Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

MOTOSİKLETLERİN KALDIRIMI KULLANMASI. SİZİN FİKRİNİZ NEDİR?

REKLAM ALANI
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    Alıntı banistercaq adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Türkiye de ki yayalar kaldırımı kullanmayıp yolda yürüdükleri sürece evet motosikletle kaldırımdan gidilir çünkü birgün yayaların umarsızlığı yüzünden kendileriyle yakın temasa geçeceğiz... Tüm yayalar ellerini kollarını sallayarak taşıt yollarından yürüyorlar, bu durumda taşıtlarında onların kaldırımını kullanmaları kaçınılmaz oluyor.

klavyen bal yesin.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı cey_cey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosiklet kullanıpta kaldırımdan ben hiç gitmedim diyen yalan söyler!!zira bende çok kullandım kaldırımı''tabi zarar vermeden kimseye..zaten bu zamanla alışkanlık oluyor.4km anayolda geçiyorsa 1km'side kaldırımda geçiyorallah kahretsin alışkanlık işte ne yaparsınız...
    Ne saçma bi düşüncedir bu.. Senin ihlal ettiğin kuralı ben ihlal etmiyor isem yalancı oluyorum.. Ben hiç bişey yapmadan yalancı, sen kaldırımdan motorla geçtiğin için dürüst ve haklı oluyorsun.. Ohhh ne alâ memleket..
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
    [B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
    Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]

huceyn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ GSX-R 1300
    aslında peq hoş bişy diil kaldırımları kullanmak ama bazen trafikte arçlar sıfır yaklaşıolar bende geçemiorum aralardan çıkıorum kaldırıma ama hız yapılmammalı..
    Orgazma Dudak Büktürür

Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne saçma bi düşüncedir bu.. Senin ihlal ettiğin kuralı ben ihlal etmiyor isem yalancı oluyorum.. Ben hiç bişey yapmadan yalancı, sen kaldırımdan motorla geçtiğin için dürüst ve haklı oluyorsun.. Ohhh ne alâ memleket..
    Bu memlekette bazen kaldırımdan gitmek zorunda bırakılıyorsun!!her zaman değil ben biraz şakaya vurdum işi ciddiye almayın...ama düşüncem saçma değil!!!bezen araçlar öyle bi sıkıştırıyorlarki motosiklet kullanıcılarını kaldırım değil duvarın tepesine kadar çıkarıyorlar adamı!! sizin hiç başınıza gelmedi galiba pariste yaşamıyorsun burası türkiye hanımefendiiiii

paris maris bilmemde bu ülkede motorsiklet kullananlara hıc saygı vermıyolar tek sorun bu

GeCe__ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K3 GSX R 600 YELLOW/BLACK
    bu sabah ordan geçtim delta yada uğradım bu arada delta bisiklet tanıdıktır sahibi ulaş arkımızdır ordan birşey lazımsa

evet hoş bi durum değil ama ben pek fazla aldırış etmiyorum belkı acelesi vardır ordan gitmesi gerekiyordur falan fln vs..

gidenler motorcu değildir zaten...motora biniyodur.
    Baharın, denizin, toprağın kokusu içime dolsun
    Yanımda bana sıkı sıkıya sarılan ve bana güvenen biri olsun.***
    Her daim aracım motorsiklet olsun..!.!. (AMİİİİN)

Motosikleti
    Honda CBR1100xx - Kymco Agility 125
    Alıntı 06bluedragger adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motosikleti olan vatandaş ile bilinçli motosiklet kullanıcısı ayrıdır lütfen genelleme yapmayın..

yoksa bu baslık kavga edenler sayesinde kitlenecektir..
    Ben farklı birşeymi dedim ?
    [COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    bizim bodrumda trafik zabıtalar kaldırım kontrolü yapıyor kaldırımı işgal eden olursa 59 ytl cik ceza kesiyor....

cobalt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XL600V 91 Transalp (Gırmızı)
    hiçbir şekilde kaldırımda seyredilmesini onaylamıyorum ama hadi bi anlaşma yapalım yayalar yolun ortasında çağanoz gibi yürümekten vazgeçsinler motosikletlilerde kaldırıma çıkmasın (yolun iki tarafında da 1.5 metre genişlikte kaldırım varken yolun ortasında yürüyen tipler ,ineklerin bile üstgeçit kullandığı ülkemde bunlar da var )
    Loneliness has followed me.my whole life, everywhere.In bars, in cars...
    ...sidewalks, stores, everywhere.There's no escape.I'm God's lonely man.

adnannn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha BWS 2000-2007&Honda CBR 125R 2007-...
    Park etmek dışında kaldırımdan gidene bi tekme..
    Motosikletin bağırarak hızlanması fark edilmemiz açısından bir avantaj. Bu durumda araba kullanan insanlar "Al işte bir serseri motorcu daha" diyorlar belki, ama bu bizi hiç fark etmeyip üzerimize kırmalarından daha iyidir.

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı cey_cey adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu memlekette bazen kaldırımdan gitmek zorunda bırakılıyorsun!!her zaman değil ben biraz şakaya vurdum işi ciddiye almayın...ama düşüncem saçma değil!!!bezen araçlar öyle bi sıkıştırıyorlarki motosiklet kullanıcılarını kaldırım değil duvarın tepesine kadar çıkarıyorlar adamı!! sizin hiç başınıza gelmedi galiba pariste yaşamıyorsun burası türkiye hanımefendiiiii
    Halâ yazıların saçma ama farkında değilsin kötü olanda bu işte..
    Parisle nası bağdaştırdın benim kaldırıma çıkmamamı ya da senin kaldırımdan seyretmeni???
    Neyse ben uzatmak istemiyorum.. Dedim ya saçmalaşıyor iyice konu..
    Canın sıkılırsa bir üstteki mesajımı tekrar oku ve cevap verme dürtülerini kontrol etmeyi dene..
    [B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Tabiki kaldırımdan gitmemeli motorlar. Heleki yayaların olduğu anda hiçç. Kısa bir geçişi yine anlıyorum ama yol gibi kaptırıp gidenler bu konuda çok hatalılar. Motor kullanıyoruz diye sürekli "gitmek" zorunda değiliz. Trafikte 2 dk bekleyince motorlarınız mı eskiyor anlamıyorum.
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Motorun nimetlerindden sonuna kadar faydalanırım.. Terstende giderim kaldırıma da çıkarım..... .kimsenin zoruna gitmesin... Giden varsa da motoru bırakıp arabaya binsin....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Motosikleti
    Suzuki SV650s
    Alıntı Kaiser adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Tabiki kaldırımdan gitmemeli motorlar. Heleki yayaların olduğu anda hiçç. Kısa bir geçişi yine anlıyorum ama yol gibi kaptırıp gidenler bu konuda çok hatalılar. Motor kullanıyoruz diye sürekli "gitmek" zorunda değiliz. Trafikte 2 dk bekleyince motorlarınız mı eskiyor anlamıyorum.
    Aynen..
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motorun nimetlerindden sonuna kadar faydalanırım.. Terstende giderim kaldırıma da çıkarım..... .kimsenin zoruna gitmesin... Giden varsa da motoru bırakıp arabaya binsin....
    Abi senin kaldırımdan gitmeni ben yadsıyorsam neden motoru bırakıp arabaya biniyorum o kısmı anlayamadım.. Biraz daha açar mısın??

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı Pınarr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aynen..

Abi senin kaldırımdan gitmeni ben yadsıyorsam neden motoru bırakıp arabaya biniyorum o kısmı anlayamadım.. Biraz daha açar mısın??
    Sen eğer ben kaldırımdan gitmem yoldan paşa paşa giderim diyorsan dedim... Ama sana değildi lafım.... Üzerine alınma... Genel konuştum....

Altımda iki teker varsa, trafikte tıkalıysa gene söylüyorum terstende giderim kaldırımada çıkarım....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HyosunG GT 250 İsim : AraL
    Sen eğer ben kaldırımdan gitmem yoldan paşa paşa giderim diyorsan dedim... Ama sana değildi lafım.... Üzerine alınma... Genel konuştum....

Altımda iki teker varsa, trafikte tıkalıysa gene söylüyorum terstende giderim kaldırımada çıkarım....

işte bu kadar. konu kapansın burda

Ömercik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KANUNİ Tigrina 100 (Hasta ve sıkıntılı)
    Kaldırımdan Gidenlerden Nefret Ederim.

mrsago - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf 150 (12)
    bu topiğe yazanların hepsinden nefret ediyosun o zaman 3 4 kişi hariç
    ya sev ya terket...

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    HONDA CBF 150 --(SİYAH)
    moderatörlerden bu konunun kilitlenmesini rica ediyorum..

alp helal olsun kardeşim topiğin en anlamlı sözü budur işte..

4. sayfa BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)