Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Michelin'in araba lastiklerinin hamuru yumuşak oluyor ve ilk sezonda iyi bir performansın ardından sonraki sezonlarda(kışın kış lastiği taktığımızı varsayarsak) Michelin'ler çabuk eskiyor.
Michelin'in motosiklet lastikleri de aynı mıdır bilemiyorum.
Gerçi Metzeller'i de kulaktan dolma biliyorum. (hiç motosiklet lastik testi incelemedim esasında )
Abi şöyle birşey var ama senin istediğine denk düşüyor mu tam da bilemiyorum (galiba Sport veya touringlerin ön tekeri oluyor bu)
http://www.denniskirk.com/jsp/tpl/ti...fCatId=&mmyId=
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
tamam dostum fiyat 100 tl civarında standart rakam...desen farklı olsada doğru lastik...sağol...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Kargo ücreti makul olsa fiyatlar iyi fakat sırf kargo yüzünden değmez.
Atın iyisi alayda,kabın iyisi kalayda belli olur.
Slm dolasiyorum sitede ama hic uygun birsey bulamadim acaba sorun bendemi
hortlamışş
Ver Red'i Ortalık İnlesin, Herkes Bu Sesi Dinlesin
Kasklar eski tarihli diye ucuz diyosunuz, lastikler de öyle olmasın?
beyler bu konu güncelliğini yitirmiştir...bilginiz olsun...
Hayabusa için malzeme baktım eldiven mont kask falan var ....değerlendireceğim...
Büyük aşklar yolculuklarla başlar ama önce güvenlik....
böylesi konular biz motorcular herzamn yardımcı olmuştur olacaktırda şeklinde asortik bi giriş aptıktan sonra can alıcı soruyu soruyorum
bilindiği gibi yurt dışından satın alınan ürün değeri 75 birim e düşürüldü ($,£...) peki aldığımız fiyata kargoyuda katmalımıyız son durum nedir bunun ilgili net bir bilgi varmı?
Üleyyynnnnn,kim hortlattı bu konuyu?????
Bizde tarihe bakmadan okuyup duruyoruz
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir Bizim buraların en meşhur motoru PANCAR dır
Ne Motorcular Gördüm Üstünde Elbise Yok,Ne Elbiseler Gördüm İçinde Motorcu Yok.
varmı yeni sipariş verecek olan kimse? bende dahil olabilirim bu siparişe.
What goes around, Comes back arround...
Bu gün çalıştığım gümrükte bu işlerle ilgilenen memurla konuştum.75 euroya kadar vergilendirme yapılmıyormuş. Kargo ücreti dikkate alınmıyor belki kafasına takılan arkadaş var ise.Ayrıca 75 euro ya kadar sayısı çok fazla olmamak koşulu ile 3-4 malzeme getirtilebiliyor.Fakat misal bir kask aldık 50 euro mont aldık 70 euro ikisine de ayrı ayrı fatura kestirsek bile ikisi aynı gün gümrüğe girdiğinde vergiye tabi ama 1-2 gün arayla getirtebiliyorsun. Belki birilerinizin işine yarar.
Kargo fiyatı gümrük matrahına dahildir arkadaşalr Başka bir topikte dediğim gibi 10 dolarlık bir ürün takılabilirken (Krom jant kapağı), 250 dolarlık mal takılmayabilir (Ön cam) Gümrüğe takılırsa ve aldığınız motor malzemesi/aksesuarı ise, motor kıyafetlerinizle gidin. Şahsi kullanımdır denilenler tutar aşsa bile gümrüksüz geçer. Ama motor kaskı aldınız takım elbise ile giderseniz, gümrüğe tabi tutabilirler
İkinci el Dragstar alacaksanız bknz: http://www.motosiklet.net/forum/motosiklet-modelleri/44545-yamaha-dragstar-xvs-650-kullanicilari-bilgi-paylasim-basligi-12.html#post2100035
draggy arkadaş, bizzat bu kontrolü yapan gümrükçüyle görüştüm.Kargo ücretleri 75 euro içerisinde değerlendirilmiyor.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)