yazıyı yazan kişinin bütün mesajlarını arattım bu konu hakkında bir tek kelime bile göremedim.
geçen sene bu şekilde yazılan bir yazı için bir firmaya sorun nedir ne değildir diye sorduğumda cevap olarak kullanıcının söylediğinin tersi olarak bir cevap aldım.
kanuni koreli firma ile ortaklık yaptığı gündemde iken marka hakkında bu şekilde bir yazıya şüphe ile yaklaşırım
aynı şekilde aprilia içinde benzeri konular açılmış markanın distiribütörü değişmiştir.
o nedenle yazılanların tamamen doğru olduğuna inanmıyorum
başka diyecek sözüm yoktur
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
bu konu hakkında pek yorum yapmamayı dusunmustum ama sanırım yazmakta bılgılendırmekte fayda var
karmacoma arkadasımız ben bır ST KANUNI bayısı olarak 1 yıldır bu gelımenın ıcındeyım. evet dogru yedek parca stokları var ve olacak. ama bu boya kupu degıl. 2007 sonunda yapılan anlasmanın zemın hazırlıkları devam eder. hyosung kullanıcılarına mujdelı haber baslıklı konuyu vakıt ayırıp ızlersenız kanunı dekı uygulamaları yazdıgımı goreceksınız.
yakında onlıne sısıtemde yedek parca temın edecegınızı soylıyım cunku bız bayı olarak 1 yıldır bu sısıtemı kullanıyoruz. sıze tavsıyem bos bır vaktınızde 25 mılyon dolar harcanarak yapılan fabrıkaya mısafır olup gozlerınızle gormenızdır.
para cıkısmamıs espırı olarak kabul ettım. kım olsa 25 mılyon dolarla evde yatar torununa kadar yetecek sekılde stres ve sıkıntıya gırmeden yasamayı tercıh eder. bıraz sabır surda kac ay oldukı henuz anlasmalar uygulamaya gırmısken.
yazıyı yazan kısı yenı olabılır. hıc yazmamısta olabılır bır sıkıntı var ve tuketıcı yasal yollara hakkını aramak ıcın basvurmustur. gece yarısı ,gunduz ortası veya sabaha karsıda acabılır konusunu ve derdını paylasmak ısteyebılır ki bu yazıyı ben daha HFC okumustum.ordan okuyabılırısınız.ayrıca 29 ekımde korelı fırma gorusmelrı vardı ama sız bılmıyordunuz. cunku yayınlanamdı bunuda cok az kısı bılıyordu.
kırmızı renklı hıtabınızda sankı kanunı bu tıp yazıları yazdırıyor gıbı ıma var. bunu boyle dusunmek yersız. form ıcınde hyo ıle ılgılı baslıklara bakın yazdıklarımız var yapılanlarda. bunu yasayan arkadasımızın dogrulugunu yargılama hakkımız yok.
ben bayı olabılırım ama bu konuda onemlı olan kullanıcının sıkıntısının ne sekılde olursa olsun gıderılmesı gere. dıstrıbutor fırmada haklı olabılır,kullanıcıda. buna hukukı acıdan karar veren mercıler vardır.
HFC den bazı alıntılar yapmıstım dıger konu baslıgına bakarsanız bu sorunlar vardır olacaktır onemlı olan hızla cozulmesıdır. hfc alıntılara bakarsanız bu sıkıntılar korelı fırmanın anlasmasından daha oncelerıde olmustur. dıstrıbutor fırmayıda ,yenı ortaklıgıda zan altında bırakmak daha yanlıs bır davranıstır.
ayrıca bende yogun ısım sebebıyle formu takıp edemedıgım zamanlar gece gec vakıtte veya zamansız bakabılıyorum.
bıraz daha objektıf olamlısınız. ben bayı olarak taraftar olsam sız olsanız sorunlar ortada kalır. tırbunde oturup yorum yapmak her ıkı fırma ıcınde kolay ama gelın bırde bızler gıbı ıcınde olun. belkı ıcındesınız ama eger ıcındeysenız o zaman objektıf bakmayı deneyın.
dostum oncelıkle cok gecmıs olsun dıyorum,keske sorunlarını 3 gunce belırtmıs olsaydın,bende kardesıme aynı motoru aldırmazdım,eyvah eyvah,cok dusundurucu.bende aynı dusunceyle cıkmıstım japondan ucuz cinden kalıtelı derken hyo aldık.250 gtr
Konuyu global motora bildirdim.Umarım buraya gelir ve bir açıklamada bulunurlar.
dısardan kullanıcı olarak goruslerınıze katılıyorum. bırde bızler gıbı ıcerde yapılan hazırlıkları gorsenız hak vereceksınız. ama dedıgınız dedıgımız gıbı bıraz bekleyıp sonucların sıze yanmasını gormenız fıkrıne bende katılıyorum.
aslında bız uygulamanın nasıl olacagı konusuu asagı yukarı bılıyorz bu ortaklıgın nedenlerı nıcınlerınıde ama tabı yazmakta cok dogru degıl.
ek olarakta unutulmamalıkı korelı fırma kuralkana teklıf getırmıstır. 2007 yılı 6 ayında bılgım oldugunda adı gecen markalardan uc japondan bırını secın fıkrımı ıletmıstım. ama goruyorum kı uc japondan bırı secılseydı bu kadar gurultu cıkmazdı sanırım.
Valla hepsi aynimi blmem Benim basıma 2 olay geldi
Kawasaki (Z-Moto) parcamı 5 ay sonra getirdi adamlari aradim bide bana Fırça kaydılar, arada en az 10 kere telefonla aradım e 5 ay beklerken can sıkıntısı sarıyo.
Daha once ferco motordan istedigim bi parca 5. hafta gelmisti arayp siz bana 3 hafta dediniz dedim adam 1000 kere ozur diledi, fuarda yanına gittim cay ikram etti.
Motor alırken markasına degil getiren firmaya bakıcam artık...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
bu başlık bi süre önce hfc de açılmıştı
ondan sonra bi gelişme oldumu acaba ?
Hayatımda en sevmedigim sey bir firma hakkında insallara şikayette bulunmaktır, orda calısanların hakkını yiyiomus gibi hissediyorum ama tmm parca gec gelmis okey aksilik olmus vs diyelim ( parca yurt dısındada yokmus ordan baska yere siparis gecilmis) de ben telefonla arayınca bi kusura bakmayın desinler yardımcı olmaya calıstıklarını dusunsem, parca gec gelecek diye bi tel acsalar.
Dedigim olay eski degil yeni...
HONDA 600f -2008- >> Kawasaki Er6 N -2007->> Derbi 125 Nude -2006-
Artik No Kawasaki Yes Honda =)
her konuda mutlaka geyık yapan oluo
ByPaTr10 kardeş, senin yorum mekanizman yaşın gereği yeterince gelişmemiş olabilir,
ELİNT scorp'dan alıntı yapıp Z-moto hakında bir soru soruyo onu üstüne alınıp cvp ver(em)iyon.
ben topic sahibi arkadaşın global motorla ilgili sıkıntısı ile firmanın yetkilisinin röportajındaki beyanın arasındaki tezatlığa dikkat çektim gayet açık anlaşılıyo bu, altında bi espiri yapılmasıda bu konuyu ilgilendiren kimesyi rahatsız etmiyo, sana ne ouyo anlamadım,
geyik ile espiri arasındaki ayrımı yap sonra saçmalamaya çalış tamammı şeker kardeşim,
May The Force Be With You
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
anlata bıldın cok guzel gunde sıtede 8 saat gecırdım 10 gunde 80 saat az gelmedı cogu kısıyı tanıdım vede 'Tanısalım mı' yazısınıda belkı aynı sehırde oldugu ıcın ve yardıma ıhtıyacı oldugunda yardım etmesı ıcınde yazmıs olabılır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)