Koskoca VW doğuş gurubu bana servis için 15 gün sonraya randevu veriyor....
Tok adam bunlar toooook.
HOŞGELDİN deyip çay ısmarlayacak,hal hatır soracak ESNAF servis istiyoruz...
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
beni senin yamahan ilgilendirmiyo sorun yaşayıp yaşamamanda pek etkilemiyo,ben motorsuz kaldım 5 gün ona yanıyorum,motorsuz kaldığımda neler çektiğimi bilenler bilir.
yok gökancım sitemim ne motora nede servise motorun parçasının neden önceden türkiyeye motorla birlikte gelmemesi.10000 küsur ytl verip makina alıyon serviste parça beklesin diyemi.valla önceki motorlarımla bundan kötü sorunlar yaşadım,ama hiç yaya kalmadım.zorgeldi valla
-geç gitmek HİÇ GİTMEMEKTEN iyidir-
www.perkitan.com
BİRKISIM İNSANLARA KIZIP TÜM İNSANLARA DÜŞMAN OLMAYA DEĞMEZ BUHAYAT
ümet amca geçmiş olsun .inşallah tez zamanda kavuşursun motoruna .
geçmiş olsun.Allahtan uzak biryerlerde kalmamış yolda.
Herzaman söylerim scooter alacaksan bu İTALYAN olmalı gerçi motor bu hepsi arıza yapar ama İtalyanlar daha iyi bu konuda.Neyseki sorunu çözerler işallah sende motoruna kavuşursun.Tekerin düz bassın.
Düşmez kalkmaz bir Allah...
[COLOR="Red"][B]Şeytan[/B][/COLOR]cım, [B]Motosiklet[/B]'i icat ettiğin için sana minnettarım... :P
ee tabi yamahadır diye arıza yapmaz yapamaz diye bir şey yok...
ama benim yamaham bir kere bile arıza yapmadı 12500'km deyim.....
abi geçmiş olsun ama ilk sayfada bir arkadaş ornek arıza gostermiş başına gelen bu tip bir araıza olabilirmi acaba diye duşunmeden edemedim ornek olarak bir araba firmasının yetkili servisi motordaki tum kablo aksamı degişmeden bu sorun çözulmez dediği arıza siğorta arızası çıktı çözende yine aynı firmanın yetkili servisi bir sigorta için araba sahibnin burnundan getirdiler
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
www.perkitan.com
çok sevindim abi ii arıza bulunmuş
One Turk .. Against The World .. !!..
elverengin@gmail.com
sorunun çözüldügüne sevindim
ŞAMPİYONU SIKAR YARIŞ:bounce:
dün uğraşmışlar geçsaatlere kadar ama olmamış başka motordan alınan beyini benim motorun anahtarı okumamış,zaten sipariş verilmişti yurtdışına çarşambaya kadar olacağını söledi servis.bekleyip görecez bakalım akibetimiz nasıl olcak
döndük şimdi başa motorana,ona bicez artık oda yağ kaçırıyor sürekli off offf ofki ne offf bittim ben ya.
www.perkitan.com
Elini kolunu bağlayıp hapise atmışlar seni ümmet bey geçmiş olsun.
Ama yamaha motoruna sahip çıkar yaparlar en kısa zamanda
AYNI DİLİ KONUŞANLAR DEĞİL, AYNI DUYGUYU PAYLAŞANLAR ANLAŞABİLİR
geçmiş olsun ümmet abi düzelir sorun kafaya takma
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
geçmiş olsun ümmet abi umarım en kısa zamanda motoruna kavuşursun
Cbr 125 :bounce:
bugün itibarıyle motoruma kavuştum kardeşler motordan salım usta,harun ve aydoğan kardeşlere çok teşekkür ederim arızaya sepep olan parçalar cdi ünitesi ve kontak seti tamamen değişti, ayrıca yamaha yetkililerine candan teşekkürü borç bilirim.
www.perkitan.com
yorumları okuyorumda; komik durumlar görüyorum..
aynı olayları bir Çinli makine yaşamış olsaydı buradakilerin yarısından fazlası "Çin alınmaz abi! Japondan-Italyandan şaşma" tarzı konuşmalar yapacak; Honda-Yamaha-Suzuki-Vespa falan önerecekti! Ama işin rengi değişip bu sorunları bir Japon makinesi yaşayınca ve bir çinliden daha uzun süre serviste bekleyince yorumlar ne kadar samimi ve aslında markacı olduğumuz konusunda düşündürüyor:
*Düşmez kalkmaz bir Allah(c.c)
*Japon da olsa, sonuçta motor. Sorun çıkarır normaldir.
*Servisler Türkiyede olduğu için problem var.
*Yamahada sonuçta ama yinede sorun çıkabilir.
Ve daha niceleri. Kimse bana kızmasın, ancak 20-25.000 km boyunca bırakın CDI beynini falan, ampullerinde bile sorun çıkarmamış onlarca çinli dolaşıyor piyasada! Şimdi bunlarıda bilen biri olarak burada yazılanları objektiflikten uzak bulmam son derece normal sanırım.
saygılar...
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)