Hem ihtiyaçtan satıyor hem de yüksek model makinalarla takas olur diyor...30000 km de supermoto kendimde motorcu oldugumdan bakımlarını eksiksiz yaptım her akşam bahcede üstüne branda cekili vaziyette duruyor sıkışıklıgım dolaysıysa satıyorum eyer sıkıntımı atlatırsam fiyatı 6 bin ytl ye cekicem gelin görün istenilen ustaya gösterin.şimdiden ilginize teşekkürler.LÜTFEN PAZARLIK İÇİN ARAMAYIN. takas olur.Yüksek model temiz makina tercigimdir cin malları haric.fiyatta anlaşırız.
Ne ayak?...
...Sergerdan...
abi özür dileyerk söylüyorum üretimi durmuş muhabbeti çok basit kalmıyormu.yani bi makina alırken 3-5 yıl binip sonra yakmayamı alıyorsun.adamlar hala hacı murata biniyor.fazla eşelemekte istemiyorum bu konuda tartışılacak çok laf var(yanlış anlama olmasın sohbet anlamında)
erdo kardeşim daha öncede yazdım diye hatırlıyorum.en güncel rakamım daha bikaç gün önce,benzin litresi 3.140 ytl, 48 liralık benzinle 363 km yaptım.hesaba kafam çalışmıyor öğrenebildiğim kadarıyla hesapladım sanırım km ye 132 kuruş yakmış.adanadan fekeye saimbeyliye iki kişi olarak(tabi gezide diğer arkadaşlarda var kalabalığız)yapılan yolda harcanan benzin.adananın rakım 23 ,gittiğimiz yelerin rakımı bilmiyorum ama,yaylalık yerler,resmen dağların arasına girdik.bence bu yolda çok güzel rakam.
yüksek deyil er5 6 vites,ve çok iyi performans
ben sürat yapmıyorum gücü yetiyor bana.220 yi rahat görenleri biliyorum
er5 de 6 vites...25 viteste olabilir
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Egzortus bırak bu işleri gel sana zx7 alalım.paşa paşa bin.
ne enduro ne de naked senin tarzın değil.sana ss makina lazım.bak pisman olursun sonra.
Sonucta zamanında ss kullanmış adamsın.e yolun sürekli asfalt olacağına göre enduro senin için gereksiz.
bu arada mhrrm ede bıraz gaz verde birlikte alın.
Drift Religion
arkadaslar selam...
exorcist sana da selam... piton motor un ordaki kle 500 un sahibiyim )
burda yazilanlari okudum, dayanamadim kle 500 e laf atan arkadaslarim. honda 1100xx 900 rr ve pesinde kle 500 caddede s virajina yanlaya yanlaya giren bir makinenin sahibiyim ;) 200 kadran var cok rahatta iteliyorum 200 yu... sehir icinde scooter gibi kullanilan bir makine cok kivrak arazide ise beni tatmin ediyor herseyi ile. hee enduro denince paran varsa 1200gs alacaksin varedero alacaksin. suana kadar bricok motor kullandim. performans olarak cok iyi bir makine bence tek handikapi 2 kisi binince artci biraz zahatsiz oluyor :s
parca olarak bir sıkınti cekmedim ben her turlu parcayi orjinal buluyorum. heleki motorumun iki tane ustasi var biri golcukte biri burda. onlardan yanada bir sıkınti yasamadim...
kazasiz gunler diliyorum hepinize
Hata Yapan Ölür.. Ölüler konuşmaz
hehe dogru diyorsun vallahi makineyi alinca unuttum vallahi :-) ama o baktigim siyahi almadim kirmizi suan ki sizin ordan 35 plakali ;) en kisa zamanda koyarim dostum resmi soz :-)
Hata Yapan Ölür.. Ölüler konuşmaz
beklıyoruz deneyımlerınıde paylasırsan sevınırız kazasız sürüşler
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
bu bahsetiğiniz kle500 ü geçenlerde gördüm yolda gayet iyi gidiyodu vede sesi çok hoşuma gitti ufak teker biraz alçaltmış ama yolda biraz agresif ve güzel duruyo aynı köpek balığna benziyo.
bence almak istiyosan bak ve al arkadaşım fena makinalar deil kle500 zler.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)