Mesaj atan herkes için teşşekür ederim. Konyaaltı lisesinde okuyorum.Zaten öğrenci adamım arka lastik biter kabak lastikle kalmayalım.
Mesaj atan herkes için teşşekür ederim. Konyaaltı lisesinde okuyorum.Zaten öğrenci adamım arka lastik biter kabak lastikle kalmayalım.
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
Biz küçükken hıdırellez olduğunda ateşe atar yakardık lastiği...
Devir değişti
... yaşlı bir devrimci düşürmez hiç ağzından özgürlük kelimesini
ve yatmadan önce bir bardak su yerine denize bırakır takma dişlerini ...
''Four wheels move the body. Two wheels move the Soul.''
Bu forum, nitelik ve katılımcı kalitesi açısından belli standardların altına düşüyor her geçen gün. Bunun önüne geçilmesi gerekir. Her geçen gün daha az açar oldum sayfamızı.
Yazar arkadaşlar, aklınıza gelen herşeyi yazmayın buraya lütfen. Önce yazmaya değer mi diye düşünün, sonra yine düşünün, sonra bir kere daha düşünün... Gerçekten değdiğini düşünüyorsanız, yine yazmayın 15 dakika bekleyin bir daha düşünün...
Üç boyoz bir kola
ülen kibrit tiner yazcaktım herkes yazmış
[FONT="Arial Black"][COLOR="Red"]BU ALANA REKLAM ALINIR[/COLOR][/FONT] ::tutkuy::
Çok ısrar ettiniz en sonunda yakcam motoru benzin,tiner.
Drift Religion
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
Yok ben lastiklerin parasını yazın kazandım ama eskidiğinde yapacam şimdi yapmam.
Drift Religion
aslında lastiği değiştireceğin zaman paşa paşa yakarsın nasıl olsa atıcam neden yakmıyayım?dimi ama?
ama yeni lastiğe deneme bence parana yazık.
Drift Religion
sen yoksa terör örgütü mensubu musun bakiim yollarda lastik yakıcaksın hea
istanbulda olsan gazi mahallesinde yak derdim ama panzerler su bancıyla motorunla birlikte seni havaya sıçratırdı
lütfen sonuna kadar okuyun..
ya hepiniz demişsiniz benzin olayını konu tam benlik 2 gırgır da ben yapam..
mach1 kanka şimdi motoru ayaklığa alıyosun motorun altına bikaç odun koyuyosun 1lt yağı odunların üstüne döküyosun 1lt tineri motorun üzerine boca ediyosun 3lt benzini motorun hertarafına döküyosun sonra kibriti yakıp motorun üstüne oturuyosun..
kesin çözüm hem senden hemde motorun dan kurtuluruz..
çocuk işte
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
amma gırgır şamata yapmışsınız ya, maşallah hepiniz arkadaşa giydiriyosunuz ama çoğunuz " ben biliyorum ama sen yapma" modundasınız ki eminim hemen hemen hepinizde biliyorsunuz yani bu demek oluyor ki "lastik yaktınız". O zaman kendinizlede dalga geçin bakalım...
http://www.facebook.com/melihdelal / Gilera Runner 180SP | [COLOR="Red"]Motor[COLOR="Orange"]Bike[/COLOR][/COLOR] - Melih Umur Delal
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)