şimdi kafama takıldı
o kadar modifiye var güçlendirme var fakat fren sistemi aynı duruyor
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Evet bir yanlışlık var, bu 602 RR, 600RR ların arasında ne işi var.
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
Uğraşması yeter.! Hiçte fena olmamış, çok sıra dışı görünüyor
Eğer randuman alabildiyse çok iyi. Biraz dolaşmak isterdim
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
adamlar masrafı cok seven.. ve motorundan da vazgeçemeyen hız tutkunu olmalı.. yani ayıp gerçekten... en azından mz in de bir şerefi var...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Çiftli mobiletler 140+ yapıyorsa bu da hatrı sayılır bi km yapar ya da motor patlar
ee ben bu makıneyı 600 lukler arasında tek gecerım cok mukenmel bı makınedır Avrupada cok yaygındır herkezın altında vardır Motor 300 gectıkten sonra az tıtremeye baslar o da olsun artık Bence elınızdekı mtorları satın bunu alın fıyatı bıraz pahalı ama olsun
Ben bu makıneye bıse dıyemıcem artık , TAM BİR CANAVAR
Öncelikle yapılan işi saygıyla karşılıyorum...Keşke bende yapabilseydim diyorum...
Extrem fikirler hayal etmekle ile başlar .Eldeki imkanlarla gerçeğe dönüşür...
Fikri kanaatimce 6000 ytl ye satmaktan ziyade yapmış olduğu işi göstermek istemiş kanaatindeyim...
Eğer burayı okuyorsa yeni öneriler de vermek isterdim kendisine ....;)
ilginç olmuş tabii
azmetmiş yapmış...
asıl ilginci bunu alıcak kimse varmıdır ki acaba... gerçi her kör satıcının bir kör alıcısı vardır...
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
koruma demirini de takınca varya deli alet olur bu be(korumaları takınca 4 tekerleklilere makas atma mesafesi de kalmaz bununla.
görüntü adına iğrenç,fikir adına muhteşem. ama bana sorarsanız tutmaz
Drift Religion
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)