arkadaslar ghost rider şu manyak manyak trafikte makaslara giren adam
öldümü yoksa yaşıyomu
arkadaslar ghost rider şu manyak manyak trafikte makaslara giren adam
öldümü yoksa yaşıyomu
:bestmt:
en son yaşıodu
alla alla öldü diye duydumustumda
ama herif 300 le makaslara giriyo maynak deli wallaha
yahu daha öncede yazdık.ghostriderler ölmez
iyi lem ne nbilem öldü diue duydum da size bi soram dedim yaws
isminde hayır yok ama delinin ehueu ne ölem hayalet
helal babjawa adlı üyeden alıntı
ölse bile yerine speedfight geçer bilmionmu
hadi lem ordan sana speedfigt geçermiş
bu adamın videolarını nerede izleyebiliriz.
ben hala kım oldugu konusnda bir kanıya varmadımda ondan
bakalım sped den iyimiymiş
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
valla ben de henüz kendisini çözemedimhondacbr1100xx adlı üyeden alıntı
kardeş demek bu adam gerçekten gizli bir efsanevi varlık.
yada biz mi öyle tanıyoruz ne dersin
Bilgi;kucuk adami kibirlendirir,vasat adami sasirtir ,buyuk adami ise mutevazi yapar..
herhalde öyle bişi veya biz efsane yaptık adamı ne demişler efsane olunmaz efsane yapılır (demişler mi acaba )
valla destanların ozellıklerındendir. birileri uydurur. hemde nasıl. olay kahramanları doğa üstü canavarlar felan.
ama bizim kahraman insan. hiç değilse gerçekçi. ama hala tanıyamadık o ayrı mesele. belki birisi bize acırda açıklar. ne dersin
arkadasım bencede öyle birisi esrarengiz bişi denebilir. gerçekten onun gibi olmak isteyen binlerce veya milyonlarca motosiklet kullancısı var
Belki bilmiyorsunuz ama ghostrider denen kişi adam değil hatun !!! Bende 2-3 videosu var. 250 km/h süratle otobanda arabaların arasında dolaşıyor. Televizyonda haber programına çıktı... Bu arada ilgilenenlere, DVD dolusu motosiklet videosu var, bazıları muhteşem. Belki ileride sizlere çekerim
Hayatta en büyük eğlence başkasının yapamazsın dediğini yapmaktır.
vay maşşallah hem de hatun ha, güzel mi bari bi efsanelik yönü daha var mı yani
hatun mu wallahamı aaa
Yok yok, yaşıo, ben konuştum gecen gün kendisiyle, aradı beni sağolsun,
iyiymiş,
ghostrider hatun falan değil."final ride" filminde sesini duyabiliyoruz.efsane denilebilir.zira kaskını hiç çıkarmadığı ve yüzü hiç görülmediği için kim olduğu bilinmiyor.zaten adamı polis arıyor.tv'ye falan çıkıp röportaj yapacağını hiç sanmıyorum.adam 250 ile değil, 300 ile(daha doğrusu 299) ducati motoruyla hem otobanda hem de gidiş geliş bölünmemiş yolda gidiyor.isviçre stockholm'de yaşıyordu ama hollandada bir tıra arkadan çarpıp öldüğü konusunda söylentiler var.ancak ben adamın internet sitesindeki forumda yaşayıp yaşamadığını sormuştum.yaşıyorum dedi!
http://www.ghostridermovie.net
euheuehe kim olduğu belli diil o zman o şahısın
abi bu adam ya hırsız yada buna bırı destekçıkıyor adamın herarabadan var...........
hele o polisin yanında bır fotosu var manyak adam 265 le gıdıyorrrr
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)