aynı hatanın 2. kez tekrarlanması bu değilmi ümmet abi? 3. de ne yapabileceğini biliyorsundur kesin. ağır bas bi 2008 çeksinler altına inşallah tekrarlamaz ama...
aynı hatanın 2. kez tekrarlanması bu değilmi ümmet abi? 3. de ne yapabileceğini biliyorsundur kesin. ağır bas bi 2008 çeksinler altına inşallah tekrarlamaz ama...
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
Agbi gecmis olsun uzuldum. Neyse sakat bi yerde olmamış en azından. yolda kalmamıssın...
İnsallah hemen hallederler.
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
Ümmet abi seni tebrik ederim gidip Yamaha'nın en sorunlu motorunu almışsın.
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
abi geçmiş olsun sorunun halolmuş umarım birdaha tekrarlamaz yolun açık olsun
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
Abi şaka yollu takılıyorz yanlış anlamada ben bile scooter hiç sevmememe ve araştırmamama rağmen bu modelin biraz sorunlu olduğunu duymuştum. Keşke biraz araştırsaydın hani o manada dedimdi. Gerçi alalı üstünden bir 10.000 km kadar geçmiş o yüzden benimki biraz laf salatası gibi oldu.
Hangi servise bırakıyosun bu arada ?
Rüzgara Karşı Koşmamışsan, Onunla Esmeyi Bilemezsin; Henüz Motora Binmediysen, Yaşıyorum Diyemezsin !!!
Abi ben kendi servisimle Aydın Motor'dan Aykut'la görüştüm biraz önce.
Sadece beyinde bir parçası değişicek sonrasında bir daha aynı sorunu vermiyecek dedi. Garantisinin olduğunuda söyledim eğerki gidersen benim tavsiyemle gittiğini söyle yardımcı olacaklar sana ok.
senin canının sıkıntısına en büyük tanıklardan biri olarak olur be abi sıkma canını sana motormu yok pazar günü nasıl başka motor bulmuştun bu arada pazar günü seni aradık
cerrahi sana teşekkür ederim bana hayatımın süprizini yaptın:
abi geçmiş olsun inş. en kısa sürede hallederler
bir daa böyle sorun yaşamazsın inş.
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Abi tekrar geçmiş olsun, olmazsa sana 0 km yeni bir motor versinler...
ÇELİK KANATLARIN ÖZGÜR ÇOCUKLARI
Geçmiş olsun bir an önce hallolur inşallah
geçmiş olsun arada bir naz yapar bunlar G.O.PAŞADAMI oturuyon küçükköyü bilirim usta birliğim ordaydı taşınana kadar gitiğin servisn yerini biliyom eski ilçe j komutanlğıdan 50 80 metre geçincedimi
biz sana zamanında ne dedik? 10 tane x-max bir tane honda foresight etmez.. sen dinlemedin gittin aldın. şimdi uğraş.. biz burada bir senedir millete anlatamıyoruz, koç-yamaha servis işinden anlamıyor yada işine gelmiyor. bu sebeple hayatta yamaha almam. sırf servis sıkıntısı yüzünden
vallaha geçmiş olsun ümmet abi inşallah sorun düzelir ama bu motorların kronik bir sorunu olabilir bu.aynı sorunlar silifkedeki bir arkadşında başından geçmişti.o en sonunda motoru sattı.bir araştır istersen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)