PiaggioCiao 25cc>>Mobilette Enduro 50cc>>Peugeot Nİnja 52>>Peugeot Trekker 100cc>>Ledow Cxm 250cc>>Kawasaki Zx9>> Yamaha DraGStaR 650..
"www.radyomoto.com"/MoToRCu CC'si BüYüK OLaN DeĞiL;GöNLü BüYüK OLaNDıR
her motorda sorun cıkabılır..yamahanın servıslerınıdekı hızmetın cok ıı oldugunu duymustum insallah sorununu cozebılırsın abı
::winkwink[B]zeki çevik ve ahlaksızım beni böle seven manitanın hastasıyım::winkwink[/B]
Geçmiş olsun tez zamanda motoruna kavuşman ümidi ile..
" Hayatın anlamı iki teker üzerindedir.. " R e s h X' é r o'
ümmet bey, yada daha samimi bir diLLe ümmet abi az cok yazıLan çiziLenLEre baktığımda camia içinde seviLen sayıLan abi yerine konuLan biri oLduğunuz aşikar, bazen birileri sizi kızdırabiLir yada en ters anınızda cvp yazıyor oLabilirsiniz.
Agresif mesaj yazmayı herkes becerebilir herkes diyebilir ki kraL benim ki son noktada pro nun 2sn ne bakar tüm kraLLığı ama şu var;
Senin yamahan beni iLgiLendirmiyo dediğiniz kişinin, hiç sizi yada siz abiLerimizi idoL oLarak gördükLErini düşünüyor musunuz mesaj yazarken ? tersLediğiniz bazen kapris yaptığınız bu kücük kardeşLerimizin iLeride forumda ismini biLmediğim onLarca abimiz gibi oLmayı istediğini düşünerek yazmanızı tercih ederdim. Cok yaşLı değiLim hemde hiç yaŞLı değiLim ama sizin şu mesajınız hanemde -1 hemde cok -1
Kafa FLY
Görüntü FLU
Hayat FREE
evet haklısın ben oanda motorun sıkntısıyla uğraşıyordum aceleden bişiyler yazdım,tahmin ettiğin gbi kastım kesinlikle yok,şimdiye kadar hiç kapris yapmadım,kimseyi bilerek tersleyüp incitmedim,ne haddim nede kakkım böle bişiy,hanendeki mesajıma gelince taktir senin,rengimi belli ettim sıralama sana düşer.
yok öyle olmuyor kardeş,çin motorlarına bişey demedik,bundan evvel ben onlarla dolaşıyordum türkiye yollarında,iki yılda iki motorla 122000 km yaptım mondıal ve motoranla,yamahaya gelince kendiliğinden arıza yapmadı dediğin gibi,çalıştıramadım motoru servisi aradım,oda yüksek amper akü ile takviye yapınca gitti beyin tabi,ceremesini çeken yamaha oldu
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
250cc ve altı çinde üretiliyor zaten bi farkı yok yani dandik yapmışlar paraya yazık gidin çinli alın daha iyidir..
umarım bundan sonra üzmez sizi..
Ümmet abi nasıl son durum bir problem var mı?Fuarda görüşmüştük şu beyin olayından bahsetmiştin ..Genel olarak Yamahanın sürüş keyfi nasıl senin tecrrübelerine dayanarak..?
..İslam kadını dişiliğiyle değil, kişiliğiyle var olandır..
Gülün dikene katlanması, onu güzel kokulu yaptı. - Mevlâna Celâleddin-i Rûmî
Evet tüm motorlar sorun çıkarabilir..
Çinliler her hafta servise uğrar, japonlar italyanlar bakımdan bakıma..
Ümmet abinin sorunu da zaten servisin yaptığı işlem olmuş, durduk yere gitmemiş beyin..
Çinli kullanan arkadaşlarımın nerdeyse tümü her haftasonu servisteler..
5 gün motor yatsın ben razı olurum her haftasonu servise taşınmaktansa..
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
geçmiş olsun abicim umarım en kısa zamanda hallolur işin.markalarında böyle problemleri var işte
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
haco sağlam salladın he...yav xmaxın Çinde üretildiğine inanma şahsen...Xmaxle diğer çinlileri kıyasladın ya helal olsun..
yav aklıma gelmişken...hoca sen bana geçenlerde Yurtsan Atakan topiğinde fena kitlemişdin değilmi...yanlışmı hatırlıyorum bilmiyorum...
burdada görüyorum...üslub biraz yerlerde...niye böyle yapıyonuz haci...Bu İzmir tayfasını hiç anlamıyorum...aileyiz diyolar ama İzmir dışına hayvan muamelesi yapıyosunuz çözemiyorum...İzmir MT ile kapışcaz ama bir gün bakalım ne zamana kısmet...
hemen tayfayı buraya toplama msnde he...Bi ferman yayınlarım yakın zamanda...kim dost kim değil görücez...geçenlerde yine bi linc yaptınız...gözlerden kaçmadı...zamanla taşlar yerine oturur artık..
Ümmet abi bende arada bir coşuyorum...her zaman bir olmuyor...seni anlıyorum bazen...öyle anlarda siteye girme bence...hep sakin zamanda yaz..sonra yazdıklarımız kendimizi üzüyor..
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Beyine yükleme yaparak yakan ustaya tebrikler. Bu adamlar usta diye ortalarda geziyor. Esas problemi bulamamaktan, başka problem yaratmaya kadar süperler.
Abi geçmiş olsun.
yamahadaki beyin problemi hortladı gene servise vedim akşam bakacaklar 2 gün yatabilirmiş,önce çalışmadı sonra çalıştı buseferde stop etti,bakalım ne olcak,
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)