MERHABA Motosiklet tutkunu arkadaşlarım
Reklamlar
-
Çok değerli arkadaşlarım. Ben burada reklam yapmak istemiyorum. Fakat motosiklet tutkunu arkadaşlarıma yardımcı olmak vede onların görüş ve önerilerini dikkate almak isterim. Ben daha önce bu siteye her ne kadar üye olmaya çalıştıysamda site yöneticileri tarafında reklam yapıyorum diye üyeliğim onaylanmadı yada silindi bilemiyorum. :-(
Benim amacım LIFAN motosiklet yetkilisi olarak sizlere yardımcı olmak elimden geldiğince gücüm yetttiğince sizlere cevap vermek olacaktır. umarım site yetkilileri benim bu yazımı dikkate alırlar.
saygılarımla.
E-mail: bilgi@lifan.com.tr
Reklamlar
-
Hoşgeldiniz.Umarım bu sefer devamlı katılımcı olursunuz.
-
hayırlısı olsun,belli kurallar var ,onlar dahilinde iy olur üyeliğiniz
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
hoş geldiniz kalıcı olmanız dileğiyle..!!
-
-
hemen bir soru soralım ozmn keewayın 250 supershadow gıbı olan modelınız war mı , war ise fiyat olarak belli mi?
-
h.g. ama sitede reklam vermek parayla
neyse katılımcı olursun inş.
-
Sitenizdeki motorların hiçbirinin fiyatı yazmıyor.Bunları belirtirseniz iyi olabilir.Bizde bir karşılaştırma yaparız.
-
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
-
Değerli arkadaşlarım hepinize teker teker teşekkür ediyorum. İsterseniz sitemizde neden fiyat açıklamadığımız konusunda açıklık getireyim. Elbetteki fiyat açıklayacağız fakat öncelikle şu anda bir çalışma yapıyoruz. çalışmalarımız neticelendiği takdir de hemen açıklayacağız. Hedefimiz piyacadaki en cazip fiyat ve en kaliteli marka olmak. Pazara hızlı bir şekilde giripte kalitemizden ödün vermek istemiyoruz.
-
MT ailesine hoşşgeldiniz Burası MT Burdan Çıkış yok
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler