlasma yapti globali istemiyorlar buda fesh edilmis anlamindadir..global istedigi kadar konussun bence bitmistir olay..
once AKIRA sonrada NECDET abi... yuregimi yaktiniz..bu ekran karanlik kalacak ve yuregimi yansitacak..mekaniniz cennet olsun..:pale:
Mola Mola
Bu tartışmaya mola verelimmi arkadaşlar
En azından fuara kadar
Nasıl olsa fuarda herşey gayet netleşmiş olacak
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Ankete oy vermediğim için sonuçlarını da görmedim. Ayrıca henüz açık bir anket üzerine konuşuyoruz. Kuralkan şıkların arasına "Forum Sitelerini" koyuyorsa, bu işe başlamadan yani sonuçları görmeden forumların ekisini zaten biliyordur, onu vurgulamak için gayet yeterli bir şey, koyduğum resim. Anketin sonuçları benim vurgulamak istediğim asıl noktanın şıklığını etkilemez, anlayan bunu böylece anlar zaten...
Eğer İsmail'in dediği gibi bir uygulama varsa eğer Kuralkan ürünlerini tanıtmak, tüketiciye daha yakın olmak, imajını biraz olsun düzeltmek için (tabi dürüstçe ve usulüne göre) forum sitelerini kullanacaksa veya kullanıyorsa bunu neden yanlış bulayım. Hatta faydası olacaksa nihayi tüketiciye, iyi olduğunu bile düşünebilirim.
Ayrıca sizin ne Hyosung'la ne Kanuni ile alakası olmayan sadece gelişmeleri uzaktan takip eden ve dikkatini çeken bir hususu dile getiren birinin yazdıklarımdan imâ çıkarıp, üstüne de, şık olamış gibi yakıştırmalar yapıp bir de sinirlenip size sanki iftira ediyormuşum (Kırmızı renkteki yazılar) gibi yaklaşımda yazmanız oldukça enteresan... Siz beni taraflı gibi görme gafletine nasıl düşüp kasıtlı yazılmış gibi düşünüp, o tarzda bir cevap yazdınız yazıma onu anlayabilmiş değilim. Burada benim vurgulamak istediğim gayet açık; Kuralkan forumların gücünün farkında ve İsmail'in bir iddiası var, bu anketteki şık da bunu doğrular nitelikte. Farklı bir yorumum imâm varsa size sonuna kadar hak vereceğim. Özellikle İsmail'in yazısının bir bölümünü alarak yazdım ve alıntı yaptığım bölümü doğrular nitelikte dedim. Başka bir yorum imâ nasıl gördünüz hayret doğrusu. Bu yoruma istinaden benim Kanuni veya Hyosungla ne gibi yakınlığım olabilir? Ne gibi bir anlaşmazlığım olabilir ve bu yazım bunu nasıl ifade edebilir ki siz böyle düşünüp yazdınız şık olmuş veya olmamış gibi sanki bilinçli yapmışım gibi... İnan benim yazım sizin cevabınızdan daha şık yani öyle de şık böylede şık. Lütfen insanları iyi değerlendirip öyle yazın... Eğer yapamayacaksanız benim gözümde şu an markanıza ve kendi kişisel imajınıza verdiğiniz zararı başkalarının gözünde de vermeyin. Bu ne alınganlık...?
Benim ne Kanuni ile ne Hyosung ile alışverişim olmadı herhalde olmazda. Bir taraflılığım da söz konusu değildir. Bir tek gerçekten işini iyi yapandan taraf olurum ve sizden de taraf kesinlikle değilim, bunu da böylece bilin. Önce karşınızdaki insanın niyetini iyi anlayıp sonra değerlendirip yazarsanız sevinirim...
Not: O anketten çıkacak hiçbir sonuç, forumların tüketici üzerinde büyük etkisi olduğu gerçeğini değiştirmeyecektir. Kuralkan da bunu çok iyi biliyor bence... Bu kadar çok motosiklet kullanıcısını (anketteki en çok oy alan şık) bir arada başka nerede bulabilirsiniz acaba?
ne demek yakısmıyor kardesim babalar gibi de ne marka bu diyorlar KANUNİ diyorum neden japon almadın cbf falan ben marka hayranı degılım dıyorum bız kanuni cup ıle 10.000 rokko ile 8000 caracal ıle 5210 km yaptık daha tık demedı allaha sukur altındakı motor gıdıyormu
pıyasa da 25 ytl lık gıyım malzemesının uzerıne nasıl buyuk bır fırma etıketı konunca o 125 ytl oluyor işte bu motor da oyle bır sey ilerde harley davıdson a dahı bunsem kanuni bambaşka
TÜRK CHOPPER TÜRKİYE ESKİŞEHİR İL TEŞKİLATI - O ERRORDU DİSİPLİN OLDU
sayın dgrmr
efendy_iso yazdıgında agır bır ıtham vardı sanırım onu atladız sızde bu sekılde dogrular demekle tanımadıgınızı kısıler soylenen agır ıthamı dogrular nıtelıkte sonuc cıkıyor. eet şık olmadı dedım sayfaya bakarsanız ne ıthamlar var bunu ıltıfat olarakta alabılırısınız. ayrıca hem taraf degılım dersınız ısını ıy yapanı tutraım derısnız hemde SIZDENDE TARAF DEGILIM dersınız celıskı yokmu sızcede. nıyetınızden suphem olmadı ama bır ıthamın ustune (( kı ozelde arkadasımıza cevap yazdım )) sızce bunu dogrular bır resım neyı dusundurur bır bu yonuyle degerlendırın lutfen.
evet ucu acık anket bu soruya yazılacak cevap sıklarıda bu olur ama bu dmeek degıldır ıthamla gelen tepkıyı haklı kılar. bu anketı ve benzerlerını herkes yapar ama ıthamları dopgrulamak ıcın bu kullanılmaz. dedıgınız gıbı musterılerın ıletısım seklıllerının sonucları alınır bırde bu seklıyle bakarsanız benıde sevındırır ve yanlıs anlamaları ortadan kaldırırız. bakın yaorumsuz ve kucuk bır yazıda sız ne kadar alındınız bır de kendınızı benım yerıme koyun ve ıthamları tekrar okuyun ayrıca o ıthamların harıcınde bır katılımcının hakaretıde var. sıze olsa alınmazmısını? alınmam demeyın kucuk bır kelımede nasıl tepkı verdınız.
syg
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)