Yahu Ümmet kardeşim, sen sahiden ümmetsin ha!
Bazı sabırsız üyelerin, topiğin tamamını okumadan yaptıkları komedi yorumlara hiç aldırmıyorsun bile...
Ben olsaydım, hepsini sıraya dizip falakaya yatırırdım valla.
ÖNEMLİ OLAN ZAMANA BIRAKMAK DEĞİL; ZAMANLA BIRAKMAMAK !!!
Ümmet abi çok geçmiş olsun, baktın çok sıktı satar kurtulursun, bütün Türkiye'yi gezmiş birine sorunlu motor yakışmaz, ara sıra kullanan biri olsan tamamda ....
"Motosiklet Özgürlüktür."
gerrçekten ben nasıl motor almışım ya.....sorunları birtürlü bitmiyor 2 gün dediler pazartesiye kaldı motor,yeminediyorum çinli motorumu araroldum onda çok sorun yaşadım ama hiçbukadar ayrı kalmadım maksimum sabah veriyordum öleden snr alıyordum nedeni ise parçası hemen hazır,motora alışık biri için çok zor ve kötü bir durum,allah kimsenin başına vermesin.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
geçmiş olsun Ümmet abi bu akşam senin için gelip seni görmeyi umud ediyordum..
bu gelemiyecesin anlamınamı geliyor ?
Motora bindiğim için farklı değilim! farklı olduğum için biniyorum...
Ah be Ümmet ağbi keşke Aprilia alsaydın sende biliyorsun scooter İtalyan işidir.Neyse artık olan olmuş işallah bundan sonraki motosikletin İtalyan olurda böyle sorunlardan kurtulursun keyifle motora binersin
Valla geçmiş olsun Ümmet Abi Senin motoran bizim sitede yatıyor brandayla ama erken emekliye ayırdın gibime geliyor daha cok iş düşecek galiba ona :D
Ötenazi hakkımı yaşayarak kullanıyorum. Z @ B ! T
Gideceği yeri bilmeyene hiç bir GPS yardımcı olmaz!...
Geçmiş olsun Ümmet abi...Yoksa en iyisi Mondial 125 MT'mi çıktı
Yeni görüyorum topiği. Ümmet abi çin malı motordan çok olunca parça sorunu olmuyor tabi. Bindiğin yamaha pahalı sonuçta diğerlerine göre. Servisler de ellerinde tutamıyorlar her parçayı haliyle. Ama 1500 ytl lik çin malı motorun tüm parçaları ellerinde bulunabilir. Benim mondial de öyleydi.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
Ümmet Ağabey, geçmiş olsun, umarım sorunlar en kısa zamanda tamamiyle çözülmüş olur.
Seni motorsuz bırakmak insafsızlıktır. Servise buradan az fırça atayım: hişş Yamaha! Çabık olun bir daha görmeyeyim bakh
Bu arada abiy, benim Foresight lazım olursa her zaman verebilirim, sen pin ben yayanda gezerim
Poturdak
demek ki bir motora iyi demek için bir çok açıdan bakmak lazım.yedek parça ,servis ,parçanın bulunabilirliği,parça fiyatları ve malzeme kalitesi gibi
bugün itibarı ile motorum servisten çıktı,bukonuda bana zaman ayırıp özel ilgerinden dolayı,başta yamaha yedekparça teknisyeni mehmetalibeye,remzi beye,kardeşler motordan salim ustaya,harun usta ve ekibine sonsuz teşekkürlerimi borç bilirim.
not:gereksiz yere panik yapıp zaman zaman tel arayarak yetkilileri rahatsız ettiğim için özür dilerim.
son olarak motoruma kavuşmak muhteşem bir dyguydu.
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)