[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
aslında peq hoş bişy diil kaldırımları kullanmak ama bazen trafikte arçlar sıfır yaklaşıolar bende geçemiorum aralardan çıkıorum kaldırıma ama hız yapılmammalı..
Orgazma Dudak Büktürür
Bu memlekette bazen kaldırımdan gitmek zorunda bırakılıyorsun!!her zaman değil ben biraz şakaya vurdum işi ciddiye almayın...ama düşüncem saçma değil!!!bezen araçlar öyle bi sıkıştırıyorlarki motosiklet kullanıcılarını kaldırım değil duvarın tepesine kadar çıkarıyorlar adamı!! sizin hiç başınıza gelmedi galiba pariste yaşamıyorsun burası türkiye hanımefendiiiii
paris maris bilmemde bu ülkede motorsiklet kullananlara hıc saygı vermıyolar tek sorun bu
bu sabah ordan geçtim delta yada uğradım bu arada delta bisiklet tanıdıktır sahibi ulaş arkımızdır ordan birşey lazımsa
evet hoş bi durum değil ama ben pek fazla aldırış etmiyorum belkı acelesi vardır ordan gitmesi gerekiyordur falan fln vs..
gidenler motorcu değildir zaten...motora biniyodur.
Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)
bizim bodrumda trafik zabıtalar kaldırım kontrolü yapıyor kaldırımı işgal eden olursa 59 ytl cik ceza kesiyor....
hiçbir şekilde kaldırımda seyredilmesini onaylamıyorum ama hadi bi anlaşma yapalım yayalar yolun ortasında çağanoz gibi yürümekten vazgeçsinler motosikletlilerde kaldırıma çıkmasın (yolun iki tarafında da 1.5 metre genişlikte kaldırım varken yolun ortasında yürüyen tipler ,ineklerin bile üstgeçit kullandığı ülkemde bunlar da var )
Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.
Park etmek dışında kaldırımdan gidene bi tekme..
Motosikletin bağırarak hızlanması fark edilmemiz açısından bir avantaj. Bu durumda araba kullanan insanlar "Al işte bir serseri motorcu daha" diyorlar belki, ama bu bizi hiç fark etmeyip üzerimize kırmalarından daha iyidir.
Halâ yazıların saçma ama farkında değilsin kötü olanda bu işte..
Parisle nası bağdaştırdın benim kaldırıma çıkmamamı ya da senin kaldırımdan seyretmeni???
Neyse ben uzatmak istemiyorum.. Dedim ya saçmalaşıyor iyice konu..
Canın sıkılırsa bir üstteki mesajımı tekrar oku ve cevap verme dürtülerini kontrol etmeyi dene..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
Tabiki kaldırımdan gitmemeli motorlar. Heleki yayaların olduğu anda hiçç. Kısa bir geçişi yine anlıyorum ama yol gibi kaptırıp gidenler bu konuda çok hatalılar. Motor kullanıyoruz diye sürekli "gitmek" zorunda değiliz. Trafikte 2 dk bekleyince motorlarınız mı eskiyor anlamıyorum.
GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.
Motorun nimetlerindden sonuna kadar faydalanırım.. Terstende giderim kaldırıma da çıkarım..... .kimsenin zoruna gitmesin... Giden varsa da motoru bırakıp arabaya binsin....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Kaldırımdan Gidenlerden Nefret Ederim.
bu topiğe yazanların hepsinden nefret ediyosun o zaman 3 4 kişi hariç
ya sev ya terket...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)