helal olsun be.
birara duymuştum namını...
gayet hoş bence.
elindeki imkanları kullanmayı biliyor en azından.....
helal olsun be.
birara duymuştum namını...
gayet hoş bence.
elindeki imkanları kullanmayı biliyor en azından.....
sevme beni Kızım meşaLe ve eGzOst KoKaRım...şaRKı TüRKü Bilmem tezahürat YazaRım viTes aTarIm...tuTma eLLeRimi emaneT saRaRım,gAza BasArıM...CimBomUma ve mOtOruMa Laf aTaRsan DüNYanI ßa$ıNa yıKaRım ...!!
Bi test etmem lazım test edeyim yorumlar sonra bekleyin
abi yani bizim makinalarımı diyorsun o makina 180-190 anca der. tabi şase zaten yok, makina hafif (ikinci ekten sonra ağırlaşmıştır).,yani dengesiz olur bence ve o hızlara çıksada uzun soluklu olmaz,ancak drag yapabilir.mz normalde sıkı rüzgarda bile savrulan makina,velhasıl dengesiz olacağını düşünüyorum bu yapılanın
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Geçemez tabiiki.... 100 hp nerde 50 hp nerde.?.... Teknoloji eski...2 zamanlı... Ama sıkı takipçisi olur draglarda.... Uzunda tartışmasız rr yer...
Valla 251 mz in 160 gittiğini bildiğim için birden aklıma bunun 2 motorlusu geldi... dedim 200 rahat yapar...
Bir binmem lazım buna...... Mutlaka...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Hakkaten bende çok merak ettim vallaha,uzun zaman önce bi mz sürmüştümm deli gidiyodu bu nasıldır beaa
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
kısaca tek motor mz in 160 gittiğini bildiğimize göre ,ancak şase,ağırlık,lastik ,aerodinami ,şanzıman vs sebeplerden bu motorun yapacağı son hız test edilemez denilebilir mi .yani matematik hesap 160+160=320 eder.üstelik tek motorun çektiği yük motor 150 kiloysa o kadardır; iki motorda yük motor başına 75-80 kiloya düşer ki 320 rakkamı belki 350 olur(matematik hesapla ve sadece deneysel düşüncede.)
benim tahminim bu motorla 200 ün üstüne çıkılırsa bir anda alttan yiyeceği rüzgarın etkisiyle uçuşa geçer.tabii inecek pist olmadığından muhtemelen feci çakılır.
dehset olmus hakkaten...ama nasıl gıdıyor bakamak lazım herkesıde kandırırsın bunla haaa
benim yazdığım ne olmuş uçmuş gitmiş mi anlamadım?
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Alp_tunay R5 'in ile nice 12'li yıllara
iso sen bi 12 yıl daha motorunun resimlerini komucan herhalde ? kardesım cıkmadımı daha servisten yahuu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Abi cehenneme gidersem,kesinlikle bu motorun yapımında ettiğim küfürler buna sebep olacak ,herşey tamamdı kafa grnajı olmadı bendeki 2005 kafasıymış,bana 2004 lazım,bi kaç kişiye takas yapalım dedimm nette,ellerindeki kırık grenajların üstüne bide benden para istiyolar bendeki sıfır düşün yaniçıksın yakacam zaten motoru,buda ben ve gınalı guzumdan bi kare
yaa varya yazarkende aklıma geldi Er5 yazacaktım ( lan iso o öyle okunuyodur böyle yazılır ) dedimve sonuç akşam akşam madara motorcu olduk
deme yaaaaaaaa abi ya izmirde olsa kesin ona bi çözüm bulunurdu deşele biraz çıkar biyerlerden şaşırdım valla allah sabır versin düşün ben bile ne kadar sabırsızım senın motorun ıcın allah sanada sabır versin..
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)