Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Global Motor'un Yeni Kamuoyu Duyurusu

Motovento
    REKLAM ALANI
    efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    Sayın yakut36 sizi kırmayı kesinlikle istemem ,fakat aklımda şöyle bi senaryo canlanıyo ,kanuni tüm bayilerini iki üç hafta önce İstanbul'a toplantıya çağırdı,doğrumu?ve bayi yetkililerine fabrikasını gezdirdi,toplantılar düzenlendi,doğrumu ?bizim dilimizle (kabaca ) gaz verildi ,ve motosiklet forumlarına takılın ,insanları bilinçlendirin ( kanuni ile ilgili ) anlatın kanuninin hedeflerini ,hizmet düşüncelerini,vizyonunu falan filan ,ve şimdi bütün sitelerde birileri bişeyler yazıyo kanuni ile ilgili,peki ülke çapında büyük bi firma , bunların forumlarda yazılmayla olmayacağını,müşterinin icraat istediğini ve bu icraatı gördükten sonra marka ile ilgili düşüncelerinin değişeceğini bilmiyomu,hı dilerimki ben bu laflarımdan dolayı 3-5 sene sonra utanırım yerin dibine girerim , ileriye bakmamız için ileriyle ilgili bilgilendiriyosunuz bizi teşekkür ederiz,peki ya gerisi?
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    mete_han - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Melmeket Uşak/Manisa.2020 NC 750 X DCT/2015 CBF150
    Alıntı İHTİYAR adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet Meteciğim,Kişiliğimizin medenii yanı modern hukuktan yana tavır alırken,hukuk dışı oluşumlar vicdanımızda yaralar oluşturmaktadır.

İşte bu yüzden ulusal sermayemizin işbirliği içerisinde bir strateji belirlemeleri gerekmektedir...

Daha bu gün,okuduğum haberlerde olağanüstü ve savaş hallerinde kullanılmak üzere ayrılmış olan tahıl stoklarımızın tükendiğini öğrendim.
    Olası bir kuraklık,seferberlik ve savaş halinde açlıktan kırılacağız.
    Ne güzel değil mi?

Abi şirketlerde önemli olan şudur...BİLANÇODA açıklanacak KAR...haneye yazılan zarar...Türkiyedeki hiç bir firma ulusunu düşünmez nasıl vergi kaçırırız diye ince hesaplar ince maliyetler peşindedir...ulusal çıkar vs bu yazdığın şeyleri asla öncelik olarak almazlar..böyle bir şey olsaydı 4-5 yıl önceden Çin mallarını fahiş fiyata bize kaktırmazdı...ÇİN furyasını öğrenenler piyasadaki talebe ve Kanuninin yaptığı SATIŞ dan öğrendiler bu işi ...bu gayet net bir düşünce...piyasayı karıştıran şeyde buydu zaten..Kanuninin hakim olduğu ballı kayaklı ÇİN pastasında pay alabilmek...geçen fuarda nasılda şovlarını yaptılar...bu sene çoğu nanay oldular...mallar ellerinde patladı...tükkanlar tasfiye edildi...çoğu elde kalanları kime kaptırayım derdinde...ÇETMEN işi bun göstergesi...

Kanuni markasıyla piyasada kimse yokken satılan aynı tarz makinelerin gerçek fiyatları bile halen ortaya çıkmış değil inan..2050 ye satılan bu çapırları Kanunican 5 yıl önce 4.5 milyara satıyordu...Seyhanlar vs ne fiyata ittirdiler bize...

Aynı Kanuni bana altın kaplama satsa bu Hyosyu uygun fiyatda olsa almam...almayı bile düşünmem..nedeni bence sicili kötü olan bir şirket bana bu saatten sonra bişey satamaz...ama yine her zamanki gibi bir potansiyel olacak...bir alıcı olacak...Kanuni Anadoluda halen kuvvetli...bu gerçeği benim sinek vızıltısı muhalefetim değiştirmez...

Fuar lansmanını merak ediyorum...

Kanuni kağıt üzerinde dans etmeye devam edecekmi...

Global hukuki anlamda yaptırım gücünü kullanabilecekmi...

Keşke Global devreden çıkarılmadan bu işler olsaydıda bu kadar karmaşa yaşasaydı marka...olan markaya oldu...değerini sıfırladı...ama aynı mal ST Kanuni adı altında yine sübap kesecek...o konuda hemfikiriz...

Anadolu Aslanı Kap Kap Kanuni getireceği modellerde (düşünürmü acep) gaz kesici koymayacak ve heyecanlı hızlı Anadolu Gençliğide makinayla 175 yapmaya çalışırken makinayı yakacak patlatıcak...bir gaz kesicinin maliyeti ne olaki...

ama dediğim gibi güvenlik lehine değişim yerine stıcker değişimiyle Türk Style olaya dalacaklar...

bir gerçekde şudur ki...Globalde (atıyorum) 50 dene satılan mal Kanunide 1000 dene satılır...bu parça ve stok çeşidi açısından KANUNI üstünlüğü tartışılmaz...yaygınlıkla üstünlük olmaz...diyeceğim parça sıkıntısı çekilmeyeceği...

servisler yine düşünülmesi gereken dezavantaj...servisler makinayı (hepsi her makinadan anlayan mahalle tamircisi tipi) servise geldiğinde görüp açıp tanıyacak...kıra döke öğrenecekler bu işi...

Alıntı yakut36 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    oncelıkle hayırlı aksamlar mete han espırılı ve kendı gorusunuze saygım var. sıyasetı karıstırmayın. bence bahsettıgınız ıkı fırmada aynı kulvarda. bunu ben yazmadım formda katılımcılar yazdıktan sonra baktım ve baglatıları sızde arastırın bence. kaldı hukuk kısmı bu kısma ben gırmıyım hukucu degılım.

ama tıcarı hayatımda gordugum bır sey varkı aynı urunu ıster turk ister cın ister bsaka ulkeden getırın TR de bı yaptırımı yok. eger olsaydı zaten bu durumu ne global-nede kuralkan yazardı. kımın lehıne gelısır kısmındaysa. her ıkı fırmada bos degıl hukuk ıcersınde profesyonel ve tecrubelerıyle sozlesmelerde yapılacakları cok ıyı bılıyorlar. aynı urun fıkrınızede otomobılde bu var ve engelleyen yok.

sunu dersenız katılırım. burasıu turkıye yarın sabah her sey olabılır. dogrudur katılıyorum. persayon kımmı yapar valla bu yasımla bulamadım bulan varsa solesın.
    Kanunınin ülkeye katma değer vergisiyle Globalin fonksiyonu bence aynı kefede olmaz...Devletin gözünde Kanun TEKEL durumunda...

BİR SORU...ÇİN mallarına FON koyduran bu hususda LOBİ yapan sizce hangi firmalardır......

isim vermeyim siz tahmin edin...yakut hoca hadi uyu...sabah erken kalkıcan...sabaha sarhoş gibi gezersin valla işyerinde...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
    (1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Kanuni madem 250cc üstü motor satacak,ötv'yide indirtiversin bi zahmet.
    İşte o zaman afferin derim.

Bu arada efendy_iso'ya katılıyorum.Hayatında forum nedir bilmeyen insanlar burada kanuni propagandası yapıp duruyor.Zannerdersem bayii toplantısında iyi propoganda yapanlara primm vaadetmişler

ryangt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    2 kere gittiği için editledim......

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    S&T Kanuni olarak piyasaya sürülemeyecek motorlar.. Global hakkını aramaya devam ediyo ki yukarıda da başarılı olacağının işareti verilmiş.. Global i sonuna kadar destekliyorum bu konuda..

Bknz..
    • Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş’ nin HYOSUNG markası ile ilgili olarak her türlü mecrada ve her türlü şekilde yaptığı veya yapacağı yayınların durdurulmasına,

Yedek parça konusunda da daha öncede söylendiği gibi markanın imalatı dahi dursa, distribütörlüğü globalden alsalar dahi, söz konusu disribütör firma 10 yıl servis ve yedek parça temin etmek durumundadır..

Herhangi bi sıkıntı olmıycak sonunda ama şu an Global için sıkıntılar mevcut.. Sinek küçükte olsa mide bulandırıyor neticede..
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

Motosikleti
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    S&T Kanuni olarak piyasaya sürülemeyecek motorlar.. Global hakkını aramaya devam ediyo ki yukarıda da başarılı olacağının işareti verilmiş.. Global i sonuna kadar destekliyorum bu konuda..

Bknz..
    • Kuralkan Motorlu Araçlar A.Ş’ nin HYOSUNG markası ile ilgili olarak her türlü mecrada ve her türlü şekilde yaptığı veya yapacağı yayınların durdurulmasına,

Yedek parça konusunda da daha öncede söylendiği gibi markanın imalatı dahi dursa, distribütörlüğü globalden alsalar dahi, söz konusu disribütör firma 10 yıl servis ve yedek parça temin etmek durumundadır..

Herhangi bi sıkıntı olmıycak sonunda ama şu an Global için sıkıntılar mevcut.. Sinek küçükte olsa mide bulandırıyor neticede..
    ya bişi dicem elinde HYO COMET olan sensin...en çok ağlaşması gereken sensin...

şaka bir yana (smileysi yok ama bu espiriyi ortadan kaldırıp ciddiyete damlama ambiansının)yani bu işlerin bir netliğe kavuşması en çok senin işine yarayacaktır...Allah sabır versin...

Allah HYO sahaplarına alacaklara güc ve takva bahşetsin...

takva nedir ülen handros...

cümle içinde kullandık ama abi bi bilsem gam yemicem..bi filmde duymuştum.. iyi bişey demek herhal zinhar...

olüm mete zinhar ni demek..

o .oku bilseydim İst.Üniversitesinde İlahiyat Profu olur Zekariye Hoca ile kapışırdım zındık...

zındık nedir diye soranın artık örekesine başlarım gazelden...

paki ya gazel...

Allah belani versin...(Yalnız BELANİ Melanie Grifıt gibi okunuyor..) Belanii...

geyik modunu aştım galiba...hor görme geyiği...
    Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT

bbaday - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bi karışmadıüın burası kaldı psikolojik deluuu

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    http://www.motosiklet.net/forum/gunc...i-haber-3.html

size uzun uzun yazabılırım ancak ben bu soruya daha once bır_garıp_yolcu nıck ıle cevap yazdım sızden ıstırhamım bu baslıktakı yazılarımı bos bır vaktınızde gozden gecırmenız.
    İki ayrı nickle yazıyorsunuz siteye... Sanırım 2 den fazla vardır.. Hepsiyle ayrı ayrı yazıp kanuniyi savunan gerçek olmayan bir kitle oluşturmaya çalışmak hince bi eylem sanırım..
    Alıntı mete_han adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya bişi dicem elinde HYO COMET olan sensin...en çok ağlaşması gereken sensin...

şaka bir yana (smileysi yok ama bu espiriyi ortadan kaldırıp ciddiyete damlama ambiansının)yani bu işlerin bir netliğe kavuşması en çok senin işine yarayacaktır...Allah sabır versin...
    Evet aynen öyle..
    Satamıyorum neden?? Çünki Kanuni Gobal'in emeğini çalmaya kalkıyo. Bu sürüncemede kimse Hyo almaya yanaşmıyo.. Kimse yanaşmayınca herkes 2.el fiyatlarını aşşağıya çekiyo piyasa düşüyo.. Fiyatı dert etmeyen bu kavganın sonuçlarından korkup çekiniyo..

Bunun ucu kime dokunuyo?? Tabii ki Kanuni nin daha memnun edeceğini vaadettiği hyo sahiplerine...
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:

İki ayrı nickle yazıyorsunuz siteye... Sanırım 2 den fazla vardır.. Hepsiyle ayrı ayrı yazıp kanuniyi savunan gerçek olmayan bir kitle oluşturmaya çalışmak hince bi eylem sanırım..

:-)) gunahımı aldınız..2 den fazla nıck yok. 2 nıck olma sebıbınıde yazıyım. bu forma baktıgımda hyo ıle ılgılı yazılar gordum aslında onceden sadece bakar gecerdım. ama tek taraflı fıkırler gorunce renklılık anlamında ve bılgı vermek adına uye oldum yazmaya basladım. sonra bır,ıkı katılımcı su yazıyı yazdı

Arkadaslar burda çok önemli bir nokta dikkatimi çekti;

bir_garip_yolcu nikli arkadasımız bu foruma daha yeni üye olmuş, hoşgeldin diyorum, üye oluşundan bugüne 16 adet mesaj yazmış ve bu 16 adet mesajın tamamı Hyosung ve S&T Kanuni ile ilgili olan başlıklara yazılmış

daha sonra calısma arkadaslarım ve formu takıp eden dostlarım ( cunku cok fazla yazma zamnım yok ) bana MT ve MD 2005 uyelıgımı hatırlattı. bırde bılet dagıtımımınz vardı ve bır nıck calısma arkadaslarıma bırakıp bende kendı nıckımle yazmaya basladım.

ilk bakısta hınce olarak degerlendırmenız benı uzde ama karsıdan boyle gorunuyorsa haklı olabılırısınız. ama benım burda hınlıge ıhtıyacım yok katılım amacımda bayısı oldugum urunun ve fırmanın + ve - bırlıkte genel bılgılendırme yapmaktır.

sızler bır motor markası sevdıgınız kadar bızde markamızı severız. gerektıgınde elestırı gerektıgınde takdır uygularız yada sahsım uygular. eksıkler ve fazlalar ıcın kuralkan attgım maıl saysını yazsam bence sasırır ve bır bayıı nasıl oldura bu kadar elestırı veya takdır gonderır dersınız. cunku genel gecer anlayıs su; bayıı elpence dıvan duran bırıdır. bayılık gıtmesın dıye susar oturur. ben ve fırmam ıse tam tersı bır fıkre sahıbız. mensubu oldugumuz fırma motosıklet dısındakı sektorumuzde dahıl eksıklerını catır catır dıle getırırız. 4 larıda takdır ederız sahsen tanımadıgınız ıcın haklı olabılırısınız ama on yargılıda olmayın lutfen.

bır de formlarda su dıkatımı cektı. bırısı yazdıgı zaman hemen bu yenı,provake eder,bu hınce yapıyor gıbı pesın dusunce var. bunun yerıne yenı kıslere ve fıkırlere acık olunmalı sevıye ve saygı cercevesınde fıkır alıs verısı olmasına acık olunmalı. oyle bu yenı tanımıyoruz gıbı pesın hukumlere sız degerlı katılımcılar varmamalı.

sanırım nıck hakkında sızı tatmın etmıstır acıklamam. dıger nıck su anda bır calısma arkadasım kullanıyor ve yazmamak sartıyla sayfaları okuyup benı bılgılendırıyor. sanırım bunda bır sakınca yoktur.

bunu yaparkende sanal veya gercek olmayan bır kıtle yaratmıyorum aksıne eksıgı ve fazlasıyla fıkırlerımı bılgı amaclı yazıyorum. sanal bır kıtle ıstense ( ben hıc bır sartta emrı vakıye talımata gelmem ) bunu yapandan soracaksınız. su an yazılanlara bakarsanız benden baska taraflı yok gıbı. sızı rahatsız edecegınıde sanmıyorum bu yazdıklarımın. sızdende rıcam hakkımda az bıraz bılgı alma ıstersenız yazdıklarımı bos vaktınızde gozden gecırmenızı tavsıye edecem.alıntıda lınk verdım.

syg

Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sayın yakut36 sizi kırmayı kesinlikle istemem ,fakat aklımda şöyle bi senaryo canlanıyo ,kanuni tüm bayilerini iki üç hafta önce İstanbul'a toplantıya çağırdı,doğrumu?ve bayi yetkililerine fabrikasını gezdirdi,toplantılar düzenlendi,doğrumu ?bizim dilimizle (kabaca ) gaz verildi ,ve motosiklet forumlarına takılın ,insanları bilinçlendirin ( kanuni ile ilgili ) anlatın kanuninin hedeflerini ,hizmet düşüncelerini,vizyonunu falan filan ,ve şimdi bütün sitelerde birileri bişeyler yazıyo kanuni ile ilgili,peki ülke çapında büyük bi firma , bunların forumlarda yazılmayla olmayacağını,müşterinin icraat istediğini ve bu icraatı gördükten sonra marka ile ilgili düşüncelerinin değişeceğini bilmiyomu,hı dilerimki ben bu laflarımdan dolayı 3-5 sene sonra utanırım yerin dibine girerim , ileriye bakmamız için ileriyle ilgili bilgilendiriyosunuz bizi teşekkür ederiz,peki ya gerisi?
    vaktım oldukca tek tek cevaplamaya calısıcam.
    sayın efendy_iso bu yazdıklarınıza sız tıcarı hayatınızda vakıf olup bu davranızlara ve emrı vakılere sahıt oldugunuzdan,bu tıp toplantı ve gezılere katıldıgınızdan,gaz almayıda bılıp hıssetıgınız ve bahsettıgınız stratejı tesbıtlerıne uydugunuz ıcın sandınızkı ben ve fırmam boyle bır olayı yasadı. bu gorusunuzu saygıla karsılamam ımkansız. bılmedıgınız,yasamadıgınız ve gormedıgınızı varsayımla bunları yapıyoruz gıbı yazmanızda pek şık olmadı.

yazdıklarımızı mutlaka kuralkan yetkılılerıde goruyordur. bu konuda kendılerıne bılgı aktarırım ozellıklede hızmet bekleyenlerın taleplerını. bunun harıcınde kendılerıde okuyorsa su yazacagımı saklamayacagımıda bılrıler.

62 kuruluslu fırmam bu gune kadar sızın bahsettıgınız ve belkıde yasadıgınız gıbı bır baskı,talep veya buna benzer bır uygulamayı kabul etmemıstır etmeyızde. eger bu ve buna benzer taleplere prensıplerımızden odun verseydık bu gun tıcarı hayatın kucukte olsu oyuncularından bırı olmazdık.

unutmayınkı zamanında vestel marka bır urun almaktan kacan bızler eksıklerı kahrettıgı musterılerıyle bırlıkte yasattıkları sıkıntılarıda unutmadan sımdı araran marka oldu. bu ornekle gecmıste kanunıde hata yapmıstır ( yapmadı demıyorum ) eksıklerı olmustur. ama bu vesıleyle gelısmeye ve hızmete acık olma ısteklerını bır sans vermeden atlamak pek dogru degıldır. bu sansı verırısınız ıster alır ıster almazsınız zaman bunu basarı veya basarısızlıkla degerlendırır. bekleyın gorun tavsıyem. arıca kuralkan musterının fıkrının hızmetlere degıscegını mutlaka bılıyordur ama form katılımcılarını onceden sahsen benım bıldıklerımle bılgılendırmek ıstedım buda suc degıl sanırım. ayrıca bunu yazarkende unutmayınkı burda ve dıger formlarda cok fazla pesın hukum ve yargısız ınfaz var. ama eger bır bayıı olarak bıldıgım bılgılerı genel olarak form katılımcıları almak ıstemıyorsa yazmam. sızde elestırme hakkınızı kaybedersınız. fıkır renkılıgının sakıncası olmadıgı gıbı faydası olacagı kanatındeyım.

sız talımat alıp tıcarı hayatınızı boyl yonledıryor olabılırsını ve olmazsınız. ama bunu her kes kabullenıyor gıbıde yayınlamıyın lutfen

syg

Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bknz..

sanırı yazdıklarımı dıkkatlı okumadınız. kuralkanın hyo getırme gıbı bır ıddıası yok. bu zaten hukukı bır konu ve ben hukukı ksımını bılmem sadece fıkırlerım bana aıttır. yapılan acıklamayı erken yorumlamamak gerek. acıklamada gecen hyo kullanamazlar bu dogrudur. kanunıde hyo kullanmıyor zaten. bır baska dogru tespıtınızde 10 yıl yedek parca desetgı mecburıyetı vardır. verdıgım lınktede bunu yazdım plagı tekrar etmemek ıcın bakmanızı rıca edecem.

bu sıkıntıları bız burda konusuyoruz rahat rahat ama globla-kuralkan sanırım bızler kadar rahat degıller. bırde bu acıdan bakmak gerek. sıkıntı olmayacagınıda ben daha oncede yazdım detaylarıyla hatta belkı kullanıcılar daha karlı cıkacak ıkı marka altında sımdılık aynı urune her ıkısındende faydalanma sansları var ( arcelık-beko,hyundaı-kıa,chevrolet-opel ) orneklerındekı gıbı.

zaman en ıyı sonucu verecektır.global desteklemek kararnızı gayet hos bu hakkınız oldugu kadar bızımde kuralkanı desteklemek hakkımıza saygı bekler ve bazı katılımcıların konuyu farklı mecralara cekmemesı gerekmektedır. onemlı olan sızın globlacı bızım kuralkancı olmamaız degıl en ıyı hızmetı almaktır amac.

tabı taraf olmakta bu surecın en dogal olanıdır. bu rekabet bıle acı degıl fayda saglamalıdır.

syg

Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Bu arada efendy_iso'ya katılıyorum.Hayatında forum nedir bilmeyen insanlar burada kanuni propagandası yapıp duruyor.Zannerdersem bayii toplantısında iyi propoganda yapanlara primm vaadetmişler
    1 otv yı malıye bakanına sorun. otv de en cok kayıp bız bayılerındır. varsa aramızda bayıler bılır. bız faturada otv yı kdv once yazmakla mukellefız. boylelıkle vergının vergısını oderız. cunku otv bıze gırıs rakamı olmadıgından kesılen otv kdv sı bızım stoklarımızla es gıtmesı gerekırken malıyedekı alacagımız olan kdv dusmektedır. buda bıze zarardır muhasebecı arkadaslar daha detaylı bılırler.

2 otv ınmesı benden cok kuralkan ve tum satıcıların ısıne gelır az vergı surumu arttırır.

sız bu vaatlere uydugunuz ıcın sanıyorsunuzkı herkes alıyor. evet tıcarı destek ve prımler alırız buda satıs rakamları ve pazar paylarıyla orantılıdır. buda tıcarette en dogal hak edıstır. cunku yaptıgımız masraflarda goz onune alındıgında haklıyızdır. ayrıca kımse kazanmadan ıs yapmaz sızce en unlu markalar sıze bedavamı calısyor.

yorumunuzu art nıyetlı ve hakaeret oalark algıladım. bu tarz yazılarınıza cavep yazmayacagımıda bılın. bahsettıgınız pırım yazınız anlamında tek yorumu RUSVETTIR ben almadım vermedım. sız aldıgınız verdıgınız ıcın kalbınızden gecenı sanırsınızkı baskasıda yapar.

ilimde bir tabır vardır. SIZIN KALBINIZ HIRCIKLI ve karsınızdakı kalplerıde boyle gorur boyle yorumlarsınız. hangı bayıı dersenız DIYARBAKIR bılen ve yasayn varsa bu kelımenın anlamını ıyı bılır.

kalbınızın aynasıdır yorumunuz.

sevgılı metehan

izin verirsen senın yorumuna daha sonra cevap yazayım cunku ıs ıcınde zor oluyor yogunluk sebebıyle. ama su yazdıgın kar,zarar,cın ıthalatı, vergı kacakcılıgı konusuna katıldıgımı belırteyım % 100 haklsın.

kanunı ve kuralkan ıcınde bılahare cevaplarımı yazarım.ısın kotu tarafı tam cavcavlı bır fuar ve ben gelemeyecegım. kısmet degılmıs.

saygı ve hurmetlerımle

Alıntı ryangt adlı üyeden alıntı Mesajı göster

unutmadan bu kadar 4 buyuk marka taraftarı varken ve en cok otv onlar oderken nerdeydınız? honda,kawasakı,suzukı,yamaha,ducatı fırmalarına basvursanıza OTV ındırtmek ıcın.

yoksa korkuyormusunuz onlardan pırımmı aldınızda sesınız onlara cıkmıyor. yoksa kar ortagımısınız? cıkarınızamı dokunuyor bu talebı onlara ıletmekle. yoksa malıye bakanımızdanmı cekınırsınız? bu yorum sadece 1 kısıyı hedeflemıstır. boyle bılınsın. yazılarınızı art nıyetınızden dolayı cevaplamayacagım.

bırde hayatında form bılmeyen msj hakkında. 1 kayıt tarıhınıze bakın ( yanlıs bır fıkır ama hakettınız) 2 yasınızı bılmıyorum ama 1998 den berı net kullanırım. 3 sız cok bıldınızde ne oldu bu sıze kuralkan dusmanlıgımı sagladı. 4 form katılıcılarından bu yazınızın ıcınde kuralkan ve hyo veya global elestırı harıcınde INSAN olarak bu yazdıgınıza tepkı vermelerını beklıyorum. 5 sız daha net bılmezken bız bayı ve ıs ıcın yaptıgımız yurt dısı seyehatlerınde net kullanırdık. 6 sız ve sızın gıbler formu dogdunuzdamı ogrendınız? 6 Sız ve sızın gıbı dusneneler form kullanmayı ogrendıde katkımı sagladı yoksa dusmanlıkla ıtham bulunmayımı ogrendı. 7 Hanı derlerya okumakla adam olunmaz. kıssadan sıze hısse olsun. form anne karnında ogrenmedıgınıze gore form takıp edıp yazmakla adam olunmayacagınıda bılın. o zaman. yazılarınızda daha dıkkatlı ve sevıyeyle saygıyla yazmanızı kendım ıcın degıl form katılımcılarını ıcın ısterım. kırlık sebebı oluyorsunuz ve form amacından cıkıyor. SIZI VE YAZDIKLARINIZI KINIYORUM. sıze verebılecegım en buyuk sıze sızı ve yazdıklarını saymamaktır.

[QUOTE=efendy_iso;991951]Sayın yakut36 sizi kırmayı kesinlikle istemem ,( BENDE SIZI KIRMADAN CEVAPLIYIM )fakat aklımda şöyle bi senaryo canlanıyo ,kanuni tüm bayilerini iki üç hafta önce İstanbul'a toplantıya çağırdı,doğrumu?( DOĞRU DEĞİL SIZ MESLEGINIZI BIRAKIP SENARIST OLUN )ve bayi yetkililerine fabrikasını gezdirdi,toplantılar düzenlendi,doğrumu [B]?( DOĞRU DEĞİL )[/B]bizim dilimizle (kabaca ) gaz verildi ,[COLOR="red"]( BU SIZE YAKISMADI GAZ ALDIGINIZDAN TECRUBENIZ VAR SANIRIM )[/COLOR]ve motosiklet forumlarına takılın ,insanları bilinçlendirin ( kanuni ile ilgili ) anlatın kanuninin hedeflerini ,hizmet düşüncelerini,vizyonunu falan filan [COLOR="red"],( YINE TALIMATLA ILSEM YAPAN BIR KISILIK SERGILEMSIINIZ BUDA YANLIS BEN VE BENIM GIBILERI KENDIZLE KARISTIRMAYIN )[/COLOR]ve şimdi bütün sitelerde birileri bişeyler yazıyo kanuni ile ilgili,peki ülke çapında büyük bi firma , bunların forumlarda yazılmayla olmayacağını,müşterinin icraat istediğini ve bu icraatı gördükten sonra marka ile ilgili düşüncelerinin değişeceğini bilmiyomu,hı dilerimki ben bu laflarımdan dolayı 3-5 sene sonra utanırım yerin dibine girerim ,( KISMET AMA BUNLARI YAZAN ZIHNIYET UTANMA ZAMANI UTANMAYI BILECEGINDEN SUPHELIYIM) ileriye bakmamız için ileriyle ilgili bilgilendiriyosunuz bizi teşekkür ederiz,( BENDE TSEKKUR EDERIM)peki ya gerisi?( GERISI ICINDE JAPONLARI 30 SENE EVVEL KOTU URETIM YAPARKEN INSANLAR YADIRGARKEN SIZ SIMDI GOKLERE CIKARIYORSUNUZ GERISINE BAKTINIZMI. BENCE BU GUN HAK ETTILER. SIZE GERISINE BAKARAK HONDAYIA IDAM EDIN O ZAMAN )[/QUOTE]

Motosikleti
    R1_8
    Sayın yakut36 ,ben kafamda bi senaryo oluşturdum ,bu senaryonun sizinle hiçbir ilgisi ve alakası yoktur,global amcamın şirketide değildir,şimdiye kadar ( 1 sene hyo kullanmış biri olarak ) ne faydasını nede zararını gördüm , fakat suçlamalarınız siz öyle yaşadığınız için siz kendi ticari hayatınızda öyle gördüğünüz içinn gibisinden seviyesizce yapılan suçlamalardır yaşınız benden çok büyüktür o yüzden bunu yazdığım için hem utanıyorum aynı zamanda üzülüryorum,fakat yaptığım iş toplantılara gezilere yada birilerinin direktifiyle yapılmaya müsait bi iş değildir bilginize,ben yazımdada dedim,umarım herşey kanuni için iyi olur,hı ben alırmıyım ,tabiki almam,fakat bir şans daha ver demişsiniz,bu şansın bedeli en kötü motorda 1500 ytl'dir,kimsenin 1500 ytl'yi geçmişi kötü ( bana göre ticari düşünceside hastalıklı ) bi firmaya yeni bi şans adına bağlayacağını zannetmem,burda sizin yapmanız gereken ,biz bu işi yapıyoruz mallarımız kaliteli ,vizyonumuz geniş demek yerine kanuni kullanıcılarına sahip çıkmanız ve bu şansı gösterdiğiniz icraatlarla motorseverlerden istemenizden yanadır,yoksa halkımız boş lafa yeterince doydu,ama şunu söylüyorum,sizin dükkanınızın karşısına ct kınını diye bi firma açsalar,ve sizin sattığınız aynı ürünü satsalar bu size dürüstçe gelirmi,konuşmalarınıza 4 büyükleride dahil etmeniz bana göre çok komik,nasıl bi bağdaştırma kurdunuz anlamadım,bi kere kalite var bikere dört markada kendini dünyada kanıtlamış ,her güzelliğin elbet bi bedeli olmalı,onlarda bu bedeli talep ediyolar,isteyen alır isteyen almaz,ama oyun sizin tarafınızda böyle oynanmıyo ,taşların yeri çok farklı,ben globalin bir sürü hakkaten iyi niyetli yaptığı müşteri memnuniyeti adı altında girişimlere çok rastaldım,arkadaşımın biri baskı balatasını kendisi değiştirmişti,ve kavramayı biraz açık bıraktığı için üç beş gün sonra balata sıyırdı ,servise götürdüğünde hatanın kendisinde olduğu söylendi,ama yinede garanti kamsamı içinde değiştirdi,sizde olsa garanti dışı deyip sallardınız,ki beni defalarca salladınız ama bakın global ne yaptı aynı örnekten bi sürü verebilirim,adamların o kadar emeğini uğraşını ve sonuçlarını,bi isim değiştirerek elde etmeye çalışmak bana hiç bişekilde anlatalımayacak bi durumdur SAYGILAR

yazımı yazdıktan sonra gördüğüm ,şu kırmızı ile yazdığınız yerlere cvp vermeyeceğim,o doğru değil felan dediğiniz toplantıları isterseniz belgelerim sizin o zaman utanmaya yüzünüz olacakmı bilmiyorum,şu an sergilediğiniz tutum,kanuni motordan şikayeti olan birinin dükkanınıza geldiğinde göstereceği tutumun aynısıdır,bana göre değişen bişey yoktur,bi ara yazdıklarınızdan ,ticari ahlağınızın düzeldiğini düşünmüştümm,şimdi sataraken iyi konuşup,konu problemlere geldiğinde çamura yattığınızı düşünüyorum,kısacası kanuni işte ne diyebilirim kanuni

alico96 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 SİYAH,Keeway Superlight 150,BMW F650
    Bana kalırsa önemli olan neticedir.Firmalar oydu buydu der.Ama serviste birçok problem var parça bekleyen o kadar arkadaş var onlara da bi kamu duyurusuyla gereken açıklamayı yapsalar süper olur.Yasal süre otuz gün diyorlar parça 3 ayda gelmiyor yani olay sadece isim hakkını almakla olmuyor.
    Rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alıp götürecegi sadece tozdur.

Motosikleti
    yahu uzun kalabalık yazıyorsunuz okuma heyecanı kalmıyor bende..5-10 cümle sonra ara çubuğuna bir kere basıverinde aralıklı olsun gözlerde yorulmasın...

5 satır bi aralık yapın taammı...

anladoğım yakut fuara gelemeyecek...kısmet artık ne diyelim..

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    sanırım nıck hakkında sızı tatmın etmıstır acıklamam. dıger nıck su anda bır calısma arkadasım kullanıyor ve yazmamak sartıyla sayfaları okuyup benı bılgılendırıyor. sanırım bunda bır sakınca yoktur.

sanırı yazdıklarımı dıkkatlı okumadınız. kuralkanın hyo getırme gıbı bır ıddıası yok. bu zaten hukukı bır konu ve ben hukukı ksımını bılmem sadece fıkırlerım bana aıttır. yapılan acıklamayı erken yorumlamamak gerek. acıklamada gecen hyo kullanamazlar bu dogrudur. kanunıde hyo kullanmıyor zaten. bır baska dogru tespıtınızde 10 yıl yedek parca desetgı mecburıyetı vardır. verdıgım lınktede bunu yazdım plagı tekrar etmemek ıcın bakmanızı rıca edecem.
    Firmamız, müşterilerimizin ve bayilerimizin haklarını korumakta kararlı ve ısrarcı olup, Hyosung marka motosikletlerimizin başka bir isim adı altında Türkiye pazarında satılmak istenmesine karşı da yasal yollara başvurmaktan çekinmeyecektir.

Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarız.
    GLOBAL MOTOR A.Ş.

Benim iyi okumama gerek yok, global zaten vermiş gereken cevabı..

İki nick kullanmadığınızı, ilk nicki çalışma arkadaşınızın size rapor vermek ve yazmamak şartıyla kullandığınızı söylüyorsunuz.. Bu pek kullanmamak gibi gelmedi kulağa..
    Sakıncası var tabii ki.. Gelir gelmez "Knuni'ye sanal bi kitle oluşturmak" yerine bulunduğunuz ortamın kurallarını okumayı deneseydiniz sakıncası olduğunu sizde bilirdiniz..
    Yönetimin sizi banlamasını bekliyoruz şuanda iştahla.. Sonrasında 3. üyelikte ortaya çıkacak düşüncesi halâ hakim bende.. Bakalım sonuç ne olacak

Global'i seviyorum evet..
    Çünkü beni mağdur etmemek için elinden geleni yaptı.. Burda neler yaptığını söylememe gerek yok.. Ama şu ana kadar şikayetim olduysa 40 yıllık ahbabı gibi çözüm getirmeye çalıştı her seferinde.. Bunu Kanuni hangi müşterisine yapmış bugüne kadar ya da biz niye duymamışız???

şimdi alınıt yapmadan yazıyım size ve ayrıca cok ozle bılgılerıde musaıt zamanımda sıze maıl atacam sanırım o zaman hak vereceksınız. yazdıklarım uslubum uslubunuzla esıttır. bu bır senaryo dedınız bende senaryonuz geregı cevapladım.globalle ılgılı hıc bır yazımda kotulemedım sıze verdıgım lınk bır gozde gecırın. bır sans neden bu sans dıgere markalara verıyorsunuzda eksıklerıyle globalı kosulsuz kabul edersınızde kanunıye gelınce yok.evet dedıgınız dogru bu sans 1500 ytl ıse eger buyurun globala verdıgınız malıyetlerı sorun ve magdurları ogrenın. ha burada kanunı magduru yoktur demıyorum dıkkat edın. vardır olacaktır bu haka kuralkanınsa ceazsınıda ceker. su verdıgım lınkte yazdıklarımı okuyun sızden abı olarak rıcam olsun 15 dk verın. sonra tekrar yorumlarsınız. yazdıklarımı bos laf demıssınız kabul etmemekle bırlıkte bos lafları form ınceleyın bakalım kımın daha cok bos laf kımın daha cok bılgı amaclı oldugu ogrenılır.

sızın ve ınsanların tecıhıdır alıp almamak. buna haddımde degıl bır sans yanlıs yorumlamıssınız. sanstakı kasıt bu motorları alın degıl bu calısmalara fırsat verın ve gorun kullanıcıları dusuncelerını alın ıyıyse motor almanız gerekmıyor en azından elestırınız olmayacaktırkı motor secmek tamamen zevk ve tercıh ısıdır.

evet bahsettıgınız sekılde taklıt ve kopya urunlerle 30 yıldır karsılasıyorum ve malesef bısı yapamadıgım gıbı tepkıde vermıyorum ayrıca o donemlerde bu teknık ımkanlarda yoktu. ornekler yazabılırım. bır kac marka yazayım bu sektor dısında bır arastırın yada web sıtemızdekı urunlere ve taklıtlerıne bakın.

bahsettıgınız markalar dunya markası bu konuda elestır vermek saygısızlık ve bılgısızlık olur. sadece sunu bılın o markalarda kanunıyle gorustuler kımı ıle anlasıldı kımıyle anlasılmadı bu kesın bılgıdır markada yazarım ıstersenız. oncekı yazılarımdada var.gelelım garantı konusuna sızı kım oyaladı bılmem dıyarbakır bayısı olarak gectıgım garantı bılgılerını sıze aktaracam ama kısa bır ornek 2007 yılında fırmam kuralkandan 13.500 ytl garantı almıstır ve bunların ıcın dıger markalarda garantıye gırmeyen deb balatası,aku gıbı urunlerde var bunu sıze ozle sıfremızle ıspat edecem.ayrıca ılınızdekı bayıler art nıyetlı dıye hepsınıde aynı kefeye koymayın. gelelım tıcarı ahlakımıza yazdıgınız yazı bu sızın takdırınız basta ıyı gorup sonra senaryonuza ıyı cevap alamadıysanız uslubunuzla cevap verdıysem burda yargılayacagınız benım ahlakım degıl uslubunuz olmalı. satarken ıyı hızmette kotu demenızde cevap dıyarbakırda arastırın en guzelı bu ben sole yaptım bole yaptım demektense 3 bır sahıs ve benım msuterılerımın yorumu daha dogru olacak.probeme camur atmıyorum sahsım ve fırmam ozellıkle problerımı cozmek ıcın ugrasırız yoksa problemsız ısle ugrasmak kolaya kacmaktır.

dediğiniz toplantıları isterseniz belgelerim sizin o zaman utanmaya yüzünüz olacakmı bilmiyorum

bunuda ıspata davet ederım sızı benım fırmamın bu konuda bır ıspatınız yoksakı (burda ben yazarım dıgerlerı benı baglamaz ) o zaman sız utanmayı bıleceksınız yok belgeyle ıspatınız var ıse bende bır daha bu forma bır tek harf yazmayacagım ve sızı tebrık ve takdır edecegım. SIZI BU KONUDA ISPATA DAVET EDERIM. bahsettıgınız toplantılara katılıyorum neler oldugunuda bılırım. SIZE BUNU ISPAT EDENE KADAR CEVAP YAZMACAGIM YA ITHAM VE DEDIKLERINIZI ISPAT EDERSINIZ YADA OZUR DILERSINIZ. ISPAT EDERESENIZ AYNI DAVRANISI BENDEN BEKLEMEKTE HAKKINIZDIR. bunu lutfen dıkkate alın

yıne tekrar ederım kısılık haklarınıza bır saygısılık varsa ozur dılerım ancak kınayelı ve yoruma acık ıthamlardada ben aynı davranısı hak ederım. yazılanlara bakın ozelıkle sıze katılan bır katılımcınınkıne ? gonlumden gecerdıkı burda yazılanada bır ıkı laf etmenızdı.

syg

Yönetimin sizi banlamasını bekliyoruz şuanda iştahla.. Sonrasında 3. üyelikte ortaya çıkacak düşüncesi halâ hakim bende.. Bakalım sonuç ne olacak

sıze cevap yazdım ama halen ınanamıyorsanız bu sızın sorununuz. banlamayı hak edecek davranısta bulunmadım. evet sızın kadar vaktımız yok form takıp etmeye ama sızın kadarad on yargılı ve pesın hukumlu degılım. ben tum musterılerımle ılgılerım. bunda sız ınamayın beklemıyorumda.

2 nıck kullanmamak degıl kulanıgınıza gelen gozunuzle bakabılırısınız. aslında cevap yazmayacaktım ama cevap hakkım var sanırım. formda sızın ıs arkadasınız veya bır arkadasınızda vardır mutlaka buda aynıdır. sanırım bu nıck sıldırebılır kendı sıfremı yıne ardasıma takıp ıcın verebılırım bu kadarda guvensız olamayın.3 bır nıck ıspatınızda formdan cekılecegım . sızıde ıspat etmeye cagırıyorumkı fazla beklemyın dıye.

şimdi baktım sadece efendy_ıso ya ozel bılgı olsun

01.01.2007 ve bu gune kadar toplam 15.527.77 YTL kdv harıc karsıladıgımız yedek parca garantı bedelı. toplam parca sayısı 506 adet. garantı teslım suresı kı bır cogu stoklarımıda var %93 teslım deılmeyen ve 30 gecmeyen parcamızda mevcutt oldugu gıbı 30 gunu gecende 4 kalem malzememız vardı.

bu rakamlara bakarken dıyarbakırda motosıklet kulturunun yogun olmadıgınıda dusunun. toplam trafık kayıtlı motosıklet sayımız dıyarbakır ıcın 7 bıne yakındır.antalyada 130bın motoru gecmektedır,gazıantep 100 bının uzerındedır. arzu edenlere tum ulke ve ıl bazındakı tuık ıstatıstıklerını verebılırım. 2007 toplam dıyarbakır satıs rakamı 880 dır tum markalar. bunun %29 fırmamıza aıttır.garantı ıslemlerı onlıne yedek parca taleplerıde onlıne dır. bu sıstem yakında son kullanıcıya acılacaktır.

bazı garantı malzemelerınıde kopyalıyım sıze.debrıyaj komple ( 220,00 YTL) aku,stator,cdı ( bır cok marka karsılamaz 23 motorumuzda degısım var ) konjektor,ılk montaj esansında fark edılen amortısor ( garantıye gırmez) ,km saatı,eksoz ve kusura bakmayın 506 kaelm yazamayacam.

bu garantıler unutmayınkı bayı ve servısınde guvenılırlıgıyle ıslemektedır. bu demek degıldı mustrıyı magdur etmek gerek.gonlumden gecen sayfayı kopyalamak ama orda bızım ozel bılgılerımızde var bu tıcarı sır kapsamındadır. bu bılgılerı formun konusunu saptırmadan ıncelemenızı rıca ederım.

not:rakamlar +ve - olabılır bahsettıgım motosıklet ulke ve ıl satıs rakamları yoksa benım garantı rakamlarım ıspata her zaman hazırdır. efendy_ıso sızde bahsettıgınız konuyu ıspat edersenız memnun olacam.

syg

Motosikleti
    R1_8
    Bahsettiğim toplantı geçen ay ,yani 06.07.08 02 2008 tarihleri içinde yapılan toplantı,bu toplantıya siz katılmadınızmı,yada katılmamış olabilirsiniz ama yapılmadı diyemessiniz heralde,ben düşüncelerimi D.Bakır urfa antep diye ayırmıyorum şahısınıza yada sizin işletmenize göre bişeyde yazmıyorum,benim bahsettiklerim ,sizin deyiminizle 62 kuruluşlu genel bi yargıdır,hizmet anlayışı dedikmi,bu genelde masaya yatırılır,urfanı d.bakırın yada adananın iyi olması bişeyi bağlamaz,müşteri memnuniyeti ,ülkesel bi kavramdır,istanbulda ,ankarada nasıl hizmet veriyosanız şırnaktada aynı hizmeti vermek zorundasınız,hı diyosanızki acentelerin uyuşukluğu yada duyarsızlığı diyosanız,o zamanda vizyonunuza göre acenteler için kurallar yerleştireceksiniz, bayimiz olsunda nasıl olursa olsun deyipte bayilik vermeyceeksiniz,bakınız bunları sizin yapma yetkiniz yok ,ben yazdıklarımı genele yazıyorum üzerinize alınmayın lütfen,sadece bana göre şirket sözcüsü olaraktan cvp verebilirsiniz,toplantı konusuyla ilgili benim açımdan özür dilenecek bi durum yok,çünkü o tarihlerde İstanbul'da toplantı olduğunu bayileri çağırdıklarını adım gibi biliyorum,yok öyle bi toplantı o tarihlerde olmadı diyebilirmisiniz,ama toplantıda olanlar anlatılanlar ( benim yazdıklarım dedim ya senaryo ) öyle düşündüm çünkü,siteye bir daha yazı yazmamamnız gibi bi düşüncem yok,hatta yazmanız gerekiyoki,gelişmeleri bilmemiz açısından ,yalnız ön yargıyı değiştirecek şey icraattır bunu derim bunu bilirim,bana destek veren arkadaşla ilgili bişey yazmamamın nedeni ,onun şahsi düşünceleri olmasıdır,öyle düşünebilir,cvp hakkı sizindir benim değil SAYGILAR

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    sıze cevap yazdım ama halen ınanamıyorsanız bu sızın sorununuz. banlamayı hak edecek davranısta bulunmadım. evet sızın kadar vaktımız yok form takıp etmeye ama sızın kadarad on yargılı ve pesın hukumlu degılım. ben tum musterılerımle ılgılerım. bunda sız ınamayın beklemıyorumda.

2 nıck kullanmamak degıl kulanıgınıza gelen gozunuzle bakabılırısınız. aslında cevap yazmayacaktım ama cevap hakkım var sanırım. formda sızın ıs arkadasınız veya bır arkadasınızda vardır mutlaka buda aynıdır. sanırım bu nıck sıldırebılır kendı sıfremı yıne ardasıma takıp ıcın verebılırım bu kadarda guvensız olamayın.3 bır nıck ıspatınızda formdan cekılecegım . sızıde ıspat etmeye cagırıyorumkı fazla beklemyın dıye.
    Beni inandırmanız vs beklenmiyoki sizden..
    Forum kurallarından bahsediyorum size..Güvensiz olmayın derkende yönetimi eleştiriniz çıkıyor ortaya, üstüme alınmıyorum..

Banlandığınız zaman çıkar 3.üyelik var mı yok mu? Olacak mı olmayacak mı??
    Bende yönetimi sizi banlamaya davet ediyorum.. Forum kuralı ihlalinden ve fake üyelikten dolayı..

Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bahsettiğim toplantı geçen ay ,yani 06.07.08 02 2008 tarihleri içinde yapılan toplantı,bu toplantıya siz katılmadınızmı,yada katılmamış olabilirsiniz ama yapılmadı diyemessiniz heralde,ben düşüncelerimi D.Bakır urfa antep diye ayırmıyorum şahısınıza yada sizin işletmenize göre bişeyde yazmıyorum,benim bahsettiklerim ,sizin deyiminizle 62 kuruluşlu genel bi yargıdır,hizmet anlayışı dedikmi,bu genelde masaya yatırılır,urfanı d.bakırın yada adananın iyi olması bişeyi bağlamaz,müşteri memnuniyeti ,ülkesel bi kavramdır,istanbulda ,ankarada nasıl hizmet veriyosanız şırnaktada aynı hizmeti vermek zorundasınız,hı diyosanızki acentelerin uyuşukluğu yada duyarsızlığı diyosanız,o zamanda vizyonunuza göre acenteler için kurallar yerleştireceksiniz, bayimiz olsunda nasıl olursa olsun deyipte bayilik vermeyceeksiniz,bakınız bunları sizin yapma yetkiniz yok ,ben yazdıklarımı genele yazıyorum üzerinize alınmayın lütfen,sadece bana göre şirket sözcüsü olaraktan cvp verebilirsiniz,toplantı konusuyla ilgili benim açımdan özür dilenecek bi durum yok,çünkü o tarihlerde İstanbul'da toplantı olduğunu bayileri çağırdıklarını adım gibi biliyorum,yok öyle bi toplantı o tarihlerde olmadı diyebilirmisiniz,ama toplantıda olanlar anlatılanlar ( benim yazdıklarım dedim ya senaryo ) öyle düşündüm çünkü,siteye bir daha yazı yazmamamnız gibi bi düşüncem yok,hatta yazmanız gerekiyoki,gelişmeleri bilmemiz açısından ,yalnız ön yargıyı değiştirecek şey icraattır bunu derim bunu bilirim,bana destek veren arkadaşla ilgili bişey yazmamamın nedeni ,onun şahsi düşünceleri olmasıdır,öyle düşünebilir,cvp hakkı sizindir benim değil SAYGILAR
    boyle bır toplantı bılgım yok. cevaba tesekur ederek en kısa surede ogrenecem toplantı ve ıcerıgını. ayrıca dıger yazılarımada bakmanızı rıca etmıstım orda yazdım kanunı bayıı ve vızyonu degısıyor hatta degısmesı gerek acılen yapılan bu calısmadır. bu toplantıdanda haberım yok ama en kısada surede sıze bu bılgıyı donecem.

yazma konusuna gelınce toplantılar dedınız bu bolgelsel olabılır. ama konu bılgım olmadıgından hosgorunuzle ogrenı yazacagım. ama bazı uyer halen nıck takmıs durumdalar cok zevklenecekler sanırım renkılık hoslanmıyorlar bu ıkıncı bızım ınkar etmıyoruz ve personelımden bırı kullanıyor ıstedıgınız gıbı alıgılayın her kullanıcıya 1 nıck hakkı varsa bende sadece kendı nıck yazıyorsam dıger nıck ıdam edılmesı anlamı cıkmazda yenılerı suclayan zıhnıyettırkı ıptal veya ban bekler. hosgorusuzlugun bır ornegını goruyorum. mod arkadaslarda takıp edıyordur bır_garıp_yolcu nıck son msj ve mesajları kayıtlıdır. kullanan kısı ısmı ve bılgılerı bızdedır hatasında sorumlulukta bıze aıttır. nıck konusunu bıtıryorum ancak efendy_ıso gereklı cevabı ogrenıp aktaracamozur gereklıysede dılemekten kacmam

sayın efendy_iso

saat 15:13 ıtıbarıyla su an yaptıgım telefon gorusmesı boyle bır toplantı olmadıgıdır. sızden rıcam form genelıne degılde maılle ısım vermenızdır. cunku bende sasırdım. bu ozel bır konu oldugundan maılle konu netlesır sızde haklıysanız sozumuzde dururuz.bu bılgıyı bende kuralkanda merak ederız.

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Mis gibi hyosung'u mındar ettiler.Yazık vallahi

Kuralkanın ST Kanuniside globalin hyosuda aynı motor. Bu motoru kullananlar için avantajdır. Kimde yedek parça varsa ve daha hızlı kim servis veriyorsa işini ondan yaparsın. Bu iki firmanın derdi bizleri germesin arkadaşlar. Ben inanıyorumki kullanıcılar karlı çıkacak bu işten.

Alıntı yolcu07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kuralkanın ST Kanuniside globalin hyosuda aynı motor. Bu motoru kullananlar için avantajdır. Kimde yedek parça varsa ve daha hızlı kim servis veriyorsa işini ondan yaparsın. Bu iki firmanın derdi bizleri germesin arkadaşlar. Ben inanıyorumki kullanıcılar karlı çıkacak bu işten.
    sozun kısası ve ozu bu.arkadaslar anlamdıgı ıcın bızde bole detaylarla yoruluyorz.pesın hukum sebebıyle

REKLAM ALANI
3. sayfa BirinciBirinci 12345 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler