nette gördüm bunu 2000 ytl 2. el çift silindir 6000 kmde 2000 ytl daha 6 ay garantisi varmış nasıl fiyat iyimi?
nette gördüm bunu 2000 ytl 2. el çift silindir 6000 kmde 2000 ytl daha 6 ay garantisi varmış nasıl fiyat iyimi?
Bir zamanlar bende aynısından vardı. Aldığıma çok pişman olmuştum. Fiyatı normal ama bana sorarsan sakın alma.
La liberta non ha prezzo !
guzel kacırma ::
QM 250 alcaksan guzel.Ama qm 250 almak guzel olmayabilir.Vibrasyon war.Birazda dayanıklılık problemı.
Çok güzel görünüyor ama aldıktan sonra sıkıntılar başlayabilir karar senin sonuçta bir yahama honda kymco vs. değil.Ama 2000liraya alınır.;)
Bende QM 250 alıcam ama istediğim hyosung gt 250 r
alınır bence
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
[B][COLOR="Red"]BİZ İNSANLARA MOTOSİKLETİ SEVDİRMEYE ÇALIŞIRKEN SAĞDA SOLDA GAZ ÇEKİP ! ARA SOKAKLARDA TEKER YAPARSANIZ!! ASLA ÖNYARGILARI YIKAMAYIZ ! BİLİNÇLİ SÜRÜCÜLER OLALIM VE MOTOSİKLET = ŞEYTAN İŞİ TABUSUNU HEPBİRLİKTE YIKALIM !! :queen:[/COLOR][/B]
O arkadaşda onu ya bu saatlerde yazmış, ya da sabah yataktan kalkar kalkmaz
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)