efendy_iso adlı üyeden alıntı
Bahsettiğim toplantı geçen ay ,yani 06.07.08 02 2008 tarihleri içinde yapılan toplantı,bu toplantıya siz katılmadınızmı,yada katılmamış olabilirsiniz ama yapılmadı diyemessiniz heralde,ben düşüncelerimi D.Bakır urfa antep diye ayırmıyorum şahısınıza yada sizin işletmenize göre bişeyde yazmıyorum,benim bahsettiklerim ,sizin deyiminizle 62 kuruluşlu genel bi yargıdır,hizmet anlayışı dedikmi,bu genelde masaya yatırılır,urfanı d.bakırın yada adananın iyi olması bişeyi bağlamaz,müşteri memnuniyeti ,ülkesel bi kavramdır,istanbulda ,ankarada nasıl hizmet veriyosanız şırnaktada aynı hizmeti vermek zorundasınız,hı diyosanızki acentelerin uyuşukluğu yada duyarsızlığı diyosanız,o zamanda vizyonunuza göre acenteler için kurallar yerleştireceksiniz, bayimiz olsunda nasıl olursa olsun deyipte bayilik vermeyceeksiniz,bakınız bunları sizin yapma yetkiniz yok ,ben yazdıklarımı genele yazıyorum üzerinize alınmayın lütfen,sadece bana göre şirket sözcüsü olaraktan cvp verebilirsiniz,toplantı konusuyla ilgili benim açımdan özür dilenecek bi durum yok,çünkü o tarihlerde İstanbul'da toplantı olduğunu bayileri çağırdıklarını adım gibi biliyorum,yok öyle bi toplantı o tarihlerde olmadı diyebilirmisiniz,ama toplantıda olanlar anlatılanlar ( benim yazdıklarım dedim ya senaryo ) öyle düşündüm çünkü,siteye bir daha yazı yazmamamnız gibi bi düşüncem yok,hatta yazmanız gerekiyoki,gelişmeleri bilmemiz açısından ,yalnız ön yargıyı değiştirecek şey icraattır bunu derim bunu bilirim,bana destek veren arkadaşla ilgili bişey yazmamamın nedeni ,onun şahsi düşünceleri olmasıdır,öyle düşünebilir,cvp hakkı sizindir benim değil SAYGILAR