haır konus hortlamış bır kere merak ettıgım bu arakadas motor aldımı? aldıysa ne aldı ?
neden foruma gırmıyor neden 10 mesajda kaldı yoksa basına kotu bısemı geldı böle sonucssuz kalan forumlardan nefret ediyorum...
haır konus hortlamış bır kere merak ettıgım bu arakadas motor aldımı? aldıysa ne aldı ?
neden foruma gırmıyor neden 10 mesajda kaldı yoksa basına kotu bısemı geldı böle sonucssuz kalan forumlardan nefret ediyorum...
Instagram: gezgin_endurocu
https://www.facebook.com/gezginendurocu?pnref=story
https://www.youtube.com/c/GezginEndurocu52?gvnc=1
Tecrübenin nasıl ölçüldüğü ya da derecelendirildiğine dair bir yorum yapılamaz sanırım çünkü çünkü..çünkü'ler çok fazla benim hayatım boyunca kullandığım motosikletlerin selesinde en azından 300.000km hatta fazlası vardır ama tecrübeli olduğumu henüz iddia edmedim çünkü her allahın günü farklı binlerce trafik bireyi ile aynı ortamı paylaşıyorum
Enjeksiyon ve bazı farklı elektronik incelikler benim bildiğim kadarı ile sadece BMW F650GS modelinde var? diğerleri Karbüratör beslemeli.
Belki başlangış için uygun olabilir amma dikkat...o bir enduro ve Enduroların karakteristik davranışlarını tanımak gerekir sanırım..
Fazer'dan KESİNLİKLE uzak durmanı tavsiye ederim asil ve cesur yürekli kardeşim...2000km asla tecrübe olamaz ve bir Fazer'a asla ve asla yetmez. Felaket tellalı diyenler olacak ama olsun ben yinede uyarmak istiyorum: 100/100 kaza yapacaksın çünkü acemiliği asla afetmez ve SEN bu motosiklete hakim olamazsın.Yanlış yerde gaza gelir ve açarsan.....
DL 650 ile düzlüğe çıktığında sorun yaşamazsın fakat sıkışk ve ani dur-kalk trafiğinde bununla da (kaza yapmasanda) düşme olasılığın çok yüksek.
İmkan bulursan hepsinide denemeni öneririm kara vermeden önce.
İnşallah uygun olanını bulursun
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
En son 11-03-2008, 19:38 PM tarih ve saatinde yazmış arkadaş. Gerçekten ne oldu acaba? 2000 km'lik tecrübeyle Fazer aldıysa durum pek iyi olmayabilir.
bazen bir saat bir ömre bedeldir.yaşadığın anın tadını bilmek gerek.mutluluk denilen şey kolay bulunmaz ki,kaybetmemek için düşünmelisin.paylaştıkça çoğalan tek şey sevgidir(çok atmiim bir de bilgi).
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)