beyaz yanak lastikler olmamış
iki silindirin ortasındaki 5lik foseptik borusumu ne nasıl bişi ööle ya,
bi de artçı pegleri nerde ya baksanıza, artçının oturuşu *alafranga stili gibi olur zannımca,
beyaz yanak lastikler olmamış
iki silindirin ortasındaki 5lik foseptik borusumu ne nasıl bişi ööle ya,
bi de artçı pegleri nerde ya baksanıza, artçının oturuşu *alafranga stili gibi olur zannımca,
May The Force Be With You
Abi bi çıksa ,parayı basacam,bizim site benim motorun slayt gösterisiyle açılacak ama daha çıkmadı bugün yarın çıkar heralde
bende ondan tırsıyorumm
hadi lennnnnnnnn
kitlerim
Ama bilgilendirmek isterim bu makian eğer sağlıklı çalışıyosa deli gider arkadaşlarr
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Lastik düşmanı BENZİN düşmanı yazmayıda unutmuş ama arkadaşların dediği gibi pis kaçar...
ya teknik bilgiler kısmını nasıl hesaplayıp yazmış bu adam. sanırım mz mühendsi kendileri
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
slm aynı motodan kapodokya ürgüpten motorsiklet tamircisı yalcın ustanın var cıft kafa mz bundan 2 sene önce yaptık
saten nette resmıde varr derdı muayane ve plaka yakıt ayrıı tabııı bı de lastik düşmanııı ama hız canavarıı
olmamış,o blokları üst üste koysaydı dehasına yakışır yeni bir tarz yaratırdı
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
muratgergerli abe yanlışın war motor tam ortada benceBiraz soldan çekmiş.Depo falan düz görünüyo ama benzin kapağından belli oluyo yamuk çekildiği
Я £ ﮎ ﮎ Λ ∑
çok özelllllllllllllllllll
Hava filtrelerine kafam basmadı, bu nasıl iş; karbüratörden sonra hava giriyor
Tarsus gözlü kulede bir moblet tamircisi vardı, 4 silindirli bir motor yapmıştı. Sene 86, fotoğrafını çekmediğim için şimdi üzülüyorum. Bunla kafa kafaya giderdi.
Arkadaşlar bu kadar alay edecek ne var bunda!
Birkere ortada emek var taktir etmeyi beceremiyorsanız alay etmeyin ki kırıcı olmasın.
Ayrıca bu tür özgün çalışmaların neticesinde yamahalar, bmwler, ducattiler ortaya çıkarılmıştır.
Araştırın, göreceksiniz ki avrupalısı japonu bundan çok daha değişik sistemler modeller denemişlerdir.
Kaldıki bu kişinin yaptığı TR imakanları gözönune alındığında hiçde küçümsenecek bir şey değil.
Şöyleki sen - ben ne yaptık yada yapabiliriz yada tanıdığınız vamıdır bu tür bir teknik yaratıcılığa soyunacakta başarı sağlayacak.
Saygılar..
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Yok paşam önden de bakım bi...Diğer fotolarda da gerçi belli oluyor..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
adam baya emek harcamış herşey güzelde
neden mobilet aynası takmış masraflardan sonra parası buna yetti galibaa..
emeğe saygı, abartı olmuş, motor dediğin estetik zarif olacak.
emek harcanmış satmak yanlış
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
abi mz, çift, eyerki bu işi düzgün yapabildiyse bence zaptedebilene aşkolsun.
ama senin RR ı yermi bilmem olmazsa bi misafir et abi kapışın siteyede ekle bakalım,kim kimi yemiş
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
vize geldiğinde nolacak ?
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)