Bide 600rr kadegorisinde açmış ,yakacam motorumu
http://www.sahibinden.com/ozel_yapim...XQQdisplayitem
Bide 600rr kadegorisinde açmış ,yakacam motorumu
http://www.sahibinden.com/ozel_yapim...XQQdisplayitem
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Tamamen özel yapım 602 cc büyüklüğünde çift silindirli eşsiz bir makina Türkiye'de bir ilk ,sorunsuz yapısıyla tam bir lastik düşmanı hastasına !
yorum yok abi nası olsun...
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
heheh walla efendy_iso bu topiği okumadan 10 dk. önce görmüştüm bunu o sitede.Yuh dedim bu ne aynı ilan zx-6r kategorisindede wardıAdam tüm ss sınıfına bir tutmuş
Yurdum insanı işte...
Bu da çift motor MZ..Bi de 602 lik haa..Yer walla diğerlerini hey yawrum hey..O 2 cc napar biliyomn
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
Bu motora binmem lazım.... Bir ara afyondan geçerken telefon edip göreyim bakalım.....
Yorumuma gelince... Yakışmamış... Hatta at ile kelebek misali olmuş.... 26 beygirden 2 tane.... 52 beygir...Hemde iki zamanlı.... Yer uçağı olmuştur bu makina... Ama o şanzıman kaldırmaz bunu....Uzun süre binemezler buna....
Resme bakınca aklıma ilk hangi motoru ilk çalıştırıyor acanba geldi...Sağdakinimi soldakinimi?....
Ama harcanan emeği ve zekayı tebrik ediyorum...
Bir ara kapıştırsak er5 le......
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
muhahaha koptum dikkat ettiniz mi 602 rr 2007 model RR 6.000 ytl kaç kişi bakar acaba bu ilanacbr 125 farı koymus herif aşmış iice
Adam işini biliyo en çok bakılan yerlere koymuş ki gören çok olsn..Şİmdi her gören giricek...6,000 liraya CBR .!!! :D
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
iso yakma motorunu dur daha yenı servısten cıkıcak resımlerı ekle mutlaka
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
iso geçer seni bu makina ona göre ((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
ama kafa grrenajı ve farlar 600rr dan cok tiki olmus
türk milleti işte kimde var bu zeka yorum yok...
:bestmt:
adama helal olsun. iyi emek harcamış. elindeki imkanlara göre en iisini yapmış. hiç olmazsa bişiler yaratmaya çalışmış takdir etmek lazım
Bi ülkede "KÖPEKLER" istedi diye atlar ölmez...!!!
Drift Religion
haha alttaki teknik özelliklere bakın 4 zamanlı sıralı 4 silinidir ve su soğutma
gülmekten kendimi alamıyprum ama güzel çalışma olmuş tebrik ederim
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
Açıklama
Tamamen özel yapım 602 cc büyüklüğünde çift silindirli eşsiz bir makina Türkiye'de bir ilk, sorunsuz yapısıyla tam bir lastik düşmanı hastasına !
Lastik düşmanları buyrun bakalım
En sondaki ünlem işaretine de dikkat
helal olsun valla yurdum ınsanı bırtanedır
Konuyu Toplam 17 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
jesse, caner22, aykan, huceyn, İHTİYAR, dgrmr, over_dose, Thelovingone48, ExTReMa, Bin9yüz85, efendy_iso, karmacoma, aargh, redrose, cemal yortanlı
kitledin milleti ((((((((:
bridge stone shirdge stone sharidge stone... ve tanrı lastikten kadını yarattı, sharon stone..
Drift Religion
tank pad te hayabusa yazıo:D:D:D:D:D:D
Orgazma Dudak Büktürür
dalga geçeceğinize tebrik edin adamı modifiye man.....600 rr bölümüne açmasa iyi olurmuş ilanı ama idare edin böyle yetenekli insanlar çok az bu ülkede.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)