Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

kanuni fredom 200

REKLAM ALANI
    Sinan Er - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS
    Yok bu model geçtiğimiz yıl ortalarında geldi henüz yeni

Mühim olan senin ihtiyacını belirleyip ona göre hareket etmen

Benim motoru aldığımda ikinci el sahibinden.comda sadece 1 ilan vardı bende onu aldım ve burdan bi ton insan uzakdur o motordan die başlayan olumsuz görüş bildirdi.

Ben hesabımı yapıp aldım kullanım ve performans olsun ihtiyaçlarımı karşılamak bakımından olsun hiç sıkıntı cekmedin ve nekadar doğru bir karar vermiş olduğumu gördüm

Kim ne derse yeni yenidir.

Sende biraz dikkatlı kullanırsan sorun olmaz

Ha birde servisini iyi seçmelisin ( ben sadece bir servis biliyorum onada sakın uğrama bahçelievler kanuni )
    Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    kardeş benim fikrimi sorarsan uzak dur derim..

neden mi? bak dikkat et piyasada genelde benzer tip motorlar var. birinin adı kussar birinin adı mussar birinin adı asya birinin adı kanuni.. ama tip aynı.. biri pembeye boyamış satıyor biri kırmızıya biri siyaha.. hata bir çoğunun üstündeki desenler bile aynı..

keriziz ya bizde güya yiyoruz.. kanunidekiler zeka küpü ya.. çin malını getirip iki tekerleğini monte etmekle türkiyede üretip yaptık diye çıkıyorlar ortaya.. alıp o iki tekeri onlara monte etmek lazım bu sözleri yüzünden ama neyse..

al güzelinden nerdeyse aynı paraya bi ybr, yada az biraz daha koy bi cbf... binerken de başın ağrımasın satarkende..

tabi bu benim nacizane arkadaş tavsiyem.. sonuçta para senin keyif senin..

nitrious81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Octavia
    Ben olsam bende o parayı ÇİN e baglamam yalan yok bence bu mılletı dınleyın hee dıyeceksın sen nıye aldın ben aldıgımda 1800 e almıstım
    Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!

Motosikleti
    gönüller bir olsun da..
    bi de ekleyeyim bari.. benim bildiğim 90 km mi ne azami hızı.. 200 lük ve bu hız.. bunun üstündeki motor ne, moblet motoru mu?

demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    bi daha düşün elinde hazır paranda varmış.2000 ytl civarına sıfır ayarında ybr alırsın,geri paranada kask,eldiven,mont,motoruna koruma demiri,arka çanta,bu saydıklarımı o paraya rahatlıkla hemde kalite olanlarını alırsın.ve ybr de çok daha az problem yaşarsın.kanuni dediğin motor tamamen çin malı,sadece toplamayı burada yapıyorlar.
    dostça bi tavsiyesonra keşke şöyle yapsaydım deme.
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

JAKOBEN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Gt250 COMET
    Alıntı asfalt meleği adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş benim fikrimi sorarsan uzak dur derim..

neden mi? bak dikkat et piyasada genelde benzer tip motorlar var. birinin adı kussar birinin adı mussar birinin adı asya birinin adı kanuni.. ama tip aynı.. biri pembeye boyamış satıyor biri kırmızıya biri siyaha.. hata bir çoğunun üstündeki desenler bile aynı..

keriziz ya bizde güya yiyoruz.. kanunidekiler zeka küpü ya.. çin malını getirip iki tekerleğini monte etmekle türkiyede üretip yaptık diye çıkıyorlar ortaya.. alıp o iki tekeri onlara monte etmek lazım bu sözleri yüzünden ama neyse..

al güzelinden nerdeyse aynı paraya bi ybr, yada az biraz daha koy bi cbf... binerken de başın ağrımasın satarkende..

tabi bu benim nacizane arkadaş tavsiyem.. sonuçta para senin keyif senin..
    +1
    Fazla söze gerek yok mantık konuşmuş..
    Build A Fire A Thousand Miles Away To Light My Long Way Home
    I Ride A Comet My Trail Is Long To Stay Silence Is A Heavy Stone

ThugLord - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni Freedom 200
    ben Kanuni Freedom 200 kullanıcısıyım suan motorum 1000km'de yani baya yeni ama suanki performansından cok memnunum yaptıgım tek değisiklik egzos oldu ben tavsiye ediyorum hem görünüş cbf 150 den daha guzel hemde performansı daha guzel ama sen bilirsin...
    bu arada motor
    1. Viteste 40Km/s
    2. Viteste 60Km/s
    3. Viteste 80Km/s
    4. Viteste 100Km/s
    5. Viteste 120Km/s - 130Km/s
    hız yapıyor ufak bir dişli değişimiyle bu oranlar dahada artıyor bilginize...
    [B]Only Racer[/B]

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)