Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

cbr 125 alıyorumm... oleyyyyyyy...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Henüz Yok
    vay bee mersinlilere bak helal olsun...Ya şu fren meselesine yetkili bir ağızdan cevap alalım artık

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

hayırlı uğurlu olsun kazasız kullanışlar dilerim
    KURSSAT adamım aynı dert bendede var boy 1.90 motosiklet sıkıntısı hat safhada
    çoğu kedi eniği gibi kalıyo yoksa şimdiye aldıydımı yamaha ybr yi en azından

PcKopatGhostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600F
    hocam fren işine acilen çözüm bulmak lazım... çünkü öyle böyle deil.. ön olsun arka olsunn resmen kilitliyo.. bugn bir arkadaşımın popcorn 90ını kullandım, disk fren gayet güzel tam kıvamında.. bu arada mersinde kaç tane cbr war ki? bir ara toplanabiliriz mersinde güzel birşeyler yapbiliriz? mesela topplanıp buradan kızkalesine falan gideriz... ne dersiniz?

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    bu arada tekrardan herkese teşekkür ederim.. kazasız belasız sürüşler...

Motosikleti
    Henüz Yok
    ya birde çok güvendiğim bir arkadaşım cbr125 in biraz tozlu ve kumlu yolda güvensizleştiğini ve ön tarafın sağa sola kafa attığını söyledi buda tabi çok canımı sıktı insan bu korkuyla asfalttan çıkamaz ya

singolle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XT 600 E
    hayırlı olsun kardeş . allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    saolun hocamm..

knnksk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    deer152
    ben 15 gün evel viraja yatarak girdiğimde önümde bir mazot akıntısının olduğunu gördüm ama artık çok geçti motor altımdan kayıp gitti birden tam 50 mt. sürüklendim asfaltta benim motorum 152 lik ve r tipi o kazayı cbr 125 le yaptığımı düşünemiyorum heralde dağılırdı motor benimde hoşuma gidiyor fakat lastikleri çok ince cbr 125 in ne oılursa olsun kask takın ben yırttım allah kaza bela vermesin

Motosikleti
    Henüz Yok
    Allah allah deer 150 ye bişey olmuyor ama aynı kazada honda darma duman oluyor öylemi bence sıralamada hatan var cbr la yaptığın kazayı deer ile yaptığını düşünme bence honda nın dayanıklılığından emin olabilirsin...

just_life - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Fazer
    kimyager_tr, deer kalitesiz değil bence şasesi çok saglam dıs kaportada zaten Plastik tarzı bir malzeme kullanılmıs buda maliyeti düşürüyor ama ufak tefek parcalar gerisi zaten sase ve gayet güzel.

Kaza sonrasındada ortaya cıkacak Parça maliyeti olarakda çok fark var cbr ile aralarında.
    \'\'Sadece ileri gitme riskini alanlar, ne kadar ileri gidebileceğini öğrenir\'\'

Motosikleti
    Honda CBR 600F

Motosikleti
    Honda CBR 600F
    ya üstadlar ben bu motorun bu kadar seri olacağını hiç tahmin etmemiştim.. bugün birazcık zorladım ama rodajda olduğu halde manyaq akıyo.. kalkış desen azcık bastınmı patiye düşüyo.. yada ön kalkıyo.. ama fazla zorlamadım.. hızı da bir o kadar harika.. 6. viteste azck bastım 110 gördüm ama motor daha istiyodu, rodajda olduğunu düşünüp hemen geri yavaşladım.. şu an 2. gününde 166 kmde.. bu arada ben rodajda olduğu halde boş viteste biraz bağırtıyorum ışıklarda falan bundan birşey olurmu?

Motosikleti
    Henüz Yok
    İlerde olur yapma.....Ya birde senden ricam biraz kum yada çakıllı yolda kullanınca motorun yol tutuşu hakkında buraya bilgi verirmisin şu an tek aradığım soru bu kaldı bu motorla ilgili ince teker ve hafif motordan dolayı tozlu kumlu yada çakıllı bir yolda hiç emniyetli olmayacağı söyleniyor kullananlar tarafından....

prens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bende almayı düşünüyorum kullandıltan sonra olumlu yada olumsuz yönlerini yazarsan sevinirim hayırlı olsun bu arada

burik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    haojin as125t yaza inşallah ybr olacak
    walla ben 16 yaşımda olduğuma isyan ediyorum çünkü allahın balıkesirinde ve sanayisinde 3tane farklı renkte cbr125r görüyorum ve kafayı yiyorum repsol kırmızı ve mavi ama elde deil ve en yakın gitarcı dostumda fazer600 yamaha war kafayı yemeden ehliyeti alırsam başka bir isteğim yok

red-lucifer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    jinlun 150 cc
    hayırlı olsun dostum kazasız belasız kullan. Kaskın ve aklın başında olsun.
    Yine Düştük Yollara

sijelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 150 34 FB 5731
    ya üstadlar ben bu motorun bu kadar seri olacağını hiç tahmin etmemiştim.. bugün birazcık zorladım ama rodajda olduğu halde manyaq akıyo.. kalkış desen azcık bastınmı patiye düşüyo.. yada ön kalkıyo.. ama fazla zorlamadım.. hızı da bir o kadar harika.. 6. viteste azck bastım 110 gördüm ama motor daha istiyodu, rodajda olduğunu düşünüp hemen geri yavaşladım.. şu an 2. gününde 166 kmde.. bu arada ben rodajda olduğu halde boş viteste biraz bağırtıyorum ışıklarda falan bundan birşey olurmu?

sen bide deer 152 yi dene denk gelirse, cbr125 bmx bisiklet
    Big Black SHARK
    :cat:
    34 FB 5731

Motosikleti
    Henüz Yok
    kardeş kanuni bayisi falansın yada bir akraban bayisi galiba nerdeyse bütün motor forumlarına üyeyim senin kadar ateşli kanuni savunucusu hatta hondaya rakip gösteren görmedim..deer 152 10 beygirlik motoru bile forumda, katalogda yanlış yazmışlar aslında motor 15 beygir dedin yani ne bilim bana ilginç geldi ayrıca deer 152 kullandım ama cbr 125 kadar seri ve atakta değil eğri oturup doğru konuşalım, iyi niyeti olarak yazılarını yazdığına eminim ama verdiğin bilgiler yeni başlayanları yanlış bilgilendirebilicek nitelikte o yüzden cevap yazmak istedim saygılar

sijelli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Superlight 150 34 FB 5731
    kimyager_tr,
    karıştırma arkadaşım 10 beygire 15 demedim iyi oku o ben değilim yanlış yazılmış onu zaten biliyorum inan çok araştırdım hondanın bu motoru çok gereksiz sırf reklam
    cbr 125 hem 125 hem vitesli ne uğraşıyosun bmx gibi zaten deerla ilgili bişeyim yok hemen oraya getirirsiniz zaten göz var izan var
    Big Black SHARK
    :cat:
    34 FB 5731

Motosikleti
    Henüz Yok
    iyi peki dediğin gibi olsun...ciddi bir honda cbr düşmanı ile karşı karşıyayız

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler