parmak motor hakkında bilgi???
Reklamlar
-
arkadaşlar biz şimdilik 3 arkadaş parmak motor almayı düşünüyoruz.benim çok ilgim olmadığı için büyük bir bilgim yok bu motorlar hakkında.araştırdığım kadarıyla küçük-orta ve büyük boy diye sınıflara ayrılıyor.biz öncelikle büyük boy düşünüyoruz olmazsa orta boy.peki bunların hangisi iyidir.hangisini önerirsiniz.ayrıca blata motordan ayrı başka satan bir yer biliyormusunuz?(2.el ilk tercih) aranızda satmayı düşünen var mı?400 yt kadar buldum ama çin malılar ve dayanıklı olduklarını düşünmüyorum.ne iyi ne kötü dediklerim kanaatine vardıklarımda 2.eli 600-800 ytl arası.sizce bunlar iyimidir?böyle bir motora daha fazla parada vermek istemiyorum açıkcası.aranızda satan varsa sesini duyursun.yada bu konu üzerinde fikirleri olanların yorumlarını bekliyorum.şimdiden teşekkürler
LasTiği YaK, RuhUnU deĞiL:cat:
Reklamlar
-
ben ilk defa yakından büyükçekmecede gördüm.gidişi filan çok iyiydi.su soğutması vardı.uğraşmak için alınabilir.
-
-
Blata derim başka da tanımam =) 8 beygir parmak motor yapmış adamlar. 100kmh hız yapabilir heralde. karpuz kadar motorun üzerinde saatte 100kmh ile gittiğinizi düşünebiliyor musunuz? eminim hızı sonuna kadar hissettirir =) ama o minicik tekerleklerle bozuk asfaltta çok tehlikeli olabilir. pist dışına çıkmamak gerek.
-
ketchup adlı üyeden alıntı
Blata derim başka da tanımam =) 8 beygir parmak motor yapmış adamlar. 100kmh hız yapabilir heralde. karpuz kadar motorun üzerinde saatte 100kmh ile gittiğinizi düşünebiliyor musunuz? eminim hızı sonuna kadar hissettirir =) ama o minicik tekerleklerle bozuk asfaltta çok tehlikeli olabilir. pist dışına çıkmamak gerek.
8 beygir motor yapan çok iyi kişiler mi oluyor yani? ona bakılırsa araştırma yaparken 15 beygirlik buldum birkaç işlem sonucu 19 beygire rahatça çıkabiliyormuş.ya bunu yapana ne demeli şimdi
-
Pardon ben yanlış yazmışım, 8 beygiri neremden uydurdum bilmiyorum. bahsettiğim Blata zaten 15 Beygirdi. O yazıyı yazarken Blata'yı diğer çin işi parmak motorlarla karşılaştırmak istemiştim. Bir de geçen hafta ilk kez 15 beygirlik bir parmak motor gördüğüm için hala şaşkınlığım sürüyordu o yüzden "Balata derim başkasını tanımam!" yazdım =)
Bostancı'da bir çinli parmak motor gördüm, ne görüntüsü var ne de gidişi.. Adam gazı köklüyor, motor yürüme hızına 2-3 saniyede ulaşıyordu.. gittigidiyor.com'da falan satılanların bunlardan olduğunu düşünüyorum.
-
şuan ki motorumu fuardan sonra büyütmek istiyorum o yüzden fazla bir masrafa girmek istemiyorum.700 ytl değerinde alman malı buldum.ne kadar iyi fakat bir bilgim yok.bildiklerim sadece otomatik vitesli olduğu 60km/h ulaşabildiği 2 zamanlı VS.kafam iyice karışık.alsam mı almasam mı hala düşünüyorum
-
ya bu prmak motor ufacık, normal bi insanın 3 de 1 i kadar olan ebatta bişey değil mi. nası kullanılır o yaa. jackass izlerken görüyodm da akıllı insan işi değil :D
-
HeadbaNgeR adlı üyeden alıntı
ya bu prmak motor ufacık, normal bi insanın 3 de 1 i kadar olan ebatta bişey değil mi.
nası kullanılır o yaa. jackass izlerken görüyodm da akıllı insan işi değil :D
akıllı olduğumuzu kim söledi ki
-
bunların parçalarını kullanarak acaba mopede de modifiye yapılır mı?
biraz fıursatçılık gibi oldu ama 8 hp 15 hp gibi rakamlar aklımı aldı.
-
http://au.youtube.com/watch?v=mxtq02oBlQo
Böle bi videosu var ama cok tehlikeli ya .
[COLOR="Red"][B][I]Pitbull isin't be played the GAME. . . [/I][/B][/COLOR]
-
hobi harici kullanmayın bence yola çıkmayın yoksa yapışırsınız yola
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Yukardaki pocketbike'ı salı pazarında karşılaştığım biri kullanıyordu. 60km hıza çıktığını söyledi ve fotoğrafını çekmeme izin verdi..
-
-
arkadaşlar bende pocket bike ların tüm modelleri var isterseniz yardımcı olabilirim chopper racing scooter farlı racing her türlüsü war 05384556692
saygılar.
-
abı bu motorun ustunde nasıl oturuyolar ayakları agrır adamların teker yakıomu bu pekı
-
markete gitmek için ideal aslında
-
abi teker yakıo mu tekere gelıo mu bu
-
benzin fiyatları biraz daha artarsa sonumuz bu gibi gorunuyo.. cok sempatik bi duruşu var ama..
Wildgoose Rider - Transalp 650
-
çok tatlı görünüyor burda eski fuar alanı var , sürekli bu motosikletlerden görüyorum orda . çekirdekten yetiştiriyolar çocukları
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)