Yamaha Güncel Kampanya Fiyatları
Yamaha Güncel Kampanya Fiyatları
Ah Mt-03 aah... muhteşem bir makine.. Bir de ikinci el ilan verenler şu kampanyaları takip etse şahane olacak. Firma kampanya yapıyor, adamın sattığı bilmemkaç bin kilometredeki motor, sıfır fiyatından daha pahalı... Mesaj atıp uyarıyosun, "işine gelirse" diyo..
bence de mt 03 dehşet bimakinaaaa
acaba benım motorun sıfırı kac para bılen var mı
MT03 bana göre 5 para etmez.
bir arkadaşım eşine satın aldı...
parasına yazık etmiş..
titreşim fazla ( eski BMC pikaplar gibi..)
oturumu rahatsız...
sana gore belkı 5 para etmez ama severek kullanan arkadaslarım var
mt-1 28 milyardan satılıyodu şimdi 22 milyar demekki bu paraya satıncada para kazaniyor, ne kadar keriz yerine koyuyorlar insanı
baska ulkelerde bu kadar pahalı deıl neden turkıyeye bu kadar pahalı gelıo acaba fabrıkası olmadıgından mı?
fjr1300as bu nasıl bır motor kı bu kadar ucuk kacık bı fıyatı var
arkadaşlar bu kampanya 18 şubat' a kadardı ve şu an itibariyle bitmiş durumda. zaten beldeyama.com.tr adresine gittiğinizde pop-up olarak açılıyordu duyurusu, şu an o da açılmıyor, demek ki bitmiş. hoş zaten kampanya bitmeden önceki tarihlerde bile fz6 fazer ve fz6 naked ellerinde kalmamıştı.
Eleştirmek ile saçmalamak arasında çok ince bir çizgi vardır...Dikkat etmek gerekir..!!
Carpe Diem & Smile
yanı bosuna acılmıs bı topıc
hangı motorun yedek parca fıyatını ogrenmek ıstıosun
uffffffff valla ıcım urperdi.
arkadaşlar ben kampanya bitti dedim ama yeni bi kampanya falan başlamıştır ya da başka bi özel durum vardır, onu bilemem. yalancı çıkmayalım sonra...
Eleştirmek ile saçmalamak arasında çok ince bir çizgi vardır...Dikkat etmek gerekir..!!
Carpe Diem & Smile
ınsallah baslamıstır baslasın zaten adamlar sırf bızım ulkeden kar yapıolar
dragstar 650 icin vites okuyucu aynı zamnda yagın orda durmasını saglıyo 10cmlik bişi düzgün sekli yok kare diil yani (: fikri olan varmı?
Kampanya beldayama nın sitesinde gözükmüyor olabilir ama bayilerde devam ediyor.
http://www.sahibinden.com/motomert_d...XQQdisplayitem
http://www.sahibinden.com/fazer_78_h...XQQdisplayitem
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)