şimdiye kadar yazılanlardan en mantıklısı kurzweil gibi geldi bana. önerisi olan yok mu başka sevgili arkadaşlarım..
şimdiye kadar yazılanlardan en mantıklısı kurzweil gibi geldi bana. önerisi olan yok mu başka sevgili arkadaşlarım..
Aklım cbf 250 de ne dersiniz :D
Tavsiyemin Hyosung olmasının sebeplerini zaten önceki sayfada açıklamıştım, kendim Honda kullanıcısıyım ancak, marka fanatizmi yapmak adına CBF250 alın demek de yalnış olur diye düşünüyorum.
Sonuçta fiyat - performans ekseninde herşey ortada, 250cc. dendi mi Hyosung şu anda bu konuda son nokta.
Hocam bu işler biraz da şans işi. Herkesin tavsiye ettiği motordur, alırsın, arıza yapmaktan birtürlü motora binmek nasip olmaz. Kendimden örnek vereyim, 2 yıldır jinlun150cc chopper sahibiyim genelde uzun yol yapıyorum sehirici haric 10000km uzun yol yaptım inanın periyodik bakımından başka hiçbir masrafım olmadı. Ama forumları takip etseydim alınacak en son motordu benim ki. Yüreğinizin sesini dinleyin hangisi hoşunuza gidiyorsa onu alın derim ben. Saygılar.
bence başlıkta yazdığınız gibi "çok büyük problem" değil bu. cevap honda cbf 250. benim de ilk motorumdur kendisi ve inanın bence daha uygun bir ilk motor yok... her açıdan.
Fuar haftaya ... Gezin , Görün , Daha net karar vereceksiniz eminim ...
Biz öyle yaptık geçen sene....Gezdik , Gördük, Aldık
Kangren olmuş tüm kollara adanmıştır.
Eğer bir yıl sonrasını düşünüyorsan, bir tohum ek. Eğer on yıl sonrasını düşünüyorsan, bir ağaç ek. Eğer yüz yıl sonrasını düşünüyorsan, insanları eğit.
cbf 250 ye çok takıldım.. fuardan sonra kesin karar verecegim uygun cbf 250 satanlar pm lütfen :D
Sana tavsiyem gücünün farkına varabildiğin ve kullanabildiğin motoru al. Ben Dragstar sahibiyim, geçenlerde gv 250 kullanayım dedim, garip geldi acemi gibi hissettim kendimi, ne gücünün farkındasın ne de sesten anlıyabiliyorsun...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)