arkadaşım sende kafa bayaa büyük demekki sen tak kaskını ama en büyük bedenini tak anca olur bu arada sen bana bakma sen git başka konulara yor o koca kafanı ok
arkadaşım sende kafa bayaa büyük demekki sen tak kaskını ama en büyük bedenini tak anca olur bu arada sen bana bakma sen git başka konulara yor o koca kafanı ok
Hadi yaaa ciddi misin....
Bundan iki sene evvel bir kaza yaptım ve diz kapağım kırıldı, senin anlatmana gerek yok o anları ben de burada ki çoğu arkadaş da iyi biliyor.. Kaza yaptığın zaman ehliyetin var mı yok mu fark etmez demen de ayrıca çok komik..Haklı isen bile haksız oluyorsun ehliyetin yoksa..Madem yaşın 24 madem B ehliyetin var git A2 ni de al öyle bin motoruna.. Akıl verme burda millete..
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
eheh cok komık bı arkadas ya..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Onur nerde yaw, biri seslesin hele..
kardeş senle olur olmaz polemiğe girmicem ne halt yiyosan ye.saçma sapan konular açıp meşgul ediyosun milleti.madem kaskını takıyosun neyin tartışmasını yapıyoruz?
kızım sen emzikle dolaşırken ben motosiklet kullanıyodum ben yıllardır araba ve moto siklet kullanırım istanbul trafiğinde yeni başladım ayrıca çok kaza geçirdim hatta yanımdaki bir arkadaşım rahmetli oldu en iyisi sende kafanı yorma şu koca kafalı arkadaş gibi sende başka konulara yor o güzel kafanıı!!!
yaa arkadaşım slayer ben seninle tartışmıyorumki sana dedimki git bu konu hakkında benle polemiğe girme dedim sen hala cevap yazıyosun
Neyin tartışması bu ya....
Bişiler sormuşsun cevap verildi ,daha da uzatmaya gerek var mı arkadaşlar?
Kimin ne kada motor kullandığı da bu konuda önemli değil bence..
Açılmış olan topic sapıtılıyor farkındaysan. bence daha uzatmaya gerek yok.....
[B]Bahar geri gelir biz olsak da olmasak da....[/B]::melek02:
Apti mi kim o:cherry:,kımılcan:silent:
::fool::
Öyle mi abicim benim de yaşım 13 zaten Kolunu bacağını kırıp da bana geliyo senin gibiler biliiin mi..
yıllardır araba ve motosiklet kullanıyo daha motosiklet ehliyeti yok.çok kaza geçirmiş yanında bi arkadaşı vefat etmiş ve hala kask takarsam polis durdurmaz değil mi diye soruyo.allah sana akıl fikir versin arkadaşım.ben koca kafalı olmamla gurur duydum bi anda.olmamasından iyi valla.
ay aksam aksam keyfım yerıne geldi sen saol be jackalcan..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
bence gereksiz bi polemik oluşturuyosunuz arkadasın anlatmak istediği belki de en yakın sınav tariihine kadar buda 3 ay sonra acaba ozamana kadar iidare edebilirmiyim diye sormuş ayrıca kimin zeki olup olmadıgıda bu forumda klavye başında belli olamıyacagı kanısındayım...
dostum sana cevabıma gelince bnce mayıs gelmeden ehliyetini al çünkü genelde bu bahar havalarında motorlular polislerin gözüne carpıyor kışın binenler daha cok genelde tam ekipmanlı oldugundan polisler pek durdurmıyor ve uygulamalar bu bahar aylarında baslıyor ama polis dur deyincede kaçmaya çalışma malum ortada bi çok kundaklama olayları var sıkarlar arkandan boşuna hayatından olmayasın...yolda giderken önüne değil ileriye bak kırmızı mavi ışık gördüğünde gidecegin güzergahı değiştir
jackal_64 ben yanlış anladım ehliyet yok deyince tamam en azından B var oda bir avantaj ama düşünki kaza yaptın % 100 haklısın nasıl ispat edeceksin nasıl hakkını arıyacaksın ben senin kurduğun cümleye göre yorum yaptım kask takınca polis durdurmuyormuş,bu işin kaskla ehliyetle alakası yok polisin nezaman nerde çevirme yapacağı belli olmaz kaskında takılı olsa beyefendi ehliyet ruhsat diyormu diyor ee abi memurum amirim ruhsat var ama ehliyet yok ama bak kaskımda takılımı diyeceksin polemiğe girmeye gerek yok motora biniyorsan kendi sağlığın için herşeyin olacak tamammı kardeşim kal sağlıcakla farın yolun açık olsun
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
yaa tubiş kolunu bacağını kırıpta sana gelenler akıllı çocuklar demekki şu slayer arkadaşımız gibi koca kafalı ki ondan çok akıllılar haa bu arada KONU kapanmıştır herkese byyy
bence bu konuyu uzatmanın anlamı yok eger sen kaskla polıse yakalanırsan polısın ıyı zamanıysa
Polis:ruhsat,ehliyet lütfen
Sen:abi ruhsat var ehliyet yok
senın bu yoldan kurtulusun polıse yalvarmaktır ben rahat 15 kere yakalandım hepde polıslere yalvardım falan acınacak hale dusurdum kendımı hepsıne bana hadı bı daha gormuyeyım dedı bende ordan motora bınmeedn uzaklastım
(motoru elınde gotur dıolar)
Arkadaş... kask takarak dolaşan birisinin polis çevirmesine yakalanma riskinin daha az olup olmadığını öğrenmek istiyor. Onun kask takıp takmaması ayrı bir konu...Sorusunun cevabına gelirsek kask takmayan adamda risk daha büyüktür tabi. Çünkü kask takmamak ülkemizde trafik cezaları kapsamına girer.Bu yüzden herhangi bir polis memurunun bu kişiyi görüp işlem yapması adli bir yükümlülüktür. Bu yüzden çevirmeye takılma ihtimalin daha yüksek...
Hadi ya biz daha burdayız ama hadi sana byeee
Bu arada polemik falan yok eğleniyoruz işte...
gökhan150zat bak herkes senin gibi yorum yapsa öpüp başıma koycam ama bazı dengesizler anlamıyo ve dalga geçiyoo seninde dediğin gibi ben ilk sınavda alıcam ehliyeti o zamana kadar idare edrmiyiym diye sordum konu nerelere geldi neyse ben kapattım konuyu sanada teşş
kask olmasa olası bi kaza anında başına gelebilcekleri biliyosdur heralde kask tak ve kurallara uy polis dokunmaz. ha dersen ki ceza ödeyebilirim ve motorum bağlandığında 2,000 ytl ödeyebilirim o zaman free takıl. mesela bende de ehliyet yok polis görünce 20 yi geçmiyorum sinyal veriyorum fln :D
ben polısı gorunce sankı ehlıyetım varmıs gıbı kasılıorum falan cakmasın dıe sıonyalımı verıp 40 ı gecmıorum tabı basta kask varken yokkan hemen bı ara sokakdan sapıyorum
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)