zannetmiyorum 100 euroya kargonunda dahil oldugunu..
nasip artık..
bu arada buradan hala kargo ücreti hakkında mail gelmedi yau..
hos 9 saat fark var arada dolayısıyla işe yeni başlıyolar..
zannetmiyorum 100 euroya kargonunda dahil oldugunu..
nasip artık..
bu arada buradan hala kargo ücreti hakkında mail gelmedi yau..
hos 9 saat fark var arada dolayısıyla işe yeni başlıyolar..
asya as 125t, honda cbr125, honda nx4 falcon, suzuki gsr 600, sırada?
Gelir gelir acele etme...........
Drift Religion
acele ıse seytan karısır dıosun yanı ahhahahaha
Arkadaşlar , bişeye dikkatinizi çekmek isterim. ''X-801R Tiger SS Replica'' burada replicanın anlamı nedir biliyorsunuz sanırım. replica yan sanayi demek, gerçek nolan değil , adam açıkça yazmış REPLİCA diye. orijinal nolan raf ömrünü bitirsede fabrikası bu malları satmaz ve imha eder. ancak elde kalmış ve raf ömrünü bitirmiş malları , satıcılar bu şekilde satar , ama onlarında hiçbir fabrika garanrisi yoktur.
replica şu anlama da gelir..
yarışcıların kaskları satışa sunulduğu zaman yanına farklı oldugunu belırtmek ıcın replica ibaresi gelir..
mototal.com.tr incelendiğinde (http://www.mototal.com.tr/x801r.asp)
yarışcılara ait kaskların "şekil 1 a checa b elias gibi " modelleri replica şeklinde gözükmektedir..
not:elde kalmış kısmına cevabım yok görücez
kasklar için belki öyle olabilir . bir iddiam da yok zaten ama replica genelde yan sanayi dir bunu anlatmaya çalıştım.
olabılır dogruysada ogrenmıs olduk ıste fenamı oldu.
yok bende ukalalık anlamında değil düzeltmek için söylemiştim..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
murat abi benimki amme hizmeti kuyuya taşı attım kaçarım...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
evet onu bı radıpleııp buraya lınk atarsancok makbule gecer
Kargo bedeli + ürün bedeli toplamı 100doları geçerse vergi ödeniyor, firmalara istediğiniz fiyatı yazdıramazsınız, bedeli ne ise onu yazarlar, 100doları geçen kısmına değil tamamına vergi oluyor üstelik görevliye bağlı, paketin fiyatına değil genelde Türkiye fiyatına göre hesaplıyorlar, yanmayın
----------
tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.
50 doları aşarsa alcağımz şey yandık yani. ince hesaplarla onu düşüncez bi de. kargo hesaplama fln ooo. zaten anlamıyodum bişey iyice ambalak oldm :(
ya su ısın gercegını bırı anlatılcakmı(ısı bılen bırı anlatsın)
kursattekin, Normal sitelerde tabiki de yazdıramazsın onu belirttim zaten. Ebay de satış yapan dükkanlar var oralarda deniceksin şansını. Ben yaptırdım. Yaptıramazsınız diye birşey yok, benim gibi yaptıran da çok var. Şu anda kullandığım eldivenden, satmış olduğum motorumdaki koruma takozları, tankpad hepsi amerika ve ingiltereden geldi.
[I]Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa orada güneş batıyor demektir...[/I]
valla ımıs bu ıs o zamanda bu sıteyı turkceye cevırmek ıcın bırı radıplıycektı onu beklıorum
paylaşım için teşekür mete abi
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
Link aşağıda..Zip'lidir.Zip'i açın ve çalıştırın..Hem Kullanma klavuzuda yanında...
WEVCEVİRİ.İndirin.
.
Buda fotosu..Mete_han alacağın olsun senin...Kuyunun başında bekler olduk..
İmza mı; yok anam taklit ediliyor... Parmak basıyorum artık..
ŞEYTAN TÜYÜNÜ BENDE UNUTMUŞ.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)